A nap vicce - nálam

Erre a linkre gondoltam, eme hétre nálam ez viszi a Benny Hill díjat. Pedig még csak szerda van. Ha megmérnéd meddig röhögnél, a végétől mérd.

https://m.facebook.com/greczy.zsolt/posts/10207348500508100

Hozzászólások

Olvasd el a kommenteket is... Azok szurkolnak a vírusnak(Orbán bukásának), akik a veszélyeztetett kategóriában vannak benne...

Szerkesztve: 2020. 04. 01., sze – 15:29

Ha te röhögsz, az a te bajod. Még.

Mit csinaljak kinomban, sirjak? Ez a ?szinesz meg most; ilyen helyzetben is valasztasokon tori a fejet ahelyett, hogy szegyeneben elutazott volna a jo messzire. En biztos szegyelnem magam.

A megfogalmazason, a zorban-szandekon, a keso buszos hatasvadaszaton nem is tudom mennyire.. de nagyon jot vigadtam es meg most is tudnek. A virusban rejlo “lehetoseg” meglatasa miatt ugyan szanalmat is erzek, de vegul is ezen is inkabb rohogok mint sirok.

Magyar politika, en ilyennek szeretlek ismerlek 30 eve! <3

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Lássuk csak: Egy elképesztően kínos botrány miatt leszerepelt politikus ahelyett hogy teljesen kivonta volna magát a közéletből még tovább folytatja a pályafutását (ez egyébként mo.-n elég gyakori), most éppen egy facebook posztban osztja a potenciális választóknak (ld. sötét nyugdíjas) az észt (fullba tolja a kretént), ami tele van túlzásokkal, totális fideszes megsemmisülést sőt kormányváltást és ellenzéki (hogy micsoda?) győzelmet (sic) hallucinálgat. Ezt én inkább siralmasnak tartom mint nevetségesnek.
Szerintem kár ilyenekre pazarolni a drága időt és figyelmet. Sokkal érdekesebbek lesznek ennél az elkövetkező hetekben akadály nélkül keresztültolt salátarendeletek amikből az elsőt már be is nyújtotta kedd este a nemzethykeresztyéndemokrata fővadász geci.

Fogalma sincsen az emberi pszichéről. Észérveket hoz fel, hogy majd az meggyőzi az érzelmi szavazókat. Ez csak egy a tucatbejegyzések közül, ha nem ő írta volna, észre sem vennéd a zajban. Nulla értelmű, nihilposzt. 

Vesz nehany dolgot, ami aktualis, vagy a jelen esemenyekbol okozatkent fog eloallni es epit ra egy szep legvarat.

Politika.

Every single person is a fool, insane, a failure, or a bad person to at least ten people.

Szerkesztve: 2020. 04. 01., sze – 19:15

Vigyazz, a Geczy nagy perelokiraly! Nehogy baj legyen belole!

trey @ gépház

ahogy kláraúr a moslékkoalíció arca, úgy greczy a ...

Na erre írtam én valahol, hogy gusztustalan, balliberális hiéna..! - (Ott sem ízléstelen mindenki!)