Őrizetbe vették a WikiLeaks alapító Julien Assange-ot

Megtörtént, ami már az elmúlt napok hírei alapján várható volt, őrizetbe vették a WikiLeaks alapító Julien Assange-ot.

Hozzászólások

Ujjat mert huzni az oligarchikus hatterhatalommal.
Meg is huztak a babszinhaz nyakorvet a gazdik.

Ahogy nézem, dolgoznak az ügy újranyitásán:

"We will do everything we can to get the prosecutors to reopen the Swedish investigation so that Assange can be extradited to Sweden and be prosecuted for rape. As long as the statute of limitations has not expired my client has hope for restitution," lawyer Elisabeth Massi Fritz told AFP.

--
trey @ gépház

Pontosabban ez történt
Este egy svéd nővel elment egyikük lakására az amúgy jóképű, tehát erőszakra semmi szüksége A, aki a nő beleegyezésével szexuális aktust folytatott.
Másnap viszont "állítólag" a nő még aludt, amikor A ujra szexelni akart.
Ezt vette a nő erőszaknak.
Teljesen hihető
Ergo
Minden egyes szexuális közeledés alkalmával 3 ügyvéd által ellenjegyzett, szárazbélyegzővel ellátott belegyező nyilatkozatot kell áláíratni azzal a nővel is, aki tegnap este még beleegyezett a szexbe
Mondom ezt úgy hogy én az érzelmekre helyezem a hangsúlyt.
De ez lesz majd és ez valahol félelmetes

Őő hát nekem valami gumis történet rémlik...h félúton eszébe jutott a csajnak, h mégiscsak gumival kéne. És akkor onnan már erőszak. Bazz! Sőt mintha két nő is lett volna!
Tulképp mindegy is! Akár mi is volt az állítólagos sztori, épeszű ember nem hiszi el! Nyilvánvaló hazugság annak érdekében, h legyen miért letartóztatni, aztán kiadni a nyomorult USAnak, h ott végül elintézzék.

Az az ősz öregember lenne, a 47 éves Assagne, akit tuszkolnak a videóban?

"Mert értek a kutyákhoz."

Erösen megkérdöjelezhető a tevékenysége,sok ember halála szárad a lelkén.
Magam részéröl 200 év villanyosszéket kívánok neki
Snowden story rendben van,nem leplezett le fedett "ügynököket" csak anyagi,erkölcsi "károkat" okozott valamint a világ tudomására hozta,hogy hogyan is mennek a dolgok
Zolee001

hehe +1.

https://hvg.hu/vilag/20190412_Az_oroszok_nagyon_aggodnak_Assangeert

(tudom, HVG? de azért idézek belőle orosz féltől)

„Minden lehetőséget meg kell ragadni annak érdekében, hogy az egyes államok által elrejteni akart titkokat napfényre hozó személyt megvédjük. Mindenkinek részt kell venni ebben, aki érdekelt a demokrácia fejlesztésében" – ezt már Alekszej Csepa, az alsóház külügyi bizottságának az alelnöke mondta.

Költői kérdés.. ha vajon az oroszok érdekeit - nem ""szolgálta"" volna / vagy éppen sértette volna - ez az egész wikileaks, akkor szerintem már régen megkínálták volna egy kis sugárzó teával, nem? ....

Egyébként hogyan lehet szivárogtatni egy olyan országról, aminek mindenféle bűnét leközli egyébként is a nyugati média? Legyen az merénylet, katonai megszállás, újságírók és ellefelek kivégzése, tússzabadítás ideggázzal. Van bármi olyan bűnük, ami nem közismert?

Ezzel szemben a nyugat ad a látszatra... csak a látszatra ad.
Aztán csúnyán mutatnak a merényletek, illegális börtönök, kínzások...

De teljesen mindegy, mert a filmekből tudjuk, hogy más országba fegyveresen terrorcselekmény céljából érkező zsoldos az hazafi és hős. Ezeken az akciófilmeken nőttünk fel :)

Kár érte, jó ügynök volt :)

Erről jut eszembe egy előadás arról, hogy mekkorát buktak az amerikaiak, miután elraboltak olaszországból valakit, csak mert gyanús volt nekik.
Csakhogy az olasz hatóságok a telefonok és sim-ek szolgáltatós metaadatjából pontosan meg tudták állapítani, hogy kik voltak a beépített emberek, mikor és hol tevékenykedtek és kiadták rájuk (22 ügynök) a körözést emberrablásért, Italian Job:
https://www.youtube.com/watch?v=BwGsr3SzCZc

https://en.wikipedia.org/wiki/Abu_Omar_case

Riport, az egyik ügynököt is meghallgatva:
https://www.youtube.com/watch?v=Wwgx0DwhPiY
Az usa álláspontja, nincs kiadatás az ő részükről.

Rengeteg országban üzemel titkos cia börtön, hozzák viszik az elrabolt embereket
https://www.washingtonpost.com/news/monkey-cage/wp/2017/03/14/the-u-s-c…

Emberek százait rabolják el folyamatosan
https://en.wikipedia.org/wiki/Extraordinary_rendition

Egyszerusitsuk le atomikus szintre.
Akit az USA szeretne barmiert is "meghallgatni" az a, artatlan b, szabadsagharcos c, gazdasagi ellenfel vagy szimplan mert csak.

Ez ertheto, egyertelmu, lasd nemzetkozi jog hasznalata, 100+ orszaggal kotok ketoldalu szerzodest, hogy ha hivatalos vagy eppen nem szemely van nalad aki 3. fel reszerol/karara buncselekmenyt kovet el, azt te nem adod ki nekik.
Mindegy, hogy mit mond a barmi mas egyezmeny.
Igy veletlenul sem fogsz latni pl. hagaban amerikai allampolgart a kispadon.
Ellenben ha....