Milf Linux - Megértük :-)

Fórumok

https://youtu.be/cATQxD8COlM

(Semmi rosszindulat. Örülök, hogy ha vannak, akik igyekeznek még szélesebb körbe bevonni azokat az embereket, akik még mindig Windows-t használnak, akkor is, ha nincs rá szükségük.)

Hozzászólások

Megmondom szerintem mire lenne igény.

Lehetne csinálni egy linux live lemezt kimondottan pornófüggőknek. A dolog lényege az lenne, hogy nem hagy a gép nyomokat a számítógépen. A kedves ügyfél leül egy akár nem saját géphez, amin nincs a boot opció letiltva vagy a bios lejelszavazva, aztán indulhat a móka. A live rendszer induláskor felajánlaná, hogy felhőben tároljuk a kedvenc pornókönyvjelzőinket, tehát ha szükséges fiókregisztráció, egyéb beállításokat stb. A rendszer tartalmazná az összes nagy biztonságos pornóoldal címét. A kezdőlapon ki kellene választani mennyire vagyunk aberráltak, aszerint linkelné a tartalmakat. (Meleg, Gerontofil, tetempornó, egyéb furcsaságok tárgyakkal, szex, műtét alatt álló személlyel, stb...

A boot képernyőn az alábbi szövegek villannának fel:

1. Mindjárt jön a szex

2. Mingyámingyájön na!

3. Várgyámá!

4. Ne nyomkodd a gombokat!

5. De türelmetlen vagy!

A bootolási folyamat alatt folyamatosan szólna valami kellemes pornózene.

Na mit szóltok az ötlethez? Már csak egy frappáns disztribúciónév kellene.

Valaki igazán megcsinálhatná.

Ok.

Megnyerted a projektet. de hogy érezd a törődés, támogatom a fejlesztést 20 ezer jómagyar forinttal, plusz adok eszközt, ami kell. A grafikai tervezésbe beszállok, a lemeznyomást is vállalom.

Hajbuzerátorral meg teszteltetjük elmegy-e a p3-as gépén is.