Javascript HR naptár lekérdezés

Sziasztok!

Valaki tud olyan Javascript könyvtárról ami képes lekérdezni egy ország HR naptárát és megmondani, hogy hány munkanap van még hátra az évből?

Itt ugye számolni kell a dolgozós szombatokkal is illetve a nemzeti ünnepekkel.

Hozzászólások

Nem-e?


BEGIN:VEVENT
DTSTART;VALUE=DATE:20120324
DTEND;VALUE=DATE:20120325
DTSTAMP:20190104T114608Z
UID:9b1vt4gfg9hjfqdmkeh2p3gk1o@google.com
CREATED:20120223T103210Z
DESCRIPTION:
LAST-MODIFIED:20120223T103210Z
LOCATION:
SEQUENCE:0
STATUS:CONFIRMED
SUMMARY:Munkanap - március 16-át helyettesítő
TRANSP:TRANSPARENT
END:VEVENT

Mondjuk amit a kolléga írt, abban én 2012 és hasonlóan régi dolgokat láttam, nem tudom, honnan szedte.

Ha a Google Calendarban böngészel a publikus naptárak között, kijön ez, és szépen benne vannak a szombatok: https://calendar.google.com/calendar/embed?src=ZW4uaHVuZ2FyaWFuI2hvbGlk…

És itt az ICAL cím: https://calendar.google.com/calendar/ical/en.hungarian%23holiday%40grou…

/félofftopic

btw mi a "cégnél" rászánunk ~1 órát és valaki összedobja a személyre szabott XXXX évi naptárat, mindennel megjelölve, munkanap, mikor melyiket dolgozzuk le, stb + ehhez még a dolgozókat is berakjuk ezáltal úgymond "belső szabistáblaként" is üzemel. Feltolva drive-ba, megosztva megfelelő emberekkel. (jó nyilván nem hatalmas a dolgozói létszám, de a kérdezőnél is "családi naptárként" üzemelne)

Persze tudom, kényelmesebb valami API-t berángatni, de na.. ~1 órát rászánni se sok + akkor ebbe már benne van az is hogy éves szabik adott emberekhez meg vannak adva + ez képletezve kivett szabik alapján + maradó szabin, színes szagos, táppénzzes, túlórajelzős, stb, stb.

Évek óta bevett módszer.

/félofftopic

Szerkesztve: 2021. 07. 10., szo – 15:43

Up.

Ebben a témában esetleg valami új fejlemény? Nekem is csak Magyarországra kellene...

Az is jó, ha a nem informatikus felhasználó egy könnyen áttekinthető naptárfelületen be tudja állítgatni, hogy az év melyik napja munkanap és melyik nem (és valami alap default-ot beállítok kezdésnek). A lényeg, hogy minél kevesebb informatikusi közbeavatkozást szeretnék, miután leprogramozom a dolgot. De őszintén szólva én is minimális energiát szeretnék erre fordítani. Tényleg furcsa, hogy sehol sincs meg ez az infó valami könnyen kezelhető formátumban publikusan (amikor ismertté válik a szükséges rendelet).