[megoldva] MiniDLNA+live streamlinks - lehetséges?

Fórumok

m3u playlist-fájlban lévő http-streamlinkekek szeretnék megosztani MiniDLNA-szerverrel, de a kliensek nem látják a playlist http-tartalmát, csak a lokális útvonalon lévő tartalom látszik. Egyelőre nem találok megoldást rá, érdeklődöm, hogy hátha valakinek van tapasztalata ilyesmivel.

--

A MiniDLNA nem tudja, ehhez a XUPnPd kell.

Hozzászólások

ha tovább szeretnéd lőni a stream-et akkor pl nginx-rtmp modul-al megteheted.. de fel is veheted és a felvételt is nézhetik a kliensek.

nem teljesen értem, hogy mi a felállás. A kliensek nem érik el a stream eredeti forrását?

https://goo.gl/muWzKz (digitalocean)

A miniDLNA csak localban működik, vele nem lehet közvetlenül a külső IP-re szórni. Esetleg VPN-nel.

Szerkesztve: 2020. 04. 14., k - 19:38

Régen foglalkoztam ilyesmivel, de akkor az IceCast2 nevű appal lehetett ilyet ( egyszerűen ) csinálni.

A probléma az, hogy a dlna-kliens nem képes direkt stremlinket megenni, így az icecast által streamelt műsort sem fogja tudni lejátszani. Egyébként sem vagyok benne biztos, hogy az icecast képes lenne-e egy vegyes streamekből álló playlistet tovább streamelni. A dlna jó  lenne erre a célra, a Serviio pl. képes rá, de azt nem szeretném használni.

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség

Igen, ezt a vegyes tartalmat raktam egy playlistbe, de egyik http-link sem látszik a kliensben, ami egyébként képes annak lejátszására (közvetlenül a  klienssel megnyitva az m3u-t, minden működik, csak a dlna-szerver nem jól küldi ki.)

"Nem akkor van baj amikor nincs baj, hanem amikor van!"
Népi bölcsesség