Luzerek ujra akcioban: Skocia megy 1-gyel

https://index.hu/sport/futball/2018/03/27/magyarorszag-skocia/

Arra gondoltam, hogy amikor a ranglista 200. helyen allo antarktiszi valogatott (tehat az ott tanyazo 3 kutato + meg 8 pingvin) ellen kerul sorra a magyar nemzeti 11 luzer, akkor meg kene spammelni a fogadoirodakat, hogy most a 11 luzer (hint: nem a pingvinek) nagyon jo formaban van, es tuti elpicsazzak a pingvineket. Aztan uzsorakolcsont felvenni a providenttol, meg a pingvinekre fogadni. A nyeremenybol meg kifizetnem az allamadossagot. 2x!

update: "Nagyon nyomunk. De sajnos különösebb ötlet nélkül."

a meccs vegen az index ertekelese:

"George Leekens semmi újat nem tudott hozni, de tényleg semmit. Ennyi. Két meccs, öt nap alatt két sima vereség. Na erre mondják azt, hogy innen csak felfelé vezet az út."

Felfele majd akkor vezet az ut, ha minden jelenleg 12 evesnel idosebb egyen, aki a focival hivatasszeruen foglalkozik (edzo, jatekos es egyeb senki) elmegy kapalni kozmunkasnak.

Hozzászólások

hat kb :-) Bar en meg az NB IV-es Ottomostol is feltem a luzereket.

De tudom am en, mi a baj: nincs motivacio. Vagy igaz a sztori, vagy nem, de jo par eve, osszekerult valamelyik random afrikai diktator orszaganak 11-e a brazilokkal (akik a jelenlegiektol elteroen eppen VB cimvedokent voltak jelen). A feka diktator (vagy mondjuk egyszerubben, hogy az atlag hupper is megertse: a feka viktor) realista volt, es tudta, hogy a brazilok ellen nincs eselye a csapatanak. De egy tisztes helytallast azert elvart toluk, es valami olyasmivel biztatta oket a feka viktor, hogy ha 3 golnal nagyobb kulonbseggel kapnak ki, akkor kivegzi az egesz kib..ott csurhet.

Mondom, akkor a brazilok meg k. jok voltak, es a 2. felidoben mar 3-0 volt, amikor jo helyzetbol szabadrugast kaptak. Csorikaim mindent kitalaltak, hogy huzzak az idot: raalltak a labdara, attol 15 cm-re, nem akartak onnan elmenni. A masik elvette a labdat, nem akarta odaadni a braziloknak, whatever. A vegen allitolag megusztak a 3 golos zakoval. Szoval valami hasonlo motivacio kellene ezeknek a luzereknek is...

--
A rendszervaltas jeloltjei: https://rendszervaltas2018.hu/

mindig ez a pesszimizmus. nezd a fejlodest, legalabbis a vedelem fejlodeset: most mar csak 1 gollal kaptunk ki! :)

--
A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

Szerintem kellene meg 5 stadion, az megoldana

Asszem megvan a harmadik foglalkozás, ahol felelősségre vonás nélkül lehet hülyeségeket csinálni, mondani (politikus, időjós eddig is megvolt).