A programozgatás helyett inkább ICT-karriered építenéd? (x)

Címkék

Megvan benned az ambíció, hogy minden nap több legyél? Tedd próbára magad az IKnowIt játékban, és nyerj okosórát! További részletek »

Hozzászólások

Egy ICT karriernek nem a programozás a lényege?
Ja, ITSH reklám megint...

mar van par eve, hogy az itsh elozo(?) gamifikacios cuccat vegigtoltam - egy darabig. Azzal nem is volt bajom, hogy a kuldetesek soran a ceget is megismertetik a neppel, de amikor mar a 25. alkalommal jott elo az a kerdes, hogy mi a neve a taplaleklancban nem tul magasan jegyzett random nobadi szolgaltatasmenedzsernek, akkor egyreszt tele lett a pocsom vele, masreszt megertettem, hogy tul nagy a vizfej/ertelmes dolgozo aranya, amit pont az ambiciozus emberek viselnek rosszul.

Az utobbi idok fejlemenyei soran pedig kibukott, hogy ezek a menedzserek megis mire kepesek. Jo, azt a 2 hulladekot vegul kibasztak a picsaba, de engem nem gyozott meg, hogy a tobbi ertelmesebb lenne...

--
t-systems-es it architect allast keres. Jelige: csak webshopot ne kelljen...

"tul nagy a vizfej/ertelmes dolgozo aranya, amit pont az ambiciozus emberek viselnek rosszul"

Ez pont így van talán az összes hülye multinál. Akinek politikusi hajlamai vannak (és elég ha csak a szakmájának "futottakmég" szintjén mozog), az jól ellavíroz ugyanannál a cégnél akár 8-10 évig is. Ha meg melós beállítottságú, és HAGYJÁK is dolgozni (igen, multinál ez is gond szokott lenni) akkor csendben eldolgozik ott akár 10-15 évet is. Ha már nem hagyják nyugton dolgozni a hülye politikusok, dobbant a következő helyre. Ahol vagy szerencséje lesz, vagy a politikus semmiheznemértők megint megkeserítik az életét, és dobbant tovább. Goto eleje.

Multinál ha melós vagy (azaz nem közép-felsővezető semmirekellő) akkor nem a szaktudás számít, hanem a helyezkedési-túlélési ösztön.
--

Pedig nem lehet rossz hely. Felveteted magadat, aztan a megfelelo hidden input mezoben atirod a fizetesdet, a URL-ben meg a ledolgozott orak szamat. Meg csak be sem kene jarnod. :)

--
Worrying about killer AI and the superintelligent robots is like worrying about overcrowding on Mars. - Garry Kasparov

nem úgy volt, hogy a T kivitt minden ámítástechnikai állást Pakisztánba? Vagy most mi van ott? le vagyok maradva...

--
GPLv3-as hozzászólás.

No anélkül, hogy megnéztem volna a videót a recepción, sikeresen válaszoltam a kérdésekre. :D
Ja és nincs https a bejelentkező oldalon...

--
Tanya Csenöl az új csatorna

Hát igen. Azt gondoltam a közelmúlt eseményei után, azért ennyit csak megcsinálnak. Én a legutolsó fostalicska oldalra is amit csinálok tettem már https-t, sőt csak az van, nincs is http. Kb 0 erőfeszítéssel lesz A- az oldal, egy icipicivel meg A, 10 perccel többet szánva rá meg A+. Nem is értem.

Végül feladtam, nem nekem való ez a multis felvételi eljárás. :D

--
Tanya Csenöl az új csatorna

Hat, nalam mar a regisztracional is halado ICT feladatkor bontakozott ki:
"The form submitted did not originate from the expected site"