Horizon Go wine+linux

Mivel elrontotta a UPC, illetve már Vodafone a Horizon tv Linuxos támogatását, ami szerintük ugyan sosem létezett de azért évekig kiválóan működött és szerintem nem sok esély van arra, hogy szokás szerint ne szarják le az ügyfelek ez irányú panaszait,

az egyetlen reális megoldás a problémára win32 böngésző és wine használata Linuxon. 

Illetve természetesen a virtuális gép de az nagyon nem optimális tévézésre. 

Próbálkozott ezzel valaki ? 

Hozzászólások

Úgy 3 éve VBoxban futtatott Win7-el, élvezhetetlenül akadozott. Mondjuk ott még az is tényező volt, hogy külföldről szerettük volna VPN-en keresztül, a mo.-i IP miatt. Aztán oka fogyottá vált az egész, más módon lett hazai tv adás.

A Wine/Windowsos Firefox sem működött.

Csak ötletelek, nem próbáltam: anbox-ban nem mehet ez?

Nálam újra megy a Linux alatt (Ubuntu 20.04.1) a "gyári" Firefoxszal. Nem tudom, hogy mikor csinálták meg, de kellemes meglepetés.

üdv:

István

Nálam is megy (Linux / FFox).

Mi a túró az a Voda TV? Hogy lesz a migrálás? Ha úgy, hogy oda is kezdjek regisztrálni, mint a mobilos Voda alkalmazásba, akkor valszeg felmondom a francba az egészet. Már a UPC is az őrületbe kergetett, hogy legyen reg az upc.hu-ra, aztán valami myupc-re, és végül a horizonra. Ezt többet nem vagyok hajlandó végigcsinálni, főleg azért, mert egyik esetben em ment zökkenőmentesen az "egyik accounttal regelj a másikra" című műsorszám. Mindahányszor be kellett telefonálnom, és hosszas szájtépés előzte meg a probléma megoldását.