Magisk v20.4

Címkék

Az egyébként az Apple alkalmazásában is állt/álló John Wu (@topjohnwu) bejelentette, hogy elérhető az Android eszközök mély szintű piszkálásához ("systemless" rootolás stb.) használható Magisk eszközének legújabb kiadása. További részletek a tool GitHub oldalán.

Hozzászólások

Szerkesztve: 2020. 03. 24., k - 13:56

Faszányos kis tool, a Magisk Hide-dal minden rootot tiltó app működik nálam (pl. Telekom, Raiffeisen).

Nálam megy a Magisk Hide-dal az OTP és a Simple, de sajnos nem megy a Telekom. (Figyelmeztet, hogy rootolt eszközt használok.)

Eddig egy régebbi Telekom app verziót használtam (és nem engedtem frissíteni), az működött, de kb. egy hete az is leállt. ("Váratlan hiba történt, próbálkozzon később!")

Esetleg, ha másnak is ilyen gondja lenne: Pár hónapja a Google Play Store gyakran elkezdett kilépegetni és a Magisk hide-olás valamiért megoldotta a problémát.

Nekem megy rendesen a legfrissebb Telekom alkalmazás is. Célszerű volna törölni minden adatát, vagy az egész appot, hide és csak utána megnyitni.  

Szerkesztve: 2020. 03. 30., h - 00:49

Azt beszélik, hogy a google egy huszárvágással megoldja, hogy többé ne lehessen átverni a safetynet check-et. Valaki hozzáértő kifejtené bővebben, hogy miből áll ez a csodafegyver? Ez a rész különösen érdekelne:

"The key attestation is not fully enforced yet — even when the check fails, SafetyNet still isn't triggered. That's probably due to a few OEMs like OnePlus that haven't implemented the key checking feature correctly on their part. MagiskHide could thus force a key attestation failure to pass SafetyNet."