huawei p8 lite ale-l21 bootloader nyitás?

Szeretném kinyitni a huawei P8 LITE ALE-L21 készülék bootloadert,
root van, már ha bármit számít jelen esetben.

Ilyen nettó pénzlehúzás dolgokat találtam neten, de tekintve hogy egy öreg kütyü, nem ér annyit a hardver maga mint egy ilyen nyitás.

Utolsó ötletem itt megkérdezni, esetleg valaki valami tapasztalat, ötlet?

Előre is köszönöm

Hozzászólások

+1, csak ez fog működni. A hivatalos unlock csatornát bezárta a Huawei. Egyben bátorítom a posztolót hogy fizessen érte és használja, nem átverés. P9 Lite-ot nyitottam így ki. De írd fel a kódot amivel nyitsz, mert ha visszazárod és nem írtad fel, fizethetsz újra. :)

--
arch,ubuntu,windows,android
zbook/elitebook/rpi3/motog4_athene

Köszönöm a hozzászólásokat, végtére is rászántam azt az összeget, a 20USD összegekhez képest amit én találtam ez valóban elhanyagolható, cserébe van egy használható kártyafüggetlen TWRP+ROOT telefon.
Szóval bevált

Felbuzdulva a sikeren, egyből elő is kaptam egy régi de szeretett " Sony E1 D2005 " telefonom és csalódottan vettem észre hogy a DC azt bizony nem tudja.
Igaz a Sony a bootloader feloldását engedélyezi, így annak kódját ki is kértem tőlük, de akárhány leírást néztem, esetemben és egyébként sok más próbálkozó esetében is ugyanaz volt a hiba, nem igazán támogatott már driver tekintetben, az "adb devices" még látta a telefont, a "fastboot devices" már sajnos nem, gondolom én driver gond, habár elég sokat végigpróbáltam, a sony hivatalos oldalán lévő leírást is végigkövetve.

Tudom hogy ez már nem a nyitott témához tartozik, és köszönöm a javaslatokat, tényleg bevált.
---
mindazonáltal ha van ötletetek a Sony E1 D2005 megbűvölésére, elsősorban a Sim unlock, másodsorban az oem unlock érdekelne, nyugodtan írjatok. köszönöm
---

Maga a ROM elindul? Mert ha igen, akkor a developer optionsban asszem lehet spéci reboot opciókat megjeleníteni, tehát nem csak sima reboot választható, hanem reboot to recovery is. Amúgy a hülye Hüvely telefonoknak van vagy 5 féle recoveryje meg keycode-ja, plusz attól is függ hogy be van-e dugva a kábel. Én már eladtam és nem emlékszem rá hogy van, sajnos ki kell túrni a netről. Az erecovery lehet hogy nem a twrp helyett van, hanem egy spéci, nem eltávolítható recovery, ami másra való. (pl. sdkártyáról factory image felírása).

sikerült :D a 3. twrp amivel próbáltam az egyből elindult