Index: Felszámolja a kormány a tranzitzónákat

Fórumok

Felszámolja a kormány a tranzitzónákat, jelentette be a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely a Kormányinfón azt mondta: a luxembourgi Európai Unió Bíróságának ítélete ugyan elfogadhatatlan számukra, nem értenek egyet azzal, és ellentmondásosnak is tartják más nemzetközi jogi szervezetek, így a strasbourgi bíróság döntésével összevetve, de Magyarország köteles betartani az ítéletet, így nem tehet mást, mint hogy megszünteti a tranzitzónákat. Feltehetően újabb konfliktusok forrása lesz, hogy ezután csak az ország határain kívül, a külképviseleteken lehet menekültügyi kérelmet benyújtani. 

Részletek itt.

Hozzászólások

ezután csak az ország határain kívül, a külképviseleteken lehet menekültügyi kérelmet benyújtani. 

Újabb EU által rúgott öngólnak tűnik. :D

Hello, ezentúl az ország határait sem közelíthetik meg, a külképviseletek egytől egyik biztonságos országban vannak, vagyis a jelentkezők nagy része élből elutasításra fog kerülni.

trey @ gépház

"Újabb EU által rúgott öngólnak tűnik. :D"

Az, hogy megszüntetik emberek éheztetését a magyar állam által, nem hogy nem öngól, hanem alap dolognak kellenie. 

Illetve a bíróság nem arról döntött, hogy meg kell szüntetni a tranzitzónákat, szóval a döntésre hivatkozva megszüntetni azokat, megint csak egy hazug húzás. 

"Hello, ezentúl az ország határait sem közelíthetik meg, a külképviseletek egytől egyik biztonságos országban vannak"

Erre már volt próbálkozás (arra hivatkozva utasítottak el menedékkérelmet, hogy az illető biztonságos országból érkezett), erről kiderült, hogy szintén jogellenesen.

 

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Nem tudok róla, hogy valaki éhenhalt volna. 

Most meg foglak lepni egy új infóval, de lehet valakit éhezetni úgy is, hogy nem hal bele. (mint ahoz egy gyakran van a kínzásokkal, ahol a cél nem feltétlenül az, hogy valaki meg is haljon)

“Any book worth banning is a book worth reading.”

Magyarország zokog: bezártuk tranzitzónáinkat. Mindannyiunk szívén gondfátyol ül, amiért mától nem etethetjük, itathatjuk évi több százmillió adóforintból az ide tévedt tálib békeimámokat, nem kvártélyozhatjuk el a szende Iszlám Állam-harcosokat, szudáni agysebész-hordákat. Pedig szívesen csináltuk. Különösen, hogy olyan sok szeretetet kaptunk érte Gyuri bácsi itteni és brüsszeli sameszaitól… Mi sírunk, a Helsinki Bizottság viszont ünnepel (még), de csak azért, mert szegény hülyék nem tudják, amit mi…

forrás

„Kb. egy hónapja elkezdtem írni egy Coelho-emulátort, ami kattintásra generál random Coelho-kompatibilis tartalmat.”
"Az Antikrisztus ledarálja Mészáros Lőrincet."