"Háde, háde régen a HOVD-on többen szavaztak! Most meg haldoklik!"

Jah, többen szavaztak a kezdetek kezdetén, amikor anonymous szavazás is engedélyezett volt. Aztán, amikor ez a lehetőség megszűnt, kevesebben. Most, hogy újra van anonymous szavazás, újra többen. Annyira többen, hogy többen, mint bármikor!

Az ég kék, a víz nedves. A HUP olvasók száma != a regisztrált olvasók számával.

Hozzászólások

"Az ég kék"

Jobb, ha lefényképezzük, mert már nem sokáig lesz az.

"Normális ember már nem kommentel sehol." (c) Poli

Hát, ha az lesz itt is, ami Ausztráliában, ahol a klímaváltozásra fogták a tüzeket, aztán kiderült, hogy lófaszt az, hanem eddig 183 letartóztatott gyújtogató, meg a zöldek miatt van a tűz, akik 5 éve kisírták, hogy ne égessék el az avart és aljnövényzetet célzott, szabályzott, megelőző égetéssel a szakemberek, így most ég az 5 év alatt felhalmozódott szar, akkor ja.

De, a lényeg, lehessen üvölteni: KLÍMAVÉSZHELYZET

Most meg is csinálják lassan. Hajrá, zöldek!

trey @ gépház

Pedig holnaptol teveirtas van naluk, 5 napon at. Tul sok viszet isznak es a fingjuk is klimagyilkos. El sem foldelik oket miutan kilovik, hanem a tetemeket hagyjak kiszaradni. Hiaba na, kell a viz es a fingmentes levego. 10e allatrol van szo - sok viz, sok fing.

Ha ez nem kacsa, akkor Gretikeh kedveli ezt. Elsore en kacsanak hittem amugy. 

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Nem értem a cinizmust, az alázat nullát, a "ti"-t (ki az a ti?) és a királyokat. Szóval majdnem az egészet. Ha kifejtenéd az szuper lenne, nekem jól jönne.

BTW ha ennek a kihasznált agyatlan lánynak a dolgai köré lenne felfűzve a dolog, akkor az sosem volt titok: *ebben a formában* megvetem az egész jelenséget, a mögötte álló anyagi érdekköröket és őt magát is.

Vortex Rikers NC114-85EKLS

"a klímaváltozásra fogták a tüzeket, aztán kiderült, hogy lófaszt az, hanem eddig 183 letartóztatott gyújtogató"

Az megvan ugye, hogy azt senki sem gondolta, hogy a klímaváltozás fogta a gyufát és meggyújtotta a bozótot. Elkaptak ~180 mert különböző infók alapján, akik tüzet okozhattak (van köztük sok olyan, aki csikket dobott el, van aki mezőgazdasági munka közben égetett valamit, stb, meg van pár akiről szándékosságot feltételeznek). Emberi felelőtlenség, pláne mikor tűzgyújtási tilalom van. Ettől még igaz, hogy szárazság és meleg van.

Hát igen :D

"Police in the state have taken legal action against a 159 people. Among them are 53 people who allegedly failed to comply with a total fire ban and 47 people who threw away a lit cigarette." - https://www.thesun.co.uk/news/10693625/australia-bushfires-180-arson-arrests/

Persze sokkal valószínűbb, hogy maguk a zöldek gyújtogattak direkt, vagy Greta Thunberg (aki mint tudjuk Soros unokája), csak hogy gerjesszék a balliberális klímahisztit :D De lehet, hogy 3 lépésből valami hazai szocialista szálat is bele lehetne keverni, aztán mehet is az anyag M1 híradóba, hogy megtudják a zenberek a valódi okokat :D

Nem tudom mit nyomunk együtt, de ha a Grétike-mozgalommal kapcsolatos nemtetszésre gondolsz akkor jaja, ebben a formájában pipa. Illetve mivel gondolom az már észrevehető volt: nagyon tetszik a szétflamelt politika a szétflamelt flameben: amikor nekem nem tetszett valamikor, akkor le volt szarva. Pedig nem is a flameben volt. Háát most más van leszarva...

Vortex Rikers NC114-85EKLS

Az anonim szavazásra nem azért jön több bejegyzés, mert a botok nyomkodják?

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

És az emberek véletlenül szavaznak anonymous mode-ban, mert lejárt a session-ük.. velem is megesett, mással is.