dead to me

„Urna átvétel (azonosítás) kellékekkel, átadás 11 786 Ft”

Hozzászólások

Igen, a halál is üzlet. Ennél nagyobb üzlet csak a születés.

..elvileg.

Csakhogy a kegyeleti szolgáltatók a valóságban maffiaszerűen működnek, mutyizva, alátéve a konkurenciának. Újként esélytelen, mit gondolsz miért van olyan kevés?

 

Konkrét példa:

Vidéki nagyváros, 2 kegyeleti szolgáltatóval. Az éjszakai orvosi ügyelet (ami ugye nem állami feladat [ mint pl kórház], hanem egy erre szakosodott cég csinálja. Az egyik temetkezési szolgáltató minden hónapban jattol borítékban, hogy amikor kimegy az ügyelet halottszemlére, akkor őket hívják.

Aláírás _Franko_ miatt törölve.
neut @

Valószínűleg - többek között - azért, mert az ügyvéd kötelező felelősségbiztosítással rendelkezik, tehát ha esetleg elbaszarint valamit, nyugodtan lehet perelni, és fizetnie kell (vagy legalábbis a biztosítójának). 

Ezenkívül nyilván nem egyszerű elvégezni a jogot + legalább 9 évet kell azért teperni, hogy valakiből ügyvéd lehessen. 

Minden szakmahoz kell ido nem keves. Nyilvan a halal adminisztracioja is penzbe kerul, a 11K ennek tukreben nem sok pl mi van ha Gedeon bacsit orizgeted majd az urnaban a mami helyett? Ilyenekert is lehet perelni ha kiderul.

En a sima lakas adas/vetelrol beszelek amin sok elbasznivalo nincs. Elore megegyezett datumok mikor adja mikor foglalja el mikor koltozik ki mikor utalja eloleg vagy foglalo oszt kezitcsokolom. 20 perc alatt megvan (ebben benne van az is, hogy Manci 3x elbassza es ujra kinyomtatja).

+1

Az ügyvéd átírta az adatokat a szerződésben (15 perc), kinyomtatta, eladó meg én átnéztük, újabb 2 kör, végül jó lett. Olyan hibák voltak benne, hogy pl. előző ügyfelének az anyja nevét nem írta át...

Dörzsöltek, de egyébként retardáltak. Tisztelet a kivételnek.

Rég egy munkáltatómnál olyan szerződés volt, hogy köteles vagyok szólni a munkavállalónak (tehát magamnak), ha egyéb munkát vállalok. Nem kötöszködtem, aláírtam.

Egyebkent ebbol is latszik, hogy halottakkal csaltak el a valasztasokat!!!44 Mozgo urnat is lehetett kerni!!4

2006-ban az eskuvonkon pl. gyurufelhuzasi dij is szerepelt a szamlan, 8000 Ft ertekben.

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)

A polgarmesteri hivatal volt és én kaptam :) Jogdíjat is kellett fizetnem a Lou Reed kedvenc után, stb. A hivatalbol 98 rudi  volt a szamla, be is fogom keretezni, ha előkerül valahonnét. 

Error: nmcli terminated by signal Félbeszakítás (2)