[KV] Beérett a demokrácia gyümölcse?

A demokrácia megkerülhetetlen Franciaországban; valószínűleg -ha lehet hinni az adatoknak- megérkezett a hozománya is (lásd jobb alsó grafikon).

Hozzászólások

Egy másik statisztikai oldalon volt kint, hogy Franciaországban kétféle eset/elhunyt van, aki kórházi ellátásban van/volt és a másik pedig valamiféle gondozó otthon. (Nem tudom az utóbbi pontosan mit takar. talán idősek otthona, nem részletezték.) Felhívták rá a figyelmet, hogy a grafikon hirtelen megugrása annak köszönhető, hogy eddig csak a kórházi esetek kerültek be a hivatalos számok közé és most ezt korrigálják.

Sajnos ez a bejegyzés az oldal főoldaláról már eltűnt, úgyhogy nem tudom beidézni, valahol lehet hogy találsz róla pontosabb információt.

On April 2, France reported 884 additional deaths that have occurred in nursing homes over the past days and weeks [source]. The French Government did not include these deaths in their official count, as their count only takes into consideration deaths of hospitalized patients. Following international standards of correct inclusion, our statistics will include these deaths, and will add them to the April 2, 2020 count following the attribution criteria of date of report.

If and when the French government determines and communicates the correct distribution of these additional deaths over time, we will adjust the historical data accordingly. A similar issue took place on February 12, when China reported an additional 13,332 new cases in a single day due to a change in how cases were diagnosed and reported in Hubei.

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/france/

Ez esetben viszont hihetetlen az, hogy 10+ millio szavazo elment szavazni es ennek semmilyen kezzelfoghato hatasa nincs.

Tetelezzuk fel, hogy a 65.6 millios lakossag fele szavazhat, az lefele kerekitve 32 misi. A hirek alapjan 56% volt a tavolmaradok aranya, felfele kerekitve legyen 60%. Lefele kerekitve ismet ez legyen 12 millio ember, aki elment szavazni. A leirtak alapjan az eg vilagon semmit nem befolyasolt ez a 12 millio ember a jarvany terjedeseben.

 Valahol valaki hazudik. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

For the old people:

-Nincs influenzajarvany.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Szerkesztve: 2020. 04. 06., h – 07:37

Mindeközben:

Egy szudáni férfi volt a szombati dél-franciaországi késelés elkövetője

Vizsgálatot indított a párizsi terrorellenes ügyészség szombat este a délkelet-franciaországi Romans-sur-Isere városban délelőtt elkövetett késelés ügyében, amelynek során két embert meghalt, további öt pedig megsebesült.

Most kéne az össze trógert hajóra tenni Afrikába. 

trey @ gépház