COVID-19 és azzal kapcsolatos tartalmakat ...

Címkék
  • cikk
  • szavazás
  • kiemelt blogbejgyzés
  • kiemelt fórumtéma
  • ...

a főoldali hírfolyamban ...

szeretnék még látni.
15% (140 szavazat)
nem szeretnék már látni.
26% (243 szavazat)
csak akkor szeretnék látni, ha annak nagyon szoros IT vonatkozása van.
59% (541 szavazat)
Összes szavazat: 924

Hozzászólások

Ezt minek megszavaztatni? Elég lenne egy legolvasottabb toplista per nap.

Éppen ezért vehette le Trey a számlálót. :-)

Amúgy meg, biztosan "fentről" leszóltak, hogy általában az emberek elégedetlenek a kormánnyal, és ha tovább működik ez az oldal ebben a formában, akkor bekebelezi a Habony média. Vagy Trey úgy érzi, hogy a saját felségvízén kiabálnak a császárára kígyót békát, és fáj neki. Kb. borítékolni lehetett, ha a politika bármilyen formában engedélyezett lesz az oldalon, akkor anyázások lesznek, aztán a mélybe süllyed az oldal.

Nagy az oldal adatbázisa már, hogy beomoljon, senki nem akarja.

Milyen logika mentén maradhatnának, keletkezhetnének újra KV cikkek? Pl.: "[KV] Orbán már megint korrupcióba keveredett - olvasható a PHP motorral készült hírportál oldalán." maradhatna?

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Ez egy ilyan dolog. Sőt!

A hobbik, a gyerekek, az éjszakai alvás meg egy csomó más dolog is visszafog abban, hogy pénzt keressünk.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Van egy olyan érzésem már jó ideje, hogy a HUP nem előre visz, hanem inkább visszafog abban, hogy pénzt keressek.

Naná, ennyi troll mellett ez persze hogy igaz! Temérdek időt vesznek el mindenkitől, biztos tőled is. Én csak azt nem értem, miért nem tiltod ki őket. Tudod te is jól, kikre gondolok, de szerintem azoknál még bőven több is van. Én értem, hogy ha a trollok nagyját kivágod, az alaposan lecsökkentené a site „pörgését”, forgalmát, de csak a szemét lenne kevesebb, azért meg nem kár. És állítólag a saját szavaid szerint a látogatottság nem is nagyon érdekel téged. Akkor...?!

Mindjárt több időd maradna. Lehet, hogy nem a trollok veszik el a legtöbb idődet, oké, én ezt el tudom képzelni, de a kis (idő)nyereség is nyereség volna.

Tudom, most majd megkapom (bár nem tőled) hogy engem kéne kivágni mert én (is) troll vagyok. Nem, nem az vagyok, ezt tudod te is meg sokan mások is. De még ha annak minősülök is, akkor is ez a véleményem hogy ezt kéne tenni a trollokkal. Maximum velük együtt repülök mint „járulékos veszteség”.

Nincs blogbejegyzés, mert mindet töröltem. Mindet. De nem örömömben. Ezek után csodálod hogy mérges vagyok a trollokra?

És most már konkrétan rád is. Téged is annak tartalak, trollnak, a „római körmondatok” beszólás miatt. Nem tudom mi a bajod a mondataimmal, ha túl hosszúnak találod őket, esetleg te vagy a műveletlen kultőrbarbár akinek nincs elég olvasottsága. Semmi baj ugyanis a fenti mondataimmal, és nem hiszem hogy az általános iskola alsó tagozatának szellemi színvobalához kéne alkalmazkodnom egy informatikai portálon.

furort es disznofej dietat sem szeretnek latni :))

Calm down, ezentúl sokkal kevesebb lesz. Eddig volt csak nagyon intenzív a fejlesztés, most egy kódtisztítási fázis jön, közben meg egy saját text editort írok Furor nyelven, ez elég sokáig tart, de tényleg uncsi lenne minden apró részletről blogolni, még én is unnám. És elvenné az időmet az érdemi munkától. Szóval béke van, oké?

De jó, hogy a Furorról nem hallottam idáig. De kb. anélkül, hogy utánaolvasnék, ez már megint olyan fejlesztésed lesz, mint a saját programnyelved, aminek a hírét bedobtad, de se kódrészlet, de tesztelési lehetőség nincs. Egyszerűen arról van szó, hogy csak be akarod gyűjteni az elismerő szavakat mielőtt bárki is látná. Ezzel a Furorral is ez lehet a helyzet.

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Teljesen felületesen olvasol. A Furor nem valami új akármi hanem MAGA A programnyelvem! Ez a neve.

És a bináris belőle letölthető, a doksival együtt. Falu feltette a honlapjára. E topikban megtalálod a linkjét (bár nem érdemled meg de lásd milyen rendes ember vagyok):

https://hup.hu/node/168893

Mindenesetre nagyon kérlek itt fejezzük be a furorozást, ne offoljuk szét a topikot vele. Nem volna szép dolog.

Oké, ha akarod legközelebb nem a disznófejről blogolok hanem kizárólag a Te kedvedért valami különleges rovar megevéséről. Most már jön a tavasz, a meleg, egyre több odakint a fincsi, guszti bogarantyú... A múltkor például eső után találtam egy csapzott nagy poszméhet odakint. Még élt. Akarod hogy leírjam mi lett vele (belőle)? Ez nem disznófej...

Nyugi. Kitöröltem az összes furorors blogomat. Azokat a fogyókúrás blogokat is amik a disznófejről szólnak. A rovarevésről szólóakat is. Nagyon kevés blogom maradt meg, tényleg csak azok amik esetleg hasznára válhatnak a túlsúlyos egyéneknek. De megmondom őszintén, nem biztos hogy ezek is sokáig. Azokért kaptam néhány elismerő szót, emiatt MÉG megmaradtak, de tényleg kérdéses, ez az állapotuk nem átmeneti-e. Végülis minek érdekeljen engem ha MÁS belefullad a zsírjába, minek legyek én jó másokhoz ha mások annyira se jók énhozzám hogy ok nélkül cseszegetnek...

Szerkesztve: 2020. 04. 19., v – 11:29

A kevesekhez tartozom.., indok: Mert itt feltehetően kevés "laposföldhívő" találkozik, ha itt találok friss, releváns infót, annak nyomán szívesebben keresek tovább, - mert az itt kommentelők, megosztók utána néznek a forrásoknak, bizonyos esetekben pedig maguk is szakmai forrásnak tekinthetők. Már pedig bizonyos, időben kapott linkek, új ismeretek, - pl. ebben a vírus témában is vagy politikaiban is - adott esetben életmentők lehetnek, még azoknak is, (esetleg családjuknak!) akik már nagyon unják. - (Szerintem a világban nincsenek unalmas információk, legfeljebb gyorsabban, leggyorsabban olvasandók vagy lapozandók... :) )

Egész egyszerűen innen kevesebb "fals"-al lehet, mint indexről v. origo-ról, bármiről. Sok időt takarít meg ez a "közösségi szűrő", ami ezen kívül van, kétségtelen, nem annyira érdekes nekem. Szerintem a téma időszerűsége, annak múlta, jól szűri a megjelenő topikok mennyiségét. Automatikusan. (Ami végképp nem érdekel átugrom. - Persze olyan nincs! :) - Pl. a "disznófejek" pedig csak egy írói blikkfang, meghökkentésre alkalmas, virtuális színfolt, nem kell annyira komolyan venni, hogy az ember miatta mindjárt portál-cenzúráért kiáltson.

A koronavírus pandémia (is) megmutatta egyes emberek, népcsoportok - pártok  - cégek - hírszolgáltatók idióta hozzáállását a dolgokhoz - siralmas jövőkép vár az emberiségre....

For Whites Only meeting room!

Ma már nincsenek "önmagával beérő" dolgok, tudomásul lehet venni, hogy az értelmes, tudattal rendelkező lény fogalma azonossá vált a helyzethez történő alkalmazkodással. Még pedig, annak is a lehetőséget meglátó és azonnal pénzkeresést, "felemelkedést" v. csak valamilyen előnyt, kihasználó alkalmazkodást értve ez alatt. - Hozza ezt a népesség egyre növekvő száma, az emberek életében mind gyakrabban kialakuló versenyszituáció, és az egyéni türelmetlenség. Sokat tesz mindehhez az önismereti-önmenedzselő tréningek magas száma, és az erre való igények megnövekedett volta. (Az eredeténél, születésénél fogva is önző lénynek, egyre magasabb szinten még tanítják is az önzést, érvényesülést. A politika, a média viselkedése csak következménye annak, hogy emberek használják.)

lehetne neki egy forum csoport, oda mehetne, jobb mint a blogot spameli a [KV] bejegyzesekkel. pl mint a cikkturkalo. azt meg lehetne allitani hogy megjelenjenek-e a felul a forum blokkban. (pl ugyanugy allithato mint ahogy a "Szakmai fórumtémák"). 

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Ha a téma Elon Musk ventillátora, az már elég szoros IT-vonatkozású? :)

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Engem már fáraszt a téma. Akkor szóljon valaki, mikor már vége a tömegpániknak.

Felejtsetek mar el ezt a "meg kell varni az oltast" baromsagot.

Az oltast annyira korulmenyes tesztelni (oltas majd maga a virus), hogy az csuszik.

Gyogyszereszeti/kezelesi attoresben kell gondolkodni. Ott azonnal lehet tesztelni, barmikor bejohet. Marpedig ha egy rakas vegso stadiumu beteget egy ilyen visszahoz, akkor maris tok mas sziturol beszelunk.

a teszt csak a meglévő antitesteket tudja detektálni, ez pedig 4 hét míg kialakul a szervezetben. Addig hiába tesztelnek, negatív lesz, közben meg simán vírushordozó, fertőző az alany. A tesztelés után pedig azonnal meg is fertőződhet, ami hamis biztonságérzetet ad. Annak lenne értelme, ha mindenkit letesztelnének.

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Eléggé jól összefoglalták már előttem a lényeget: treybátyót már zavarja az annak idején általa jó ötletnek tartott "mónikashow" stílus.

Plusz, valszeg az is, hogy sokszor a nagyvezírt és bandáját is előveszik. Most vagy leszóltak neki, vagy ő akar jó ner-es lenni.

De hogy a szavazáshoz is hozzászóljak: Engem spec szórakoztat a sok okoskodás.

Csak akkor szólok hozzá egy témához, ha értelmét látom.

Tény hogy Trey feltűnően Orbán-párti, ennek ellenére, én nem hiszem hogy ennek most bármi politikai felhangja lenne a részéről. Én például abszolút Orbán-ellenes és Fidesz-utáló vagyok, tudja is ezt itt mindenki rólam, gondolom még Trey is, de eddig egyetlenegyszer se szólt rám amikor e nézeteimet hangoztattam, holott szöges ellentében állnak az ő véleményével. És ezt mindenféleképp a javára írom! Szóval nem hiszem hogy most bármiféle értelemben is jópofizni akarna „odafentre”, bármit is jelentsen ez az „odafent”. Ő meglehetősen híve a szólásszabadságnak úgy látom, egyszerűen tényleg unja ezt a covidos handabandázást már, amit meg is értek, de meg különben se nagyon való egy IT oldalra. Ennyire legalábbis nem.

Az meg hogy ezt nem dönti el önhatalmúlag (holott módjában állna) hanem még szavazást is kiír róla, egyértelműen annak kell betudnunk hogy tiszteli a demokratikus módszereket, és nem értem, ezt miért hányja bárki is a szemére. Jobb lenne tán ha zsarnoki módszerekkel élne?!

Kedves Trey, szerintem elcsúszott a kommented, rossz szálba ment. Vedd észre kérlek hogy én magam is röhejesnek tartom ezt a „rezsim leszólt neked” konteót, ezt nem én találtam ki, épp ellenkezőleg, a hozzászólásomban ennek az elképzelésnek az irracionalitására világítottam rá, rámutatva hogy eddigi viselkedésed cseppet se támasztja alá ezt a képtelen feltételezést!

Ha lenne eszed, pénzt csinálnál belőle. De hogy valaki úgy Fideszes, hogy közben nem szivattyúzza a közpénzt, annak tényleg semmi értelmét nem latom. Bar ki tudja, hogy a Rolex gyűjtemény miből van...? Valoszinuleg mire hozzad került, elvesztette "közpénz jelleget". :)

Szeretem ezt a liberális hozzáállást, mindenkinek tiszteljük a véleményét,

persze csak akkor, ha megegyezik a miénkkel, különben az illető tahó/bunkó/műveletlen/vidéki (!= budapesti)

A magyartanárnőmet juttatja eszembe, aki azt tanította nekünk, hogy minden versértelmezés helyes, ha jól meg van indokolva.

Természetesen az én értelmezésem nem volt az, mivel a Szerinte szerelmes verset, én hazafiasnak értelmeztem, 

s onnan az érveim le is lettek seperve.  (nem kellett egyenként megcáfolni/vitatni őket, hanem ezzel az egy kijelentéssel el lett döntve)

 

A hupon szeretem azt, hogy többnyire személyeskedések helyett érvelések vannak.

Egyéb: nem zavar, de nélküle is megvagyok.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Részemről a politikai indíttatású szálakat kerülni szoktam, általában bele sem nézek, maximum véletlenül - különösen, amikor olyan véleményeket olvasok, amiket logikailag nem tudok elfogadni (ez alapján hülyeségnek ítélem), de ilyesmihez nem szeretek hozzászólni sem.

Ellenben pl. Oregon által írt ide vonatkozó, értelmes témákat / információkat szívesen olvasom...

Leiratkozom a témáról. Tényleg uncsi.

Szerkesztve: 2020. 04. 24., p – 22:52

Ilyen hülye szavazásokat

 - szeretnék látni

 - nem szeretnék látni

 - hajrá HUP

 - csak az eredmény sem érdekel