Készült-e rólad intim helyzetben magánjelleggel fotó?

Címkék

Előzmény. Aki meri, bevállalja.

Választások

Hozzászólások

Szolgálati közlemény:

Vége a HOVD2019 szavazásnak, a queue-ban levő szavazások FIFO jelleggel kerülnek publikálásra.

trey @ gépház

Én próbáltam lefotózni enyimet, de nem volt elég a kamera felbontása, hogy ráférjen a képre.

Szerkesztve: 2020. 01. 20., h – 18:02

Egyéb: valaki kérte, aki nem volt a párom.

Nem volt semmiféle ígéret, és nem ismerem a fényképek jelenlegi státuszát.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Egyéb: Közös fotók készültek. Videó is. Magunk készítettük, saját szórakoztatásra... 

Hogy mi? Fullra nem vágom mit írtál. A smiley a végén meg csak összezavart. A Zsoltis poént nem vágtam le elsőre. Ezt írtam neki le... 

Ezen kívül az egymásról/magunkról/mindenki magáról kérdést sem tudom értelmezni, hogy mire vagy kíváncsi. Térben és időben azonos helyen voltunk ketten. Saját szórakoztatásra készült. Hogy most éppen hogy-forgott a kamera és kinek mi volt a kezében... az már egy másik történet... De remélem érthető minden.

Azzal próbáltam szívni a véred, hogy biztos Pepóval fotóztátok egymást, csak nem akartam túl nagy genyó lenni - nomeg annyira mégsem lett volna vicces fullban tolnom a művi félreértést. Utólag mondjuk vicces, de magadra ne vedd. És most valódi smiley :)

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Ja, értem... 

 

"valódi smiley" -> igen értem a célzást. Ez olyan mint amikor azt mondják: " Hozd a Sthilt"... nyilván mindenki tudja, hogy láncfűrészre gondolt az illető... de ez már nagyon mellékszál. Lényeg, hogy vettem a lapot.

Az itteni közösségből vett minta alapján nem

Ne kezdjük már ezt! Itt (ebben a közösségben) kételkedett, itt tette fel ő a kérdést. Jött egy válasz, akkor ne kezdjük el, hogy bezzeg a Pornósok és Swingeresek Magyar Portálján más eredmény jött volna ki...

Egyébként pepo úr már elkezdett manipulálni a szavazáskiírásnál, mert az eredeti felvetése így hangzott:

Azt ugye nem állítod, hogy te sosem készítettél önmagadról vagy a pároddal közösen saját felhasználásra, akár azonnali törlés mellett intim fotókat?

Erre válaszoltam, hogy soha. Nyilván, ezzel nem zárom ki, hogy véletlenül bekapcsolva hagyott és távolról feltört laptopon, okostévén, mobiltelefonon, otthoni biztosnági kamerán keresztül nem készített MÁS rólam tudtomon kívül ilyen képet, mert ezt nem tudhatom ;)

trey @ gépház

Én csak meghúztam azt a határt amire vetítve igazad lehet. De azon kívül nem tudhatjuk. -> Nem reprezentatív... Persze lehet következtetni. Ezt meg is tettem a második mondatban... Próbáltam objektív lenni. De az említett oldalt nem ismerem és nincs ilyen irányú információm. Szóval én hiszek neked... :) 

De egyébként miért olyan nagy dolog? És ha nem? És ha igen? Nem számít semmit...

Lehet, hogy kifelejtettem egy opciót?
Vagy az megtévesztő, hogy "készült-e rólad"? Lehet, hogy azt úgy értelmezted, hogy mások által készült? Szerintem nincs benne személyes névmásra utaló nyom, a kérdést úgy értelmeztem, hogy a készítő bárki lehet.

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓

2 válaszban is benn van, hogy "kíváncsiságból". Most én lettem kíváncsi, hogy a képkészítő ugyan mire volt kíváncsi? :)

Ha má' a zinformatika szarú' megy, valamibű csak meg köll élni! :)

- Van a csajodról meztelen fotód?
- Nincs.
- Küldjek át?

Kicsit hianyolom a tenyleges nem valaszt, mert _tudom_, hogy nem keszult rolam ilyen jellegu felvetel.

Utóbbi, ha épp laptop előtt, de hekker által bekapcsolt webkamerával? 

Szerintem nem magával a tettél van gond, hanem manapsàg nem lehet biztosan tudni, milyen anyag hová kerül ténylegesen, és mihez kezdenek vele. Én találtam már neten társkeresős privát fotókat, és mivel képernyőmentések voltak, nem túl jól kitakart adatokkal, még a facén is megtaláltam az illető hivatalnok hölgyet, de nem írtam rá, nem zargattam, bár lehet, figyelmeztetni kellett volna.

nyilvan tudom hogy mit jelent a "tudtommal", de a mai vilagban ilyet kijelenti hogy "biztosan nem" kb csak akkor lehet, ha ko alatt elsz esetleg ha soha nem vagy intim helyzetben...

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

ezzel nem zárom ki, hogy véletlenül bekapcsolva hagyott és távolról feltört laptopon, okostévén, mobiltelefonon, otthoni biztosnági kamerán keresztül nem készített MÁS rólam tudtomon kívül ilyen képet, mert ezt nem tudhatom ;)

Ezt jelenti a "tudtommal nem". 

trey @ gépház

[] nem tudom, abban az állapotban akár készülhetett is :Đ

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Vajon akik azt valaszoltak hogy nem, azokrol gyerekkorukban sem keszitett a csalad furdokadas meztelen fotot roluk? Mert anno az mintha nepszokas lett volna :D

Vigyázni kell az ilyennel, főleg az ember mit oszt meg a kölkéről, mert egy olyan fiatal, amelyik nem nézte jó szemmel, hogy a düddő szülei végigdokumentálták az életet az internetre az engedélye nélkül, beperelte őket:

18-year-old sues parents for posting baby pictures on Facebook

trey @ gépház

Vagy kamuszínházat, leszerepelt balos zaklató rendezőkkel, ahol nagyüzemben lophatnánk a közpénzt azzal, hogy feldolgoznának a nem létező közönségnek a témát, miközben kolléganők micsodáját is markolászhatnánk. Egyre jobb. Lehet felveszlek ötletadónak! ;)

trey @ gépház

Lehet, rossz szálba került, a gyerekkori fürdős fotókhoz csatlakozott volna. Az a lényeg, hogy nem szerencsés még ruhás fotó sem, nem hogy kádban pancsikálós semmilyen közösségi oldalon, csak közösségi oldali ismerősök által látható módon sem.

Sok a hülye a neten, de még a közösségi oldalbéli ismerősökben sem lehet igazán bízni, sokukat pl csak illendőség, munkakapcsolat, tánccsoport, stb kapcsolat alapján vesz fel az ember, nem pedig közeli rokonok. Na meg a rokonait se válogathatja meg az ember :).

Azt nem nevezném intim jellegű fotónak, van különbség szerintem pucér és intim jellegű fotó között is, és a baba fotók között is van különbség szerintem.

Egy felnőtt emberről készült pucér fotó lehet művészi is, amin például nem látszódik semmi érdekes, nincs erotikus töltete a képnek így nem is intim fotó, másképp komponálva a képet viszont már intim/erotikus fotók készülnek.

Pucér baba kép is pont ilyen, egy kádban fürdő baba aki éppen pancsol és élvezi hogy habot gyárt a pacsálással, az egy nem intim fotó, hanem egy boldog emlék (normál esetben).

Hat 13 evesen ha letezik valamit amit nem szeretnel, az egy kedves 6x eves rokon aki epp konnyes szemmel nosztalgiazik a facebookon, hogy milyen aranyos voltal, kipostolja a kepet amin 5 evesen meztelenul pancsolsz, es meg be is jelol rajta. Utana aztan biztos ket hetig rajtad rohog a suli. Ha pedig epp te vagy akit amugy is szoktak szivatni akkor megrosszabb. Bar nemtudom hogy ez a szokas a z es kesobbi generaciokat mennyiben erinti. Az y-rol meg boven keszulhettek ilyen kepek, de igazabol mar felnottek vagyunk, tudjuk kezelni. A kritikus korszak az pont az altalanos+szakkozep suli. Egyetlen megoldas hogy mindenki leul a szuleivel es megsemmisiti az ilyen fotokat :D

Aki nem csak magán jelleggel készített ilyet, arra kiváncsi lennék, hol publikálta és milyen okból :D

Nem, de a jövőben igyekszem majd szem előtt tartani, és mindenképpen készíteni, hogy legyen.

Azert intim foto es intim foto kozott oriasi kulonbseg lehet, tul szeles ez a skala...

"Igen, de nem én készítettem, ám az ígéret szerint törölésre került azonnal."

Aki ezt vagy a felette levőt választotta, azért előtte nézzen fel a napi.ar-ra, nehogy meglepetés érje.

lassan nem ott tartunk hogy mindegy? deepfake ftw

Az intim fotó, mikor a 6 éves gyermek a tabletjével alsógatyában lefotóz?

És akkor az iskolában kapott írásgyakorló weboldalon elvégzendő házi feladatot mivel kellene megoldania?

Vagy tabletje ne legyen, de legyen laptopja? Vagy majd az én tabletemet használja?

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Ki beszélt kézírásról? Olyanokat tanulnak, hogy melyik betű melyik hang, meg ha egymás mögé teszek 3 betűt, akkor hogyan kell összeolvasni szóvá, illetve ha elhangzik egy szó, akkor ki kell találniuk, milyen betűvel kezdődik, illetve elhangzik egy rövid szó (3-4 betű hosszúval kezdenek), és azt megpróbálják összerakni betűkből.

Papír, ceruza frankó, csak ha a házi a weboldalon van, és az eredményt is ott várják, akkor a papír ceruza nem sokat segít. A saját tablet viszont annál többet.

disclaimer: ha valamit beidéztem és alá írtam valamit, akkor a válaszom a beidézett szövegre vonatkozik és nem mindenféle más, random dolgokra.

Más világban élnek ők, mint mi. Az én koromban zenélő nyomogatós játékok voltak, ma tablet van.

 

Nekem is volt LCD játékom, az oroszlánokat kellett benntartani a ketrecben. 30 éve is volt szórakoztató elektronika.

 

Link, ha nem tudnád, mi az:

https://nlc.hu/szabadido/20140408/a-nyolcvanas-evek-kvarcjatekai/