Red Hat developer edition (Workstation) hasznalata magancelra. Mennyire torvenyes?

Eddig Fedora-t hasznaltam, viszont annak a frissitese nekem tul gyors... (hetente ket kernel update?!) Arra gondoltam, CentOS helyett A Red Hat 8 developer edition-t hasznalnam. Konkret "fejlesztest" nem vegeznek rajta, viszont "kereskedelmi" tevekenyseget sem. (Kb otthoni hasznalat lenne)

Ez igy mennyire fer bele szerintetek?

Hozzászólások

Háát... szerintem a tesztelés is része a fejlesztésnek :) ...szóval, ha találsz néha egy bug-ot és írsz róla hibajegyet, akkor jó az úgy :)

2 eve hasznalom a dev edition-t teszt kornyezetben. Senki nem baszogat nem kell attol hibajegyeket irogatni vagy akar egy sor kodot is irni. Arra is hasznalhatod ,hogy megnezzed mennyire stabil a kornyezetben majd ahova kerul. Annyi a lenyege ,hogy eles uzleti alkalmazas pl netre kilogatva nem lehet rajta.

Nem:

Since this is a subscription, do I have to renew? What is the term length for this? How do I renew?

Like the fee-based version, this is a 12-month subscription. Renewal is simple and only requires that you agree to the then-current version of the T&Cs. You can view information about your subscription including the expiration date at access.redhat.com/management.

mod:

Gyakorlatilag ha ugy nezzuk otthoni hasznalatra van egy ingyenes enterprise grade OS-ed.

És miért nem CentOS? Csak érdekel. Már persze azt leszámítva, hogy még nincs belőle 8-as. :) Mondjuk EPEL-8 is csak november környékén lesz majd, F31 után.