Digionline: már csak kormányzati híradó

A digionline augusztus 21-től már csak kormányzati média híradásait sugárzó adókat ad.
Megszűnt az RTL klub sugárzása.

Hozzászólások

Mi ezzel a baj? Nem kell RTLklub a népnek, hisz ott csak népbutító műsörok mennek, mint a Maunika show, meg a Barátokközt, meg a mittudomén mi.

Bár a TV2-n meg ott van a jóbanrosszban ... De az még belefér :D

az a baj vele, hogy ez mindig akkor fordul elő amikor valaki kitalál valami marhaságot, és elkezdik "rendezgetni" az adókat, ki tudja miért.

ennek hatására egy valamelyik adó egy másik hangjával kezd üzemelni, egyes adókra kódoltként kezd hivatkozni a dekóderem, és semmi sem szegit rajta csak a teljes rezet, és újrahangolás.

nem tudom ez romániában követelmény e, de engem eléggé zavar :)

hát nemt'om, de nálam a fél világ elérhetetlen a digi-n

és nem csak a neten, a tv műsorok egy része sem jön dv-c-n keresztül

Úgy tűnik nagyon szeretne a digi új frekvenciasávokat.

töröld az app pufferét, utána menni fog.

Linket is tudsz rá adni?

-----
„Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben.”
rand() a lelke mindennek! :)
Szerinted…

Erről 19-én kaptam a telefonomra push üzenetet és a nagyszerű HVG ügyes volt, mert kb. minden digionline-os megkapta, jó eséllyel egy HVG-s is. Az említett H kivonatot is olvastam, de valamiért én szeptemberre emlékeztem. Még ha csak egy szerződés lejártáról is van szó, az időpont kínos.

+1 A Digi pedig nem fizet. Ha üzletileg megérné neki (mert mondjuk annyian nézik), akkor biztosan bevenné. RTL Klubot egyébként lehet nézni saját oldalán is, nem? Lehet RTL-nek jobban megéri, ha ott nézi az ember és nem egy harmadik felen keresztül. (statisztika, +reklámok, egyéb szolgáltatások eladása..).

Egyébként sosem értettem, hogy reklámokból miért nem tudnak megélni ezek a csatornák és még külön kérnek pénzt a terjesztőtől is. Inkább nekik kellene még fizetni, hogy beveszik a kínálatba a kábeles cégek és le tudja adni a reklámokat. Ez olyan mintha Indexért kérnének előfizetési díjat és még jól tele is pakolnák reklámokkal vagy Youtube csak fizetős lenne és ugyanúgy reklámokkal lenne tele. Furcsán nézne mindenki, de kereskedelmi TV-nél mégis elfogadjuk.

Te hiányolod az RTL Klubot, vagy mi? Úgy gondolod, hogy ott hitelesebbek a híradók, mint az M1-en? Két hazugság kiüti egymást, vagy mi? Normális ember nem néz híradót.

Ne haragudj, nem célzottan neked szólt, amit írtam. Ettől függetlenül híradót nézni szerintem csak szórakozási célból érdemes, mert az elhangzott hírek szubjektíven megközelített féligazságok. A híradók nem tájékoztatási célt szolgálnak, hanem szórakoztató műsorok, amelyek reklámbevételeket termelnek, ennek megfelelően izgalmasak, érzelmeket váltanak ki, de semmiképp sem hitelesek, hiszen objektívan előadva egy hír egyáltalán nem érdekes, nem lenne nézettsége. Az M1-en ugyanúgy hamis hírek mennek, mint az RTL Klubon, TV2-n, vagy bármely csatornán. Ez egyébként a hírportálokra is igaz, azt vettem észre, hogy mostanában a Blikken jelennek meg a leghitelesebb hírek.

Ennek ellenére, ha nem is minden nap, de előfordul, hogy nincs kedvem olvasni a hírek egy csokrát, erre való a híradó. Elindítom, és hallgatom, miközben mást csinálok. Ha az RTL az, ami nem néz nettó ostobának, akkor azt, ha éppen elviselem, hogy egy híradóban túlzottan domboríthatnak ki egy felekezeti hírt, akkor az ATV-t, ha van ingerenciám arra, hogy a kormányzati trash-t kiszűrve jussak információhoz, akkor az M1-et. Tartalom szűrő még nincs a híradókra.

Kommentálható közösségi hírek kellenének, ahol nincs moderálás csak fel/le vote. A hírek pedig idővel veszítenének az upvote-ok súlyából, így lekerülnek a címlapról ha már nem relevánsak.

Ezzel kikerülhető lenne a politikai befolyásolás, a PC és a Wikipediánál ismert házmesterkedés is.

Fake FB-júzerek léteznek, és nyilván ha értelme lenne, sokan lennének, akiknek több FB-accuk lenne. Több G-reghez is elég ugye egy hivatal, ahol van pár kívülről is hívható mellék. Most arról nem beszélve, hogy én pl. sosem használtam (és nem is tervezem), hogy (FB|G)-logint használok bárhol is. Vannak, akiknek nincs is (igaz, legfeljebb nem alakít a hírek megjelenésén).

=====
tl;dr
Egy-két mondatban leírnátok, hogy lehet ellopni egy bitcoin-t?

Hoppá:

"A Megamax, a CBS Reality, a Sport1 HD, a Sport2 HD és a Spektrum HD csatornák kikerülnek a digitális kábeltelevíziós és műholdas csatornakiosztásból. A Sport1, a Sport2, az AMC, a Spektrum, a Minimax, a TV Paprika és a Film Café csatornák kikerülnek az analóg és digitális kábeltelevíziós és műholdas csatornakiosztásból. Az AMC, Minimax, Spektrum, SPORT1, SPORT2 és TV Paprika csatornákat töröltük a csatornalistából."

Forrás.

READY.
󠀠󠀠‎‏‏‎▓