Orbán vejéhez és barátjához vándorolt Simicskáéktól a balatonfüredi vitorláskikötő

Hozzászólások

úristen, megvették ami eladó...

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

Ja, megvették. Csak nem a kikötőt. Szokásos kamucímek a ballib oldalon. A linkelt cikk maga is leírja mi a helyzet:

Kiemelés tőlem:

A most bejelentett adásvétel alapján az Appeninn nem a területet szerezte meg - azt továbbra is Balatonfüred város adja bérbe -, hanem a kikötőt bérlő társaságot, a Solum-Investet.

A kamucím:

Orbán vejéhez és barátjához vándorolt Simicskáéktól a balatonfüredi vitorláskikötő

A cím helyesen:

Orbán vejéhez és barátjához vándorolt Simicskáéktól a balatonfüredi kikötőt bérlő társaság

A kettő között ég és föld a különbség.

trey @ gépház

tehát megkérdőjelezed a függetlenobjektív szabadsajtó hitelességét, miközben sorra bukják el a kormánypropaganda ujságjai a pereket?

 

vagy az a baj a túloldalon, hogy szoci szokás szerint nem kotyavetyélték el a területet? azt is el kellett volna adni.

Aki másnak vermet ás, az stack pointer.

Nem tudom...

Ki lett adva központilag, hogy egy szakprotálon minél több kormánytámadó flame topikot kell nyitni?

> Sol omnibus lucet.

Annyira undorító már ez a politika. Beleolvasok bármikor bármilyen politikai topikba és egyből elfog a hányinger. Én ezt már nem is politikának hívnám, mert ez már nem egy állam vezetéséről szól. 

Bár a 444.hu a cikkben leírja, hogy valójában a bérleti jog került hozzájuk, de a cím teljesen félrevezető. Ráadásul kommentelni sem lehet, ami egyre gyakoribb. Nevetséges hogy lassan sehol sem lehet kifejteni az embernek a véleményét, ráadásul olyan újságoknál, amelyek elvileg a szabad véleménynyílvánítás mellett kardoskodnak (TASZ nagy barátai). És akkor kapaszkodj meg! Például a nagy, szélsőség(nek mondott) kuruc.info-nál van kommentelési lehetőség minden cikknél és bárki kifejtheti a véleményét. Ez számomra felfoghatatlan.

Ráadásul kommentelni sem lehet, ami egyre gyakoribb. Nevetséges hogy lassan sehol sem lehet kifejteni az embernek a véleményét, ráadásul olyan újságoknál, amelyek elvileg a szabad véleménynyílvánítás mellett kardoskodnak...

Ezt jol megfogalmazta egy kommentelo a Norbis cikk alatt:

A demokrácia szép példája a pamflet kommentelhetősége. Az Igen Tisztelt olvasótábor foglalkozzék bulvár témával, a politikai cikkek alá ne irkáljon a cikknél értékesebb, mélyebb betekintést nyújtó véleményeket.

Gondolom a 4-esnel megelegeltek, hogy az ertelmesebb kommentek nem igazan tamasztjak ala az altaluk kozvetiteni vagyott narrativat, igy ahelyett, hogy a szerzok elkezdtek volna aktivan kommentelni, megvedeni a velemenyuket, inkabb beszantottak az egesz kommentelest a francba, hiszen kinek kell ellenvelemeny, ha lehet anelkul is kozvetiteni az ideologiat.