Vcc az STA540 bemenetére?

Volt nekem egy Logitech Z313-as kütyüm. A "javításával" odaáig jutottam, hogy az STA540-et kiszedtem és abból megcsináltam a gyártó egyik alapkapcsolását. Így most működik, bár fapados, mert nincs még hangerőszabályzója se. Korábban találtam egy kész kapcsolást ehhez az IC-hez a sparkfun oldalán. Van hozzá kapcsolási rajz, leírás, gondoltam megépítem. A szükséges alkatrészek már meg is vannak (és most elsőre sikerült ;-) ). Gondoltam megcsinálom először "dugdosós" próbapanelen. Szóval nézegetem a kapcsolási rajzot, van is amit értek rajta már, de van egy rész amit nagyon nem értek.

Az STA540-es adatlapján lévő dual bridge kapcsolásnál, amit én is megcsináltam, az IN1-2 és IN3-4-re van kötve közvetlenül az audio bemenet (ill egy kondenzátor van ott még).

A sparkfun-os kapcsolásnál viszont úgy látszik, hogy a VCC-t kötik rá a bemenetekre?
Valaki le tudná írni, hogy miért van ez így?

Akinek van Autodesk Eagle az a fenti linkről le is tudja tölteni a rajzot, de mellékelem képként.

Köszönöm!

Hozzászólások

"VCC-t kötik rá a bemenetekre?"

Mire gondolsz pontosan? A fenti jumperekre? A kondenzatorokon csak a valtakozo aram fog "atmenni".

C11-ről és C12-ről beszélsz, ugye? Azokon jön be a hang. Azt értem, hogy ott nem "megy be" a VCC az LM358-ba az 1-es és 7-es lábain. De mi a helyzet az STA540-es 4-es, 5-ös és 11-12-es lábaival? Az STA540-es blokkdiagramja szerint a 4 darab bemenet mind egy-egy műveleti erősítőre megy.

Nincs egyik bemeneten (IN1..IN4) sem Vcc.
Hasznos lenne, ha ic+lábszámmal pontosítanád a kérdést. Meg is jelölheted egy nyíllal a rajzon.

Elnézést, ha nem voltam egyértelmű. Berajzoltam az alábbi képen lilával és sárgával, hogy hol megy szerintem a VCC:

Úgy gondoltam, hogy ezzel oldották meg az alsó / felső oldal összekapcsolását. Ha pedig így van, akkor ennél az áramkörnél ez nem opcionális, hanem kötelező hogy egyáltalán menjen.
Bár most megnéztem megint és ennek ellent mond némileg az hogy a JP-k 2-es lábára menő mindkét vonal felül van. A másik két lábnál pedig egyik alul, másik felül. Átnéztem sparkfun-os leírást megint és ott nem írnak semmit jumperről, a képeken se látszik hogy mi van ott.

Több értelme lenne ha tényleg úgy lenne ahogy te írod, de ez esetben a kérdésem az lenne, hogy mi változik működés szempontjából ha össze vannak kötve a jumperek?

Csak hülye volt a rajzoló.

A JP13 egy sztereó kimenet az előerősítőről.
Tehát nem jumper, hanem csatlakozó.

A JP12 lehetőséget ad a standby kapcsoló és kijelzés, meg a DIAG kimenet távoli használatára. Pl. a doboz előlapjára ki lehet vezetni.
Tehát nem jumper, hanem csatlakozó.