Megkapja a OnePlus 3/3T az utolsó biztonsági frissítést a 2019. októberi update-tel

Címkék

Az utolsó frissítés változásai:

System

  • Updated Android security patch to 2019.10
  • Updated GMS apps
  • General bug fixes and improvements

Részletek itt.

Hozzászólások

Remek ezzel ki is húzom, jövő év tavaszáig akkor már lassan 3.5 éves lesz a telefon, csak találok valami értelmes alternatívát.

Fedora 38, Thinkpad x280

Szerintem főleg az, hogy árban többet fejlesztettek, mint (pl. számomra) hasznos műszaki paramétereken.

Elismerem, hogy a "felesleges" fejlesztések ( faltól falig képernyő, kamera sziget*) főleg a piac irányvonalát követik.

Mindez nem jelenti, hogy tudnék jobbat a oneplus-nál.

* ha a sziget magasságával vastagabb lenne az egész készülék, és ez +15% akku kapacitást jelentene, azt szerintem a többség boldogan venné. Így viszont szépen a kamera üvegén fekszik.

Az ára :D Főleg úgy, hogy teljesítményben a 3T is tökéletesen kiszolgál. Szóval ahhoz képest k. drága. Abban reménykedem, hogy jövőre lesz pixel 4a és ott már elől lesz az újjlenyomatolvasó. Meg marad a 400 dolláros ár. Meg is veszem rögtön :>

Fedora 38, Thinkpad x280

Jó kis telefon. Legjobb azok közül, ami az elmúlt években megfordult a kezeimben.

trey @ gépház

ugye ez csak a sajat OxygenOS-re vonatkozik. ha jol latom LineageOS-bol meg mindig van 3T build. aztan persze hogy mi megy es mi nem az m as kerdes...

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Tempója milyen?

Eddig sem örültem az updatek gyakoriságának, meg ugye most meg is fog szűnni, illetve a 9es droid óta néha azért van ilyen/olyan delay, ami mélységes szomorúsággal tölt el, szóval lehet, hogy egy nagy levegő után át kéne állni.

Specifikusan: dual simet használod?

Szerkesztve: 2019. 11. 19., k – 18:27

Szomorú, hogy így működik a világ. Mehet egy csomó cucc megint tök értelmetlenül a szemétdombra, holott valójában nem indokolja semmi.

Más.

Napok óta autót szerelek, új hobby. Szépen elolvasok mindent ami a különböző palackokon van: olajok, fékfolyadék, hűtőfolyadék, stb... csoda, hogy van még élet a Földön. Csupa mérgező anyag, nem is kicsit. Mennyi jármű is van a világon? Hányszor kell üríteni, feltölteni, leadni, stb... a fáradt cuccokat? Hova lesz ez a sok méreg? És tényleg elhiszi a világ, hogy a dízel motorok a problémásak, minden más meg zöld? Hülyítve vagyunk, nem kicsit. Csendben jegyzem meg, hogy az elektromos meghajtás sem zöldebb, mint a belsőégésű, csak máshogy szennyező.

De körülnézhetnénk a háztartási vegyi anyagok között is, helyzet kb. ugyanez.

Csendben jegyzem meg, hogy az elektromos meghajtás sem zöldebb, mint a belsőégésű

Szerintem még csak csendben se jegyezd meg, mert szennyezőbbek. Még a fosszilis erőművek is sokkal magasabb hatékonysággal működnek, mint a belső égésű motorok, és akkor az energiamixben még el sem értünk az atomig.

Hidd el hogy 100 telefon userből körülbelül 3 tudja hogy a security update-t eszik vagy isszák. Az érdekli hogy ne legyen karcos, repedt, nézzen ki valahogy, és maximum 1-2 éves legyen, mert az ennél öregebb telefon az szar. Oké, a OnePlus esetéban talán több a kütyübuzi, de ők sem feltétlenül vannak tisztában a szoftvertechnológia kérdéseivel :)

Szerkesztve: 2019. 11. 19., k – 22:27

3 ev tamogatas akkor most jonak szamit?

ennek alkalmabol ma reggel nem tudtam bekapcsolni

Mennyire működik LineageOS-el a DashCharge?

Tudtok ajánlani utángyártott akksit, amit nyugodt szívvel beletehetek az OP3-ba? Nem tervezek új telefont venni, viszont az akku töltési ciklusokkal járó elhasználódását kezdem érezni - ez körülbelül az új telefon teljes akku kapacitásának 60-70%-a lehet most.