upc

Tegnap este (+ ma reggel) csak a youtube, a facebook és a netflix volt számomra elérhető az internetből. Úgy tűnik az UPC áttett a elemi szükséglet alapcsomagba :) .

Hozzászólások

Szerkesztve: 2019. 11. 06., sze - 16:04

Tegnap este óta 4x próbáltam kártyával a számlámat rendezni, a barionos háttérrendszer azóta is meg van halva :)

 

szerk.: kipróbáltam sima hazai bankkártyával és rögtön ment. Kemény. (egyébként revolutozok mindenre (is))

arch,ubuntu,windows,android
zbook/elitebook/rpi3/nokiax6_DRG_sprout

Érdekes, nálam minden ment rendesen.

"Úgy tűnik az UPC áttett a elemi szükséglet alapcsomagba :) ." - Nem, a UPC-t tették Vodafone csomagba :(

 

Jött SMS 10.26-án: Kedves Ügyfelünk! Nyomdatechnikai okok miatt UPC szàmlàdat késöbb tudtuk elöàllìtani, ezért a szàmla fizetési hatàridejét 2019.10.31-re mòdosìtottuk! Megértésed köszönjük, üdvözlettel: Vodafone cégcsoport

Számla postán megérkezett 31-én, befizetési határidő 10.29 a papíron, szóval nagylelkűen adtak +2 napot. Utaltam, ünnep miatt majd 4-én átmegy a pénz.

Jött SMS 11.05-én: Kedves Ügyfelünk! Tàjékoztatunk, hogy technikai okok miatt az oktòberi UPC szàmlàd kiàllìtàsa késett. A problémàt elhàrìtottuk, a szàmlàd kiàllìtàsra került. A fizetési hatàridöt a szàmlàdon talàlhatò hatàridötöl függetlenül mòdosìtottuk, ùj fizetési hatàridöd: 2019. november 7. Ezen hatàridöig történö dìjfizetés esetén a teljesìtést nem tekintjük késedelmesnek. Amennyiben oktòberi dìjfizetési kötelezettségednek màr eleget tettél, tàjékoztatàsunk tàrgytalan. Megértésed köszönjük. Üdvözlettel: Vodafone cégcsoport.

<facepalm>

Nekem is összevissza jöttek sms-ek (több is), amik ellentmondtak a my upc fiókban tapsztalhatóknak. Nagy buli lehet ott a vodafone-os felvásárlás miatt :) Sőt, velem tovább akarták fizettetni azt a netet amit okt7én kikötött a szerelő, megszűnt a szerződés, stb.

arch,ubuntu,windows,android
zbook/elitebook/rpi3/nokiax6_DRG_sprout