Egyszeru kapcsolati oldalt manapsag mivel

Sziasztok!

 

 

Egy egyszeru olyan oldalt, ami tulajdonkeppen csak kapcsolati adatokat, es olyan tartalmat tartalmaz, amit az ugyfel maga toltene fel admin feluleten, manapsag mivel csinalnatok meg? Annyi a feltetel, hogy php alapon legyen. Gondolom erre mind alkalmas egy drupal, joomla, wordpress, ...cms, de melyik az, ami szerintetek a legegyszerubb ugy, hogy az elmult 6-8 evbol nincs is tapasztalatom ilyenekkel. Gondolom ez egy max 1-2 oras munka.

 

Ha van domain nev hozza, lehet ezeket ingyen hosztolni valahol, vagy mindenkeppen kell hozza valami tartalomszolgaltato / sajat szerver? Ugy ertem (ha jol emlekszem), regen a wordpress talan csinalt olyat, hogy kicsi forgalomig naluk is lehetett ingyen hostolni a wordpresses tartalmakat.

 

Koszi a valaszokat.

Hozzászólások

SZVSZ erre bármelyik CMS ágyú....

Szerkesztve: 2020. 02. 21., p – 13:59

Statikus HTML (ez lehet házi CMS-ből vagy bármiből exportálva akár). Minden más csak biztonsági kockázat :). Vagy wordpress.com meg hasonló szolgáltatók, támogatnak ezek is saját domaint általában, és legalább nem neked kell szopni az üzemeltetéssel.

Google forms?

Serverless, ingyenes, google sheet-ben meglesznek az adatok.

Gábriel Ákos

Wix - mert sokat láttam reklámban.

Typesetter cms,  inline html editorja van, és talán nem törik olyan gyorsan fel.

----------------------------------------

SELECT * FROM World WHERE "Someone" LIKE '%You%';
----------------------------------------
o.-

WordPress, mert ugyan vannak hibái, de rengeteg ingyenes és fizetős sablon és plugin érhető el hozzá, ami azt jelenti, hogy nem kell a nulláról programozni általában, csak összekattintgatni.