7 679 988 forintot szórt el egy „csodakártyával" a buszsofőr, miközben látta, a számlájáról egyáltalán nem fogy a pénz

Fórumok

Ezen besírtam: 

7 679 988 forintot szórt el egy „csodakártyával" a buszsofőr, miközben látta, a számlájáról egyáltalán nem fogy a pénz

Kínzó kérdések:

-az ügyintézőt ezek után megdicsérték vajon?

-mi lett volna, ha mondjuk 100 milliárdot költ el, azt sem veszik észre?

-"A buszvezető később, a gyanúsítotti kihallgatása során azt mondta, MESÉBE ILLŐNEK TŰNT SZÁMÁRA, HOGY MIKÖZBEN FOLYAMATOSAN FIZETETT A KÁRTYÁVAL, MÉGSEM CSÖKKENT AZ EGYENLEGE." - ehhez gratulálok, miért nem mondta, hogy nem tűnt fel neki és amúgy sem ő hibázott, talán megúszta volna?

Hozzászólások

Ilyen mesébe illő dolgok csak idiótákkal történnek.

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Most nem azért, de én nem nagyon nézegetem az egyenlegem. Lehet, hogy fél év múlva veném észre, hogy a számlámon csak gyűlik, gyűlik a pénz. Kötelező nézegetni az egyenleget?

> Sol omnibus lucet.

Ismerek olyan embert, aki azt állítja magáról, hogy "ő az, aki ért a pénzhez", pedig csak a bankszámláját nézegeti, kalkulálgat, és nem csinált gyereket (mert viszi a pénzt), megeszi a mások maradék kajáját, és last minuttal elugrik 3 napra valahová osztályon aluli helyre, ahol pózolhat egy Fantával a tenger mellett (évente egyszer). Szerintem az meg már paranoia és életidegen.

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

Ha csak néhányszor vett volna fel pénzt róla, majd bejelenti hogy eltűnt a kártyája, nem találja, akkor utána védekezhetett volna, hogy ő nem is látta hogy a kártyáját használják, ő sem használta semmire, ezért nem tűnt fel neki, hogy már 2 hónapja mondjuk nincsen meg. Ráadásul a számla is rendben volt, nem hiányzott róla pénzt, így nem gyanakodott semmire.