Brave

Ha valaki kipróbálta már a "Brave" böngészőt és kialakult róla valamilyen szinten véleménye is, szívesen "meghallgatnám"...! (A zászlóra a privacy jobb védelme van kitűzve..,)

https://brave.com/index/

https://brave.com/ethwaterloo-hackathon-integrating-metamask-into-brave/

Hozzászólások

Valóban a privacy a fontos. Androidon próbáltam vele youtube videókat nézni. Egyből ugatni kezdett a youtube, hogy névtelenül nem tekinthetem meg a videót ...

Jól tördeli az oldalakat (igaz nem sok oldalt néztem vele), továbbá a reklámokat is lerántotta mindenhonnan, mindenféle extension meg anyám kínja nélkül.

Ha lenne neki speed dial-ja akkor talán az lenne az egyetlen böngésző a telefonomon.

Jól hangzik, de értelme akkor lenne igazán, ha futna Windows XP-n, ezáltal a régi gépeket meg tudná menteni a kidobástól.

Szóval az XP-det behazudod valami másnak, azért, hogy frissítéseket kapj, amik nem a te XP-dre készültek, hanem valami másra, csak azért, hogy elhidd hogy támogatva van. Ez a legrosszabb vérpistike trükkök egyike, amikről hallottam. De minek? Miért nem használsz frissebbet? (sőt, még terjeszted - erőlteted is).

--
debian,libreelec,openmediavault,ubuntu,windows,arch,lineageOS
zbook/elitebook/rpi3/nexus5_hammerhead

Szóval az XP-det behazudod valami másnak

Nem látlak nyálat verni egyes forkolt Linux disztrók oldalain, amik az eredeti mirror-okról is töltenek le frissülő csomagokat. Nem hazudok én, a POSReady egy XP alapú Windows disztribúció, csak máshogy hívják.

csak azért, hogy elhidd hogy támogatva van

Nem mondtam, hogy támogatva van a Windows XP. A POSReady van támogatva, ami legalább annyira XP mint a Linux-ok alatt a kernel Linux. A kritikus biztonsági sebezhetőségek frissülnek, a nem kritikus hibák pedig nem okoznak gondot, mivel egy kiforrott, 13 éven át fejlesztett és helyrepofozott rendszerről van szó. Nem erőltetem én senkire. Egyébként szintén nem látlak nyálat verni a Microsoft friss (kém)szoftverre (Windows 10) buzdító kampányhadjárata ellen. Ha valakik erőltetnek valamit, az nem én vagyok.

Jó lenne, ha a corporate érvtárházból átvett Pistikés lejáratós hasonlataidat megtartanád magadnak, mert rendkívül szánalmasak. Főleg úgy, hogy ami lenne alternatíva, arról minden hónapban olvasni egy cikket, hol baszták el a Microsoft-os Pistikék a frissítést, az én XP-m viszont évek óta köszöni, jól van és túlélte az összes ransomware-t is, amivel riogattak.