Megérkezett macOS-re és Linuxra a Shadow of the Tomb Raider - Definitive Edition

Címkék

Részletek a bejelentésben.

Hozzászólások

Egy kicsit megijedtem, hogy akinek csak az alapjáték, van annak most meg kell venni a többi kiegészítőt, de nem kellett.
Szépen működik.
Nekem speciel Protonnal nem ment a notimon, de ez szépen szalad :-)

Hosszunadrag a tropusokon popsigatya helyett?

Eletszeru...

Nem vagyok egy nagy jatekos, de ez az uj Tomb Raider sorozat beszippantott, az elozo 2-t vegigjatszottam gondolom ezt is vegig fogom. Egyelore csak gyorsan kiprobaltam: macera nelkul hibatlanul indult, sokkal szebb mint az elozo, azt mondanam, hogy latszik benne, hogy ~3 evvel modernebb (nalam: Ubuntu 18.04, Nvidia GTX 970) es ugy tunik a jatekmenet is javult egy kicsit. Az elozoben volt egy idegesito bug, ha valami targgyal kellett dolgozni (felvenni, megtekerni, stb), akkor a targy melle allva csomo ideig keleltt keresnem a poziciot, hogy vegre aktivalni tudjam. Az elsoben (2013-as) nem volt ilyen gond es mintha ebben is jobban mukodne. (De egyelore csak par percet probaltam.)

Ez a definitive edition olyasmi mint filmeknél a directors cut, v. mi?

Olyasmi.

https://steamcommunity.com/games/750920/announcements/detail/3579724547…

"Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition features all available content to date. Experience Shadow of the Tomb Raider showcasing the final chapter of Lara Croft’s origin story, the Season Pass containing multiple challenge tombs, missions, weapons, and outfits, Croft Edition bonuses, the all-new Definitive Edition “Croft Fitness” outfit, and additional gameplay adjustments."