Háde, háde nem érted?!? Szélsőjobbos vagy!!!4444

Hamarosan megszavaztatjuk, hogy Te mi vagy! Csak nehogy nagy meglepetés legyen! Addig is a teszt itt.

Hozzászólások

Szerintük én meg baloldali konzervatív ?

Kicsit finomítani kellene az algorítmuson... 

Amikor nőtt a jobbik népszerűsége a fidesz elég sok ötletet lenyúlt a tőlük, így nem meglepő. Amúgy a magyarok szerintem alapból inkább baloldali beállítottságúak ("radikális" párt bérunióval kampányol, a "jobboldali" rezsit csökkent meg államosít, 2008-as népszavazás).

Ez a teszt... A Fidesz szavazoi 80%ban _baloldali_ konzervativok... En pedig liberalis jobboldali... Aham... Ennek meg parszor neki kellene futni ...

Nem mondom hogy semmi fele jobboldalisag nincs bennem, de az 10.000% hogy nem tolja el tengelyt ... A kerdesek viszont - egyik-masik nagyon furcsa megfogalmazasu, es sok kerdes kimondottan "hungarikum". Sok kerdes jellemzoen Magyarorszagi - es nem altalanos kerdeskorrol probalt velemenyt szerezni. Kulonadok, rezsicsokkentes ?! Egyebkent meg eszembe sem jutott azon gondolkodni hogy a valaszom mit jelenthet viszont par kerdesnel pislogtam csak hogy ez meg milyen kerdes... Kicsit olyan tinimagazinos pszicsologiateszt szagu...

Igen, azt szokott lenni, ha az embernek nem tetszik egy adott teszt eredménye, akkor a tesztet szokta okolni. Nagyon komoly meglepetéseknek voltam tanúja, amikor önismereti tréningeken egyesek nagy mellénnyel állították magukról, hogy ők mik, majd kijött a szöges ellentéte a teszten. Persze, akkor is a teszt volt a hibás. Érdekes, nekem azon a teszten is az jött ki, amit magamról tartok, meg itt sem ért nagy meglepetés.

Lehet, hogy nem is a tesztekkel van a baj, hanem az emberek önismeretével?

trey @ gépház

Ettől függetlenül ez a teszt szar. Pl. pénzügyi válságról kérdez (jelenidőben, ha jól emlékszem), de devizahiteles baromság szerepel az egyik válaszban, ugyanakkor azt nem közli, hogy az elképzelt válságot mely tényezők okozták elsősorban, kik és milyen mértékben voltak a károsultjai, és abból mennyi volt devizahiteles. Csodálom azokat, akik a nevüket adták ehhez a szarhoz.

:)

Ez szerintem egy régi teszt, amit most találtam meg. Hogy neked erről is az a véleményed, hogy szar, azt nem csodálom, hiszen mindenről az. Szerintem meglepően jó teszt, ahhoz képest, hogy kb. 5-7 éve készülhetett.

trey @ gépház

Csak a szarról.

Nem a véleményem miatt szar a teszt, hanem azért, mert összemossa az általánost az aktuálissal. Ez olyan, mintha megmarna egy pók, és a halál faszára kívánnád az összes pókot, noha normális állapotodban tudod, hogy a pókok egy láncolat elemei, és a hirtelen eltűnésük odabaszna az élővilágnak.

:)

A teszt-el azert van bajom mert egyszerusit... A jobboldalisagom abbol all hogy egyertek azzal hogy el a kezekkel a magantulajdonrol es hagyjuk az allamot ki amennyire lehet a dolgokbol valamint nem kell tulzasba vinni a szocialis halot sem - viszont nagyon nagyon nem tamogatom a nacionalista, nemzetalapu, protekcionista megnyilvanulasokat... Szoval a kep arnyaltabb de erre a teszt nem is volt kivancsi... Vegul is amire kerdezett abban igaz hogy jobboldali nezeteket vallok. Akkor tehat jo a teszt - csak nem eleg :)

A jobboldalisagom abbol all hogy egyertek azzal hogy el a kezekkel a magantulajdonrol es hagyjuk az allamot ki amennyire lehet a dolgokbol valamint nem kell tulzasba vinni a szocialis halot sem - viszont nagyon nagyon nem tamogatom a nacionalista, nemzetalapu, protekcionista megnyilvanulasokat...

Hát, pedig ez elég jobboldalinak tűnik nekem. Most akkor mi is a baj a teszttel? Nem tetszik az eredménye a mai magyar értékrendbe helyezve? Kiderül, hogy akire ráragasztják, hogy szélsőjobbos, az tulajdonképpen csak jobboldali, akire meg, hogy jobbos, az meg középen? Számomra pont ezt igazolta a teszt.

trey @ gépház

vallójában elég pontos. a fideszesek többsége valójában baloldali, ugyanakkor ultrakonzervatív.
azért mert a beállítottságuk ulrakonzervatív, és/vagy fundamentalista keresztény, még olyan ellentmondások egyáltalán nem zavarják őket, mint a keresztény kurdok üldöztetése a fundamentalizmus felé hajó török muzulmán kormánytól.
nem zavarja őket a különadók, vagy pl az adózásban az egyenlőségdi, a rezsicsökkentés...
egyáltalán az állami irányítás. ezek főként baloldali 'értékek'

csakhogy az hogy valaki bal vagy jobboldali, az nem csak politikai, de gazdasági, gazdaságpolitikai kérdések is befolyásolják. pl george w bush (mármint az amcsi elnök) ugye ultakonzervatív politikus neoliberális gazdaságpolitikával megáldva :))
egyánltalán nem volt állami irányítas párti. sőt az államot kivonta a gazdaság irányításból. még amcsi léptékekben is túlzottan. és főleg a banok területéről. lett is belőle ribillió 2006-2008-ra:)

orbán és a fidesz mindent irányítani akar. ez meg pont a kádári politika. mindenkinek egyforma adó, (az kádárnál a semmilyen adó) minden cég vállalat az állam kezében a pógár ne gondolkodjon, ne vállalkozzon egyáltalán ne csináljon leginkábbis semmit, dógozza dógozza dógozza...
majd mi gondoskodunk mindenről.

nemzeti szocialista erős keresztény beütéssel.

azt felejted el, hogy a központi irányítás alá vétel nem kizárolag a nagyon bal oldaliak sajátja, ez volt a heppje mussolininiek, hitlernek, frankónak és sokak másoknak is, ahogy kádárnak leninnek meg stainnak is.

Kimaradt Horthy, Rákosi, Szálasi, sőt, szinte minden magyar kormány '89 -ig; az aktuálpolitikát szándékosan kerülném. Ha végiggondolom, Magyarországon a liberális demokrácia az, aminek nem sikerült soha tartósan teret hódítania.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

Szerkesztve: 2020. 02. 10., h – 11:34

töröltem

Egy picit réginek tűnnek a kérdések egy része, bár ma is sok az aktuális. A konkrétabb témák mintha 8-10 évvel ezelőtt lefutott dolgok lennének sokszor.

Ha már nincs automatikus HTTP -> HTTPS redirect a teszt oldalán, legalább a https linket rakd be.

Pontosan kozepre rakott, akkor milyen vagyok? :D

Nem tudom. Én is középen vagyok. Ami azért "érdekes" (nyilván nem az), mert voltam én itt már MSZP-snek, de szélsőjobbosnak is titulálva. Erre meg kiderül, hogy pont, hogy a szélsőségek állnak tőlem a legmesszebb. Mondjuk, pont így is gondoltam mindig, engem ez nem ért meglepetésként :D

trey @ gépház

Én meg azt sem tudom mit jelentenek ezek a fogalmak, de nem is érdekel, mert elég annyit tudnom, hogy a politikához van köze.

Teszt: Eljutottam a második kérdéshez ahol a sávok jönnek. Oké, ezeket sem tudom mit jelentenek, úgyhogy hagytam is a fenébe :D

Az ilyeneket nevezték azt hiszem az ókori görögök idiótának :)

Az idióta kifejezés görög eredetű (ἰδιώτης, idiótész), az ἴδιος, idiosz saját maga, magán szóból. Eredetileg magánembert jelentett, azaz olyan polgárt, aki nem vesz részt a demokratikus városállam politikai életében.

trey @ gépház

Slightly jobboldali konzervativ, de amugy majdnem kozepen vagyok.

Nagyjabol realis, mert ahol nem tudtam felmerni egy-egy kerdes lehetseges hatasat, ott a nem tudomot huztam be. Kivancsi vagyok, ki hanyszor passzolt, vagy a politikaban mindenki ert mindenhez. :)

Jaja szerintem is realis. A partpolitika nalunk mar oriasi katyvaszt csinalt a dologbol, de siman mersekelt jobboldali/konzervativot mondtam volna. A teszt szerint is csak 3-4 egysegnyire voltam mindket tengelyen az origotol.

Mersekelt, mert szerintem ezt (is) esszel erdemes csinalni, az elvek mellett a valosagot is erdemes figyelembe venni. :)

1. Nem hiszem, hogy van értelme két paraméterrel jellemezni a politikai véleményeket. Ennél azért komplexebb a dolog.

2. Konkrét problémákra amúgy sem hatékony ideológiai alapon választ adni, el kell rajta gondolkozni.

3. Csak nekem nem működött a "Következő" gomb?

Gimnazisták készítették ezt a tesztet?  Elég felületes. Ez mehetne a tv-ben ilyen sms szavazáson.
Kb ennyire releváns a végeredmény is. Lást trey is milyen boldog, hogy nem széljobber.
 

Szerkesztve: 2020. 02. 10., h – 15:24

Ez valami Internet Explorerre optimalizált oldal? Csak mert mobilon a legelső tovább gomb működik, aztán vége. :) 

Szerkesztve: 2020. 02. 10., h – 19:25

Tudom magamtól is:
Mivel autópályán mindig törekszem, hogy a jobb sávban haladjak: szélsőjobbos vagyok!

"Field 'sessid' doesn't have a default value "

Rohadt rosszul van összehozva ez a teszt, ugyanis ez nem a valós politikai, gazdasági, társadalmi elhelyezkedést adja, hanem a média és politikai közbeszéd demagóg leképződését. Eleve a kérdés feltevéseknél 3 választ ad meg, de mindegyik válasz az épp aktuális (pontosabban 2-3 évvel ezelőtti) politikai lózung alapján. A kérdések és válaszok alapján, minimális intelligenciával, szabadon lehet manipulálni az eredményt.

"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Ez a poszt annyira informatív mint a fánk közepén a lyuk

Szerkesztve: 2020. 02. 13., cs – 22:27

Nem igazán hiszem, hogy okod volna ezen meglepődni, te ugyanezt teszed. Legalább is rám nagyon gyorsan sikerült a szélsőbalt aggatni. Mintha annyira muszáj volna mindig minősíteni meg skatulyázgatni másokat