Free Pascal for AmigaOS4

Tegnap este vegre befejeztem a Free Pascal AmigaOS4 portjat.

Persze ez csak az elso lepes volt, de a fordito mar fut az uj rendszeren, es kepes onmagat is leforditani, valamint a "hivatalos" buildsystem is mukodik, nem kell tehat sajat scriptekkel sem hekkelni. A tortenelmi pillanat is megorokitesre kerult. Kiraly vagyok. :)

Egyebkent persze, sokminden kellett a porthoz, tobbek kozott kaptam egy AmigaOne-t fejleszteni egy angol arctol, meg kellett az elotte levo ket ev szopas a MorphOS porttal. Hogy userek lesznek-e, azt meg nem tudom, de mindenesetre jo moka volt megcsinalni (meg ha kello szopassal jart is, amit majd talan egyszer leirok, de ez itt most - kivetelesen - nem a fikazas helye), szoval reszemrol mar megerte.

A kovetkezo lepes a hamarosan kiadasra kerulo FPC 2.0.4 stabil verziojanak osszegyurasa MorphOS-re, aztan meg az OS4 es MOS port osszeegyengetese, hogy egyszerubb legyen az eletem a kesobbi frissitesekkel. Mindenesetre, most egyelore a jelen helyzettel is jol erzem magam. :)

Hozzászólások

Én is Gratulálok!

Gratulálok! Azért mielőtt folytatod a munkát, menj el egy nagyot sörözni, engedd ki a gőzt! Megérdemelsz egy kis lazítást.

Grat!

De most kesz vagy, gondolj bele mivel fognak piszkalni az os4 trollok? :D

pch