[HK] Jó lenne leszokni erről

Ne már, tisztelt HorogKereszt kolléga (bocs, de  HK-ról ez ugrik be)!

Már-már kezdett felcsillanni a remény, hogy megértetted, amiért sokan sírtunk itt. Úgy látszik nem. Kb 2 hetet bírtál ki TL;DR szófosás nélkül, ehhez engedd meg, hogy szívből gratuláljak.

Nem, nem kattintottam rá direktben HK blogjára, ez a sima blogszekció főoldala...

Az "illem" azt diktálná, hogy LEGALÁBB 1 más szerzőtől származó poszt legyen ott (elvégre akinek ennyi közlendője van, az csináljon dedikált weblapot a cuccának). Persze erre  HK szemrebbenés nélkül magasról tesz.

A művészi exhibicionizmus, a magamutogatás, az EGO pumpálás erősebb volt ismét.

 

HorogKereszt

Hozzászólások

Egy kérdés kínoz csak, de ha ott feltenném, megkapnám, hogy troll vagyok: az ősnyelvhez fordítót vagy interpretert használ?

Nyilvánvalóan lehetetlen hogy troll legyek. A troll ugyanis sosem ALKOT, hanem mindig csak kötekedik, piszkálódik, sérteget, megaláz, legalábbis ezen igyekszik. Én meg még csak alig is járok mások topikjába!

A fogyókúrás blogomat se indítottam el amíg valahol másutt rá nem kérdeztek.

Aztán meg, ez az ősnyelves könyvem elég régen megvan, egy vagy két éve, mégse említettem meg eddig itt a HUP-on holott simán megtehettem volna. Akkor tettem csak meg amikor Hevi példáján láttam, akad itt legalább egyvalaki akit a téma igazán érdekelhet.

Egyedül a Furor miatt szídhatsz mert azt tényleg magamtól indítottam, de már bocs, az igazán profilba vágó téma kéne legyen egy informatikai portálon! ILLENE annak tartani!

Szóval nem, én nem vagyok troll. Én ALKOTÓ vagyok. Talán bőbeszédű alkotó, szófosó alkotó, dicsekvő alkotó, extravagáns és különc alkotó fura érdeklődési körökkel, gyerekes viselkedésű alkotó, ez mind lehetek. De akkor is ALKOTÓ, és nem troll!

Attol eltekintve hogy engem szemely szerint nem zavar, azert jo lenne valami olyan szuro opcio mint a PH-n van: A premium tagok barkit blokkolhatnak. 

Szerintem lenne ilyen "premium" funkciokra igeny hasonlo - eves - dijszabas mellett. Egy elofizetotok mar biztos lenne. :D (Attol eltekintve, hogy a blokkolas funkciot nem hasznalnam, mivel senkivel sincs gondom.)

Udv. 

Szerkesztve: 2020. 05. 08., p – 12:48

HoldKráter

Hülye Kretén :)

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Na most a HoldKráter még hagyján, de a Hülye Kreténnel nagyon megbántottál. Eddig szimpatikus voltál, elég sok postoddal/hozzászólásoddal egyetértettem, de épp emiatt intelligensebbnek hittelek annál hogy ilyen alpári stílusba süllyedj, pláne velem szemben amikor én soha az életben nem bántottalak!

Ezzel azonban hihetetlen mélységbe zuhantál a szememben. Az se mentség hogy ott van utána a szmájli. Ez nagyon messze van attól amivel jóízlésű ember tréfálkozni szokott.

Nagyot csalódtam benned, de tényleg és igazán.

Te is szimpatikus voltál, mikor megígérted, hogy megváltozol.

KÉTSZER ÍGÉRTED MEG!

Egyszer treynek januárban.

Másodszor Tisztelt Olvasóidnak április 21-én.

De nem, te csak hosszan vagy képes írni, mindent ötször körülírva.

Ráadásul sokak kérése ellenére (legyen csak heti egyetlen blog...) ismét floodolod az oldalt.

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Jaja, neked akkor lennék szimpatikus ha nem is léteznék, ha eltűnnék.

Az meg hogy hosszan meg körülírva írok, a jellemem része. Ilyen vagyok. Nem tudom kicserélni az agyamat. Esetleg nem kéne olvasnod a topikjaimat ha ez bosszant téged, sokszor megírtam már ezt neked. Van HUP extension is hogy ne is lásd e blogjaimat, miért nem használod? Mazochista vagy, kutyuli-mutyuli?

Miért én változzam meg? Változz meg TE, rövid időre kéne csak: két percre, addig amíg felrakod azt a HUP extensiont és kész!

"Esetleg nem kéne olvasnod a topikjaimat"

Nem tudom feltűnt-e, most sem a te topikodat olvasom.

Másrészt meg ha a blogra kattintva CSAK a te topikjaid láthatók, akkor kénytelen vagyok azokat olvasni. (Hiszen épeszű ember azért ír, hogy mások elolvassák. Csak amíg az informatikai portál látogatói rendelkeznek azzal a képességgel, hogy összeszedjék gondolataikat, és olvashatóan, de röviden közöljék azokat velünk, a te írói vénádat szótag- és oldalszámra programozták. És mint ilyen, nem való egy blogba.)

Hányszor kell elmondani, hogy én sem utállak (ezért nem), csak a stílusod annyira nem idevaló, és ezzel kénytelen vagyok minden tizedik sorod után újra szembesülni, hogy igen, bosszant.

Aki bosszankodik, az meg bizony felfortyan.

Mi az a "HUP extension"? Nekem senki nem küldött olyat. Hová kéne felrakni?

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

kénytelen vagyok azokat olvasni

Miért lennél KÉNYTELEN?! Nem állok korbáccsal a hátad mögött hogy erre kényszerítselek!

De tessék, ne mondd hogy rossz vagyok, íme itt az a HUP extension amire gondoltam:

https://hup.hu/node/168898

Rakd fel az ublock-ot, tedd bele ezt az izét amit a fenti linken találsz, ha meg nem tudod hogyan kell kérdezd meg erről a szerzőjét, sabe huptársat, biztos boldogan megadja neked a kellő instrukciót. És akkor megszűnik ez a probléma hogy „kénytelen” légy engem olvasni, látni se fogsz majd! Én megígérem neked de istenbizony és komolyan, ESKÜSZÖM neked, nem is a Furoromra de egyenesen a regénysorozatomra, hogy MINDEN blogbejegyzésem, függetlenül attól miről szól, kivétel nélkül mindig tartalmazni fogja legalábbis a [HK] előtagot!

Azaz itt a lehetőség a békességre!

Mások topikjaiban persze összefuthatunk, de te is el kell ismerd, nagyon ritkán szólok hozzá mások topikjaihoz, ott talán e ritka alkalmakkor el lehet kerülni a „véres” szóbeli összecsapásokat. Azt megígérem, ami topikot vagy blogot Te nyitsz, ahhoz soha az életbe nem szólok hozzá, semmit se de tényleg, nekem ehhez még extension se kell... Ha mégis megtenném mert elkerüli a figyelmemet hogy a Te topikod, amint erre rájövök máris egyetlen hozzászólást írok csak ami sűrű bocsánatkérésekből fog állni, aztán eltakarodom onnan örökre.

És kész, ennyi kéne csak a békességhez köztünk, semmi több!

Bennem tényleg megvan a jószándék, látod!

Azért az igazán eszedbe juthatott volna hogy ezzel csatlakozol az ellenem csaholó féltékeny falkához, és munícióval látod el őket ellenem.

Ember, én emlékszem rá, rengeteg topikod van/volt amiben olyasmiket emlegettél hogy véletlenül se értettem egyet veled, és én voltam akkor azon a véleményen hogy ez amit írtál egy tök kreténség, stb. MÉGSEM ÍRTAM EGY ÁRVA HOZZÁSZÓLÁST SE. Azért nem, mert más topikokban meg épp a te nézeteddel értettem egyet, és arra gondoltam, minek bántsalak meg?! Különbözőek vagyunk, különböző nézetekkel, meggyőzni feltehetőleg úgyse tudlak, ha mégis hát túl nagy fáradság lenne, nem éri meg a vitát, pláne mert hátha veszekedés lesz a vége...

Észre se vettél engem tehát, mert jelen se voltam a számodra. Olvastalak néha, de nem szóltam hozzá. SOSE BÁNTOTTALAK.

Te megtetted. Már a hülye is durva jelző de te még a kreténnel is súlyosbítottad. Pillanatnyi népszerűségre vágytál az engem gúnyoló alpári csőcselék tagjai közt, az meg nem számított hogy én mit érzek majd.

Nem, nem haragszom rád, úgy mint a trollokra, nem gyűlöllek emiatt, mert ez egyelőre egyszeri eset volt csak a részedről. De azt fenntartom továbbra is hogy mélyen csalódtam. És nem, nem kell semmi bocsánatkérés, mert előre tudom, az mit se változtatna az érzelmeimen. Egészen egyszerűen eddig ugyanis több „lelki nemességet” tételeztem fel rólad, de kiderült hogy minden alap nélkül.

Nem gyepáltalak a hozzászólásaid miatt. Túl hosszúak ahhoz, hogy elolvassam őket, s jellemzően nem ezek a témák érdekelnek. Mondom, szabad asszociáció volt két betűre, semmi egyéb. Politikai vonatkozásban nekem úgy tűnt, nagyon mást gondolunk a világról, de belefáradtam ezekbe a csatározásokba is, mert a másik fél elkezd kötekedni, már-már a szavak jelentését vitatni, tételes bizonyítékokat követelni, ha nincs érve. Annyit meg nem ér meg nekem. Én is, mint itt mindnyájan, minden egyes eltelt perccel közelebb kerülök a halálom pillanatához. Pazarlás az életből valakinek világnézetre bizonyítékot keresgélni, ezzel dolgozni. Minek? Bármelyikünk élete gazdagodik ezáltal? Nyilván nem, csak elmegy az idő a semmire.

tr '[:lower:]' '[:upper:]' <<<locsemege
LOCSEMEGE

Így van, nekem is átjött hogy politikailag ellentétes oldalon állunk, erre céloztam fentebb hogy az ilyen témájú írásaidnál gondoltam azt hogy hm... De ugye hogy nem kezdtem bele a támadásodba?!

És ÉPP EZ A LÉNYEG.

Te azonban most belém martál.

Szabad asszociáció? Oké. De minek kellett LEÍRNI egy nyilvános fórumba?!

Legalább annyit megtehettél volna ha már leírod, hogy valami dicsérő asszociációt is odabiggyesztesz utána még. Például:

HatártalanKreativitás

vagy mittudomén.

De nem, csak a bántás...

Mindegy, ne is válaszolj, nincs értelme. Hiába kérsz bocsánatot egy eltört tányértól hogy csak egy „szabad mozdulat” volt, és nem akartad, és stb, attól az még nem fog újra töretlen tányérrá visszaváltozni.

Hiába emlegeted a disznófejet mindig, mert esküzöm amire akarod, ezt semennyire se érzem sértésnek, nem fáj, nem tartom a szégyenemnek ugyanis hogy az a kedvenc csemegém, sőt messze sokkal inkább büszke vagyok rá valamennyire!

Oké, nem annyira mint a regényeimre vagy akárcsak a Furorra. De tényleg nem szégyellem, és még inkább élvezem is ha állandóan ezt emlegeted. Vettem direkt olyan sótartót is ami néhán, egymás mellett fekvő malacot ábrázol (porcelánból van). Egy nagy, fából faragott coca is van az éjjeliszekrényemen (vagy minek nevezzem azt a bútort), felül persze ki van vágva e facoca, és ebben mindenféle apróságot tartok. Tehát igen, amióta megízleltem ezt a mennyei csemegét, a főtt disznófejet, azóta van bennem jelentős affinitás a disznókhoz. Le merem írni! Mulass csak rajta ha akarod, nem bánom!

Ezzel tehát nem tudsz megbántani vagy megalázni, bár teljesen tisztában vagyok vele hogy ez a célod. De hiába, mert EZ tényleg semennyire se bánt.

Sőt!

Rendeltem az EBAY-ről olyan kitűzőt amire ez a felirat van festve:

I EAT BUGS!

Ezt is hordom. Nyilvános helyeken.

Én büszke vagyok rá hogy egészségesen élek, és bátran szakítok a begyöpösödött „hagyományokkal”, és van bennem kurázsi kipróbálni új dolgokat!

vaze, Móric, a screenshot tetején félbevágott betűkre aszittem valami gond van a rendereléssel

nekem háká

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Voltam pszichologusnal is, de mindenrol a pin@ jutott eszembe. Errol is.

 

Szerintem nem en vagyok a megfelelo nyelveszkedo partnered.

Esetleg meg a punci. Bar az auto.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

A felhasználók szóba állnak vele. Nem tudom, mit mondanak neki, mert kevés topikját nyitom meg, illetve intenzív görgetésbe kezdek, ha valakivel szóba elegyedik, de úgy érzékelem, van rá igény (még ha alantas is).

Úristenjaj! Négy órán belül csak egy ember írt blogbejegyzést!
24 órában már négy. Az elég, nem? Ha nem, termékenyítsd meg a huppereket! :D

:)

valamivel el kell ütni az időt

Ne próbálj úgy tenni, mintha KARANTROLL lennél, azaz olyan troll aki csak a kényszerű karaktén miatti kötelező szobafogság elviselhetetlen magányérzetét próbálja alantas trollkodásával könnyebbé tenni! Te már akkor is No#1 VIP TROLL voltál, amikor a Covidnak még híre-hamva se volt, s így nem muszájtatott ezzel „elütni az időt”!

KARANTROLL: (C) Harold King.

Ugyanis amennyire tudom, e szó az én kitalálmányom, az iménti másodpercekben fundáltam ki (tudjátok jött a furor, akarommondani az ihlet) és nemigen hiszem hogy más már használta volna előttem. Ha mégis, akkor pech.

ez a sima blogszekció főoldala

Miért nem használsz RSS-t? Gyorsan túl lehet lendülni a problémám - és még (sok olvasóban) szűrhető is :D

Szerkesztve: 2020. 05. 08., p – 20:05

Szívesebben olvasom a HK írásait mint a politika flame-et. Utóbbit kb. egy hete ki is kapcsoltam.

Apropó, a minap megjelent HK álmomban.

Azzal kezdődött, hogy valamilyen oknál fogva (laikusként szabadidőmben bütykölök egy python programot) becsöngettem hozzá tanácsért. Egy alacsony termetű, gomba (gömb) frizurás, félig meztelen, műanyag papucsban csoszogó alak nyitott ajtót. Betessékelt, mikor hátat fordított egy nagy, halvány, elkészületlen sas tetoválás volt látható a hátán. Zavaromban nem tudtam eldönteni, az illető szexuális beállítottságát, már-már sarkon fordultam volna de már bent találtam magam a lakásban.

A hajlék egy egyszerű szoba volt, látszott, hogy a kis konyha meg a szoba elválasztó falát a nagyobb tér érdekében kiverték. Az egyik sarokban egy régi fa íróasztal állt, előtte egy jobb napokat is látott valamikor ebédlő bútorzathoz tartozó lakkozott szék, a másik sarokban egy foltos matrac amin halomban állt keverve ruha és ágynemű. Az asztalon már inkább sárga mint fehér színű CRT monitor, számomra valami ismeretlen desktop környezettel és egy régi, kopott midi tower amint a turbo led világított.

Az illető rágyújtott, ahogy a füst az orromba jutott rájöttem, itt több van mint dohány és megkérdezte miben tud a segítségemre lenni. Elkezdtem magyarázni, hogy nem nagyon boldogulok a PyQtGraph modullal, esetleg ha rá tudna nézni, mindent megtalál a GitHub-on....

Itt lett vége, csörgött az óra, fel kellett kelni...

Minden hulla a Mount Everesten valamikor egy nagyon motivált ember volt.

Nincs frizurám mert teljesen kopasz vagyok. Nem „természettől fogva”, hanem szimplán mert borotválom a fejemet. Így jobban bírom a meleg időjárást, és fésülködnöm se kell ami kedvező a lustaságomnak.

A „félig meztelen” nem áll messze a valóságtól.

A papucs is találó, általában azt használok idehaza.

Nincs semmiféle tetoválás rajtam, soha nem is volt, se elkészült, se félkész, általában véve utálom a tetoválásokat, még másokon is.

Egyszerű szoba - ez oké, kis helyen lakom.

Nincs semmiféle fal kiverve.

Nincs íróasztalom. Nincs rá szükségem, mert ágyam sincs... A szoba egyik felébe egy fa emelvényt ácsoltattam, jó nagyot, így megnőtt a területem, ezen emelvényen alszom, az „emeleten”, s ez akkora hogy nemcsak egy vékonyka matrac fér el rajta de a laptoop is meg sok minden más a matrac mellett, így nem kell íróasztal, kényelmesen, fekve vagy az ágyamon ülve számítógépezhetek.

Ebből következően szék sincs a lakásomban, minek?! Az „emeletre” egy nagy műanyag ládára lépve juthatok fel, mely ládára le is ülhetek ha ücsörögni van kedvem.

„keverve ruha és ágynemű” - na ez megint bejött. Legalábbis ha az ágynak nevezett matracom láb felőli végére gondolsz.

CRT monitor - NINCS. Egy T530-as laptopom van. Illetve még van két másik laptopom is. De semmi olyan PC amihez külön monitor kéne.

Ismeretlen desktop környezet - a DWM az amit használok, nem tudom, ismered-e.

Midi tower - nincs. Mert nincs rá szükségem. Minden zenét a számítógépemről hallgatok, igaz hogy külső hangszórón át ami a Jack-re van dugva. De külső áramforrás hajtja...

Ami a legmesszebb áll a valóságtól, hogy rágyújtanék. SOHA AZ ÉLETBEN! Ember, a dohányzást még a Microsoftnál és a Windowsnál is jobban GYŰLÖLÖM! Van neked fogalmad róla, mit jelent az ha már annál is jobban?! NEM LÉTEZIK hogy én rágyújtsak! No way! Soha az életben!

Pláne nem úgy hogy még valami más is legyen a bűzrúdban a szimpla dohányon kívül! Teljes képtelenség! Ilyen nincs, és nem is volt soha!

Ne bántsátok már! Ő ilyen. Nem tudjátok megváltoztatni. Gondolom elég elszigetelten él, ettől függetlenül neki is szüksége van valamiféle kommunikációra. Időnként megerősítésre van szüksége (még ha nem is vallja be), hogy még épeszű, vagy már teljesen megőrült.

Vannak ilyenek köztünk, el kell fogadni, sőt ez annyira nem kirívó, hogy ilyesmi személyiséggel még a parlamentbe is be lehet kerülni.

Ez a típus ellen egy valamit tehetsz: nem veszel róla tudomást. Ő max leszarja, te viszont nyersz: az így felszabaduló idődet más, hasznos elfoglaltságokra fordíthatod.

[Falu.Me]==>[-][][X]

@neutrino: szerintem valtoztass az internetes fogyasztasi szokasodon. Es ezt mindenfele b@szogatas nelkul irom.

Regen rossz, ha a hup-on gondoltad a napi betevot megtalalni.

 

(((csak nagyon zarojelben irom. De olyan egy eve aktivan keresem, hogy hova tuntek az olvasmanyos blogok meg a tartalom, amit regen ugy elveztem. Hogy egy apache szerveren veletlenul a ~ is olvashato volt es rengeteg tok erdekes dologra ratalaltam.

Most azt vettem eszre, hogy mar a google keresesek is tok rosszak lettek (altalaban egy webshop a talalat, jobb esetben reddit thread). Es egy csomo mindent youtube keresovel keresek meg. Amit regen blogokban olvastam.

Szoval, hogy valamennyire produktiv maradjak en teljesen atrendeztem az internetes fogyasztasom, es neked is ezt ajanlom. )))

 

.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Mindenkinek megvan a szomorú sztorija.

Kisgyermek voltam, amikor édesapámmal elsétáltunk egy cukrászda előtt. Én bizony nagyon megkívántam a tortát, de nagyon drága volt még egy szelet is. Édesapám rám nézett, és azzal a szúrós tekintetével és mély hangjával megkérdezte, hogy szeretnék e egy szelet tortát. Nem volt olcsó, de bizony édesapám megvette, és csak évekkel később derült ki számomra, hogy kurvagazdagok vagyunk! :D

Biztos, hogy nem én gonoszoltam le!

Off: Egy ilyen horogkeresztes poénért  egy sarki kocsmából úgy bXXXXnának ki, mint bagzó macskát. Még szerencse, hogy itt egy kevésbé igényes helyen vagyunk