Telekom hálózat túlterhelt

Sziasztok! Remélem jó topic-ba írom. :D

Olyan problémám van, hogy céges telefon Telekom-os. Mostanság egyre gyakrabban előfordul, hogy ha kollégámat hívni szeretném, akkor egy idő után a telefon kiírja, hogy a hálózat túlterhelt. Egészen pontosan JNSZ megyéből szeretnék Pestre telefonálni.

Egyszer már ki lett próbálva, hogy mikor ez jelentkezett, akkor kolléga szintén céges Telekom-os telefonjáról próbáltam, akkor ugyanez lett az eredmény, illetve saját Vodafone-os számról is ezt produkálta, de mellette a családot, akik szintén Vodafone-osok simán bírtam hívni.

Igazából tudom, hogy ezzel sok mindent nem tudok csinálni, csak kérdésem lenne, hogy másfele is hasonló a helyzet Telekom-nál? Mik a tapasztalatok? Jah azt még hozzátenném, hogy van mikor reggel 8-10 környékén csinálja ezt, de néha 12-14 körül.

Hozzászólások

Ilyen "hálózat túlterhelt" üzenettel több éve nem találkoztam, az viszont az utóbbi kb. fél évben rendszeres, hogy a hang "bugyborékol", szakadozik, kimarad - pedig mindkét fél telefonkészüléke maximális (vagy, ahhoz közeli) térerőt jelez.

Üzenettel én sem találkoztam már régóta, de bugyborékolás, átmeneti elnémulás mindennapos, T-T hívásoknál szinte garantált.

Sőt, múltkor egy bejövő hívásnak sikerült kiütni egy folyamatban levőt.

"Probléma esetén nyomják meg a piros gombot és nyugodjanak békében!"