[Video] PinePhone (developer edition)

Címkék

Lukasz Erecinski a Pine64-től bemutatja a PinePhone fejlesztői változatát. A PinePhone egy 149 dolláros, linuxos okostelefon ígéret.

Hozzászólások

Lehet ezekre értelmes offline navigációs programot találni? Mondjuk Here-t fordítani vagy vmi mást?

Szerkesztve: 2019. 12. 04., sze – 17:00

Nekem ebben a dizajnban az tetszik a legjobban, hogy 2x vastagabb barmelyik telefonnal *es* van camera bump.

 

De csak 150usd, szavam nem lehet. Lehet hogy emiatt akar sikeres is lesz.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Nem tudom nálad mi a siker definíciója, de ha világsikerre célzol, az biztosan nem lesz, ugyanis egy szűk, kifejezetten hacker beállítottságú réteget céloznak vele. Tapasztalataim szerint e réteg legutolsó szempontjai közt vannak (vagy ott se) a megjelenéssel kapcsolatos dolgok.

trey @ gépház

siker == annyi bevetelt termel, ami eleg arra hogy minden evben kijojjenek legalabb egy uj modellel, amit aztan emberi aron (<=500usd) meg lehet venni.

Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Ők azért nem annyira high-tech alkatrészekkel dolgoznak...

...mondjuk a vastagságával amúgy sincs bajom, a mostani telefonokat tartom már őrülten vékonynak - itt az őrültet szó szerint értve -, ugyanis nem létezik, hogy görbülniük kellene, meg papírvékony dolgokat beletenni...

Napokban cseréltem a saját telefonomon a kijelzővédőmet, mert befolyt alá egy kis nedvesség - ágy fölött történt a művelet.
Kivettem a szilikon tokjából, ezt követően sikerült kétszer úgy letennem, hogy le akart csúszni, utána kétszer ki akart esni a kezemből, amíg a régi fóliát szedtem le.
Persze üveg hátlap, hátha eltörik egyszer...

Tetszik, hogy ki lehet kapcsolni a szenzorokat fizikailag!