Roló alkatrész hol kapható?

Fórumok

Egyik éjjel spontán leszakadt a rolóm. Az a kis műanyag befogó alkatrész adta meg magát, amelybe a tengelycsonk ágyazódik. Egy néhány forintos alkatrészről van szó.

Nézem az árnyékolástechnikai weboldalakat, mindenhol ki akarnak hozzám szállni, árajánlatot akarnak adni, be akarnak építeni komplett megoldásokat. Értem, hogy ebben van pénz, de nem mindig erre van igény. Van, ahol meg is jegyzik, alkatrészek árusításával nem foglalkoznak.

Szerintetek 57 cm széles, tetőablakon lévő rolóhoz hol találok alkatrészt Budapesten belül? Vagy, ha nem alkatrészt, akkor 57 cm széles, kb. 130 cm hosszban kihúzható roló kellene tetőablakra. Egy ilyen néhány perces feladatra nem szeretnék irreális áron vállalkozót megfizetni, csavarbehajtóm nekem is van.

Az alkatrész azért lenne jobb, mert a roló megvan, működik, ráadásul, ha újat veszek, kicsit heterogén lesz a többihez képest, bár ha ez a megoldás, beletörődöm, idővel megszokom.

Hozzászólások

17 kerben találtam ilyen boltot, ahol azonnal tudtak adni alkatrészt, relatíve olcsó, tartós és jó minőségben. 

Szerkesztve: 2019. 12. 04., sze – 18:52

redonydiszkont.hu, rengeteget rendelek tőlük, saját magam újítom fel a redőnyöket onnét rendelt anyagokkal, immár a második ingatlanban. Kedvesek, segítőkészek, a szállítás néha lehet hogy nem túl gyors, attól függ, hogy mennyire vannak túlterhelve (sok dolgot ők gyártanak, de ha van készen/raktáron, akkor a szokásos "futárral pár munkanap" időre számíthatsz).