OTRS MAGYARORSZÁG KFT. Szolgáltatásmérnök

Fórumok

OTRS MAGYARORSZÁG KFT.
Dinamikusan fejlődő nemzetközi vállalat magyarországi leányvállalataként keresünk OTRS tanácsadói és IT ügyfélszolgálati feladatokra
szolgáltatásmérnököt.

Amennyiben:
Rendelkezel informatikai végzettséggel és tapasztalattal, kiemelten a nyílt forráskódú IT szolgáltatások terén
Jól ismered a Linux környezeteket
Jó csapatjátékos vagy, és szívesen kommunikálsz az ügyfelekkel is, és nem okoz gondot, ha több ember előtt kell beszélni
Folyékonyan beszélsz a magyar mellett angolul (a német tudás további előnyt jelent)
Képes vagy egyszerre több projekten is hatékonyan dolgozni, és az új helyzetekhez gyorsan alkalmazkodsz
Szeretsz és hajlandó vagy utazni az ügyfeleknek adott tanácsadások céljából (főként Magyarországon belül, de időnként a közép-kelet-európai országokba)
Nem jelent problémát a dress code (öltöny)
Előnyt jelent ha rendelkezel OTRS adminisztrátori bizonyítvánnyal, vagy van tapasztalatod az OTRS terén, illetve, ha van felsőfokú végzettséged.

Amit kínálunk:
Kiterjedt betanítási időszak, és a vállalatcsoport képzésein való részvételi lehetőség
Egy támogató nemzetközi IT csapat, amelyben erős a csapatszellem
Versenyképes jövedelem (nettó 480.000 Ft/hó)
Lehetőség a saját ötletek megvalósítására

Rugalmas munkavégzési hely
A munkavégzés helye: Budapest, 1054, Kálmán Imre utca 1., + egyéb kiküldetési helyszínek

Feladataid lesznek többek között:
Az ügyfelek részére tanácsadások és képzések tartása főként az ügyfél telephelyén, illetve időnként távolról
A tanácsadások eredményeképpen az ügyfél részére leginkább megfelelő szolgáltatáscsomag kidolgozása
Az ügyfelektől beérkező technikai kérdések első körben történő megválaszolása, a rendszerrel kapcsolatos problémáik megoldása

Jelentkezés módja: profession.hu oldalon

Hozzászólások

OTRS, hmmm a kedvenc szopatós ITSM rendszerem. :D
-------------------------
Dropbox refer - mert kell a hely: https://db.tt/V3RtXWLl
neut @ présház

Egy pont a transzparencia miatt, öröm látni, hogy felvállaltátok a bérezés nyilvánossá tételét.

Gondolom megnézte a céginformációt (de nem szabad elfelejteni, hogy ez csak egy leányvállalat), valamint hogy alacsony a fizetés a munkaköri elvárásokhoz képest.
Én ennek ellenére is nagyon örülök a transzparenciának, több cég követhetné! Akinek nem tetszik a fizetés az nem jelentkezik: nem tölti el feleslegesen az idejét a tesztekkel/meghallgatásokkal, valamint nem pazarolja a cég idejét sem. Szerintem ez a normális.

En a folyékony angolra mondtam. Én is beszélek angolul, konferenciákon is adtam elő és cikkeket is írtam angolul, de azért nem mondanám folyékony angolnak magam, mivel tárgyaláshoz/meggyőzéshez ennél azért több kell. Például néhány évet kint tölteni angol nyelvterületen.

Megkérdeztem egy multi cégnél dolgozó (korábban egész világot bejáró field engineer) Linux-os barátomat, aki USA-ban van jó néhány éve (már állampolgár is) és így folyékonyan beszél angolul, hogy mennyiért jönne haza egy ilyen állásra. Nettó 1-1.5 millió Ft-ot mondott. Van másik barátom is Pesten, aki folyékonyan tud beszélni és tárgyalni ügyfelekkel, ezért őt küldik mindenhova, ennek kb dupláját kapja és még csak nem is kell egyéb skill, csak diploma.

Persze lehet én gondolom túl a dolgot és elég a technikai angol, mérnökökkel beszélni.

Szerintem egyáltalán nem számít kevésnek.

Akiket én ismerek, azok 360e - 1.2 millió Ft között keresnek vill./info. végzettséggel. Én már 800e Ft nettónak is örülnék informatikusként. Hiszen szociális munkásként diploma nélkül 200e nettót adnak már (kiegészítéseket is beleszámolva) belvárosi önkormányzatoknál, ha pedig diplomád van, akkor 250e Ft nettó körül kapsz (ismerettségi körömben).

+1
nem is emlékszem mikor láttam IT álláshírdetésben konkrétan megadott fizetést. Pedig láttam párszázat az elmúlt időszakban. Érdekes, linkedin-en beírja a fejvadász, nem szarakodik itt holmi idehaza divatos versenyképes bullshit-el (amúgy divatos a faszt, tizenhúsz éve unja már mindenki ezt a kibebaszott versenyt).
Mondjuk mikor a fantasztikusan barom profession (kitöltöttem mindent, ennek ellenére) ajánlgatja nekem a szobafestőt v. burkolót a Kovács és Fia Kft-nél, kíváncsiságból megnéztem, és ott már láttam konkrét számokat.
--

Sokszor a kereséseid miatt is ajánlhatnak állást. Én egy nem informatikus ismerősnek próbáltam segíteni, és kigyűjtöttem pár ajánlatot, hát azóta kapom a számomra teljesen érdektelen ajánlatokat. A profilom amúgy ki van töltve, abból látszani kéne, hogy azokhoz a témákhoz közöm nincs.