C+= - Ez most vicc akar lenni?

Ez a gyöngyszem ma jött velem szembe:

https://github.com/TheFeministSoftwareFoundation/C-plus-Equality

Kérlek mondjátok, hogy ez csak vicc akar lenni?

Hozzászólások


      OPENDIALOGUE
        maybe(*p == '[')
	      like(bal).
        perhaps_and_equally_valid maybe(*p == ']') 
           bal--.
        p--.
      ENDMISOGYNY.

Viccnek kicsit túl sok időt öltek bele.
Mondanám szívesen, hogy vicc de az angol nyelvterületen a femináci szó nekem új értelmet nyert, a kollégám szerint a magyar nyelv nagyon frankó mert nincs benne nemi megkülönböztető “ő”.
A köznyelvebn egyre gyakoribb a személyes névmás elhagyása ha 3. félről beszélünk, pl a “Tell her to ...” helyett a “Tell to ...” , mert egyesek megsértődnek ha a he/she/it valamelyikeként hivatkozol rájuk(mondjuk az it-re én is megsértődnék)

Nekem volt 3-4 havonta emiatt üvöltöző ügyfelem.... boltban is láttam már sorbanállva, sőt a legdurvább a pizzahutban volt: a manager megkérte a kiszolgálót, hogy a hölgynek (lady és jólláthatóan egy közepesen vonzó xx kromoszómákkal megáldott, kivágott picsanaciban ücsörgő huszonéves egyedről volt szó) legyen szíves kivinni a salátát ami jár a menühöz, majd az felcsattant a tipikus “did you just assume my gender” mondatot hangoztatva majd fizetés nélkül távozott mi meg köpni nyelni nem tudtunk de a pincér jófej volt mert odaadta nekünk a csaj salátáját ha már kihozta

Sokat talalkozok ilyenekkel a mukahelyen. Nalunk az a modszer, hogy igenis assumeoljuk a masik gender-jet, mivel amig nem ismerjuk az illetot ez a termeszetes.(Ránezel valakire és mondod ami jon). Ha nem tetszik neki I.J. Cserebe ha valaki megker hogy legkozelebb mashogy hivatkuzzunk rá az is normalis, és akkor is tiszteletben van tartva, ha az egyén nincsen ott a beszelgetes kozben.

Alapvetően szerintem azzal van a baj, hogy nyelvi szinten megy ez a megkülönböztetés és nem csak az angoloknál, de például a németeknél is (der, die, das (egy kutya miért hímnemű, a macska meg miért nőnemű??))

Egyébként pedig a "Tell to"-s példádnál maradva: az "it" lenne a legjobb megoldás a meglévő nyelvi eszközökből, csak mellette a he/she szavakat ki kellene írtani. Illetve megtanulni, hogy a "Tell it to" az nem a "mond meg annak a köcs..gnek" jelentéssel bír.

Amúgy meg a fejekben kellene rendet rakni és nem pattogni mindenért.

Vizsgára felkészülés végett keresek "kidobásra" szánt menedzselhető Cisco switch-eket és routereket, leginkább Pest és Bács-Kiskun megye területén.

Teljesen jogos amit írsz. Igazából csak azt nem értem, hogy eleve mi a francért alakult ki. Utólag meg lehet nyelvújítással megszüntetni az ilyen agymenéseket. A "köznyelv felvette" pont egy ilyen újítás.

Vizsgára felkészülés végett keresek "kidobásra" szánt menedzselhető Cisco switch-eket és routereket, leginkább Pest és Bács-Kiskun megye területén.

Sajnos nem vicc, hanem ideológia.

> Sol omnibus lucet.

A videón a lánynak feminin külseje van (azért a haján igazított, hogy furán nézzen ki, de csak reverzibilisen, nem vágta le), és a háttérben nemikeás valódi fa bútor van.

Verdikt: nem lehet valódi feminista, ez FAKE! De jó fake LOL

Ja! Szembejött.

Idős néni kihívja a rendőrt.
– Biztos úr, a szemben lakó pár szemérmetlen módon, fényes nappal is szeretkezik, anélkül hogy behúznák a függönyt. Most is szeretkeznek.
Rendőr kinéz az ablakon.
– Én nem látok semmit.
– Tegye fel a hokedlit az asztalra, majd álljon rá. És ha az ablak bal felső sarkánál kinéz, akkor látni fogja Ön is.

Ilyen mennyiségű beleölt idő után felmerül bennem a kérdés, hogy aki ezen a poénon dolgozott, nem lett volna hasznosabb, ha a probléma megoldásán dolgozik, nem a súlyosbításán, vagy legalábbis körberöhögésén? Tudom, tudom, menthetetlenek akiken röhög, tajgetosz, értem, ok, de azért 1-2 poén elsütésénél ez alsó hangon is 1000x több meló volt, ennyi idő alatt el lehet kezdeni visszafejteni, hogy mi a frász a bajuk az idiótáknak, és nekiállhat hasznos is lenni, nem csak szórakoztató (ki az aki ezt végig is olvassa, komolyan, negyedénél eszembe jutott már, hogy ez valahol röhejes, hogy itt tartunk).

AZT A ROHADT...........!!!!! Neeeeeee!!! MI EZ????
--
"Csak webfejlesztést ne..." -ismeretlen eredetű szállóige-

inHERpreter :D ez meg értelmezheti az anyja picsáját :D

Amúgy a 3 felé elágazós feltétel akár hardveresen megvalósítható is lehetne, ikertranzisztoros kapuáramkörökkel, plusz-minuszos táplálással... ott egy bit fizikailag lehet -,0,+ értékű. De hogy a harmadik leágazást "indeterminitív" ágnak használjuk, az idiótaság :D

-fs-
Az olyan tárgyakat, amik képesek az mc futtatására, munkaeszköznek nevezzük.
/usr/lib/libasound.so --gágágágá --lilaliba

:D nahát, létezik ilyen. Kíváncsi lennék, hogy oldották meg a memóriát és a háttértárat. Mondjuk, a háttértár a kisebb probléma, mert a mágnesességnek van polaritása, így a (-,0,+) leképezhető (S,0,N) vagy (N,0,S) -re... nade a memória...

-fs-
Az olyan tárgyakat, amik képesek az mc futtatására, munkaeszköznek nevezzük.
/usr/lib/libasound.so --gágágágá --lilaliba

Szerinted?

#consider feminist_brevity_in_light_of_masculine_long-windedness.Xir

Absolutely no coding experience is necessary: all code are equal in the eyes of the Feminist Software Foundation.

Kumar likes this.
--

"You can hide a semi truck in 300 lines of code"