[KV] Az online élelmiszer házhozszállító cégek elestek

Ma hozta ki végre a Tesco a több napja megrendelt házhozszállítást, csak kis bökkenő, hogy a megrendelt termékek fele hiányzott. De még mindig jobban jártam, mint azok, akik most akarnak online házhozszállítást kérni: jelenleg sehol nem foglalható idősáv, elestek a cégek!

Beléptem a Tescón és egyáltalán nem lehet idősávot foglalni semmilyen időpontra.

A többi céget nem néztem, de Index szerint mindenki elesett: Szinte egyáltalán nem tudnak már házhozszállítást vállalni az áruházláncok

Marad a személyes bevásárlás, ott viszont tuti 1 méteren belül kell kerülni más emberekhez, ami meg veszélyes. Mégiscsak az járt jól, aki előre betárazott. Viszont már most meg kell rendelni a következő adagot, amint megjelenik üres idősáv, mert ezek szerint min. 3 hetet kell várni, de egyelőre még rendelést sem lehet leadni.

Hozzászólások

Pár napja valamelyik Twich podcast alá kommentelt egy Spar sofőr, hogy volt nem egy olyan család ahova 200+ kilogramm cuccot kellett kivinnie.....

"A fejlesztők és a Jóisten versenyben vannak. Az előbbiek egyre hülyebiztosabb szerkezeteket csinálnak, a Jóisten meg egyre hülyébb embereket. És hát a Jóisten áll nyerésre." By:nalaca001 valahol máshol

Két hónap múlva mocsok olcsó lesz Jófogáson a cukor és liszt :D

Mivel érintett vagyok a buliban, ezért jelezném, hogy fel kell kutatni a facsén a magyar termelőket, és meglepően sok mindent jobb minőségben be lehet tőlük szerezni.

Globalizációkritikát megfogalmazni a globalizáció összeomlásának első pillanatában, hmm., keresem a szavakat, legyen mondjuk a felesleges. Nem azért, mert mindenki tudja és érti amit mondasz, hanem azért, mert SENKI NEM FIGYEL ERRE MERT ÉG A HÁZ. Szerencsére valószínűleg a legtöbben a régi házat akarják majd visszaépíteni, és hát kedves pirotechnikus bácsi, ha nem ég a ház ki a frászt érdekel, hogy miért gyulladhatna ki következőleg?

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

Egyáltalán nem felesleges, mert a karanténban ülve többnyire ráérünk és lehet gondolkodni a jövőről. Nekem is egyébként éppen az a félelmem, hogy ugyanezt a most már gyakorlatban is bizonyítottan életveszélyes globalista rendszert fogjuk újraépíteni egyszerű lustaságból, illetve a rövidtávú érdekek újbóli felülkerekedése miatt.

Most jelenleg arra kéne recept, hogy ami elromlik annak a helyére hogy lehetne jobbat rakni, mármint annak a helyére ami épp kinullázza magát. Pl. a cruise ship és repülő társaságok helyére, de mivel azok nem 5 perces ciklusokban működő cégek, úgyis lesz egy befektető, aki alájuk nyúl. Csak mivel én ma és tegnap kaptam meg 1-1 több hónapja futó projektben, hogy akkor a két hét múlva lévő átadáskor ne várjak pénzt, és épp küzdök az életemért, ahelyett, hogy milliomos lennék (jól fizető munkák voltak, tervezve volt a bejövő pénzzel), ezért nehezen hiszem el, hogy sokan filozofálnak a "hogyan tovább"-on. Mármint 2-3 napnál nagyobb távolságban. Pedig kéne, nem vitatom. Powers that be. Az a rész nem változik most sem, a többinek meg hiába lenne hosszútávú érdeke a változás, ha nincs hosszútávú tervezésre ideje, képessége, lehetősége. De hátha most lesz. (Nem ironikusan írom, tényleg van egy nagyon jó lehetőségünk rá.)

Ha nem válaszolnék kommentben, hát küldj privátot!

Tudsz ehhez linket adni? Akár privátban? Régebben vettünk termelőtől közvetlenül húst például, de sajnos egy ideje nem árulnak. Minőségi húsáruért simán hajlandó vagyok a boltinál többet fizetni. Fűvel táplált húsért pedig szinte bármit megtennék - legális keretek között :-)

Termelői chili krémet szoktam venni, szinte mindig el kell mennem érte. Ez meg az ellenpélda. Értem, amit mondasz, csak nem ideális, illetve még nem tartunk ott, hogy kedvem lenne tíz helyről összevadászni a dolgokat egy helyett, ráadásul az általában jelenlevő árkülönbözetről sem beszéltünk még.

Még  a végén nagyot tarol a Family Frost meg a Boci,boci tarkás tejszállító. :)

No rainbow, no sugar

A teletal meg birja szerencsere :)