Állást keresek, leginkább távmunkára, akár adminisztrációs munkára, akár felügyeletire

Fórumok

Kicsit félresikerült lett szerintem a cím, mert itt leginkább olyan felügyeletről lehet szó, ami egy weboldal adminisztrátori munkája, vagy ügyfelezés, esetleg felügyelni egy csetoldal szabályos működését, vagy leginkább a mittudomén mi esik ebbe a kategóriába még. Ami tény, hogy szerveroldali ismereteim ahhoz kevesek, hogy minden oldalról kikezdhetetlen szervert tartsak karban, a sajátom ha kihal, akkor legfeljebb azt rendbeteszem és halad minden tovább, nincs nagy tétje, így maradnak amiket feljebb említettem lehetőségek. Adatrögzítés viszont nagyon is szóba jöhetne, ha van ilyen jellegű munkalehetőség.

Amennyiben van ilyenről tudomásod, kérlek ne tartsd magadban, jelezd privátban. 

 

Ui: természetesen a fizetési igényem is ennek megfelelő szinten van.

Hozzászólások

Na Vectornál is leépítés van ?

Neked is (meg mindenkinek igazabol, akit erint) csak azt tudom javasolni, amit mar par napja egy masik threadben leirtam. Eppen leepitesi hullam van, baromi sokan fognak mindenfele melot keresni, ugyhogy ket harom dolog az abszolut minimum:

  • PDF-ben oneletrajz belinkelve, egy kattintassal letoltheto, ne kelljen vadaszni, stb. --> vadidegenek 1 klikknel tobbet nem fognak foglalkozni vele, de ha meglatja, es eppen tud valami nyitott pozirol, az neked is jo
  • Maxra kitoltott linkedin profil, szinten belinkelve (a PDF generalhato abbol, ha nem akarsz ketszer dolgozni, csak valami legyen)
  • Legyen kicsit konkretabb a leiras, nem kell hosszabb, de kulcsszavak legyenek ott, legalabb hogy milyen technologiakhoz ertesz, stb.

Egyetértve amit még hozzátennék, az az hogy a kishitűséget _mindig_ ki kell hagyni az ilyesmiből, és optimistára átfogalmazni. (Meg egyébként úgy általában is az életünkből praktikus okokból) Például:

> vagy leginkább a mittudomén mi esik ebbe a kategóriába még. -> Illetve ehhez hasonló munka is érdekel

> Ami tény, hogy szerveroldali ismereteim ahhoz kevesek, hogy minden oldalról kikezdhetetlen szervert tartsak karban, a sajátom ha kihal, akkor legfeljebb azt rendbeteszem és halad minden tovább, nincs nagy tétje, így maradnak amiket feljebb említettem lehetőségek. -> Szerver üzemeltetésben eddig csak hobbi szintű tapasztalatom van, ezért ilyen munkát nem vállalok. Vagy esetleg mivel nem vállalod az is jó lehet, ha nem is írod le.

Nálam biztos van aki jobban tud fogalmazni, és most nem tettem bele sok időt sem, de a lényeg, hogy mindig arra kell törekedni, hogy amit írunk, annak az érzelmi töltete megfelelő irányba befolyásolja azt, aki olvassa. Az ilyen megfogalmazásokból bizonytalanság, tesze-toszaság sugárzik, ami álláskereséshez nem jó. (És máshoz sem.)