13 éves a Firefox!

Címkék

Hozzászólások

Szerintem nem tévedek nagyot, ha azt mondom, hogy a HUP cikkek 95% Firefoxszal íródott. Általam napi szinten több órát használt eszköz. Köszönöm a 13 évet! Boldog születésnapot!

--
trey @ gépház

szóval mit is gondolok... ha eldobatják velem a kiegészítőimet akkor én is eldobom a firefoxot...

--
GPLv3-as hozzászólás.

Ez a kiegészítő módszer váltás, azt is magával hozza, hogy egy csomó elavult kiegészítő kihullik.
Ezzel megnő az igény ezen funkciókra és előbb utóbb csak megcsinálja valaki az új típusúakat is.
Tudom nekem is fáj, már most is, és a Quantum után még több fog fájni. De a fájdalom az élet velejárója. :)
--
Tertilla; Tisztelem a botladozó embert és nem rokonszenvezem a tökéletessel! Hagyd már abba!; DropBox

Az a kérdés, hogy fogja-e? Van olyan API amit most a fox nem tud, és a chrome tud? Van-e olyan api, amit a chrome kifejezetten nem is tervez, hogy tudni fog, a firefox pedig tervezi megvalósítani, vagy már most is megvan?

Ezen kívül javaslom mindenkinek keresgélni, én végül mindent tudtam helyettesíteni.

Kicsit olyan érzésem van, mint 2012-bem a WinRT-vel: ott kitalált a MSFT egy szokás szerint elbaszottul lekorlátolt API-t. Aztán lehetett várni h. majd jön a sok szuper alkalmazás, amik a korlátolt API ellenére fogják tudni hozni ugyanazt a funkciógazdagságot, mint a Win32 API. A többi -ahogy mondani szokták- már történelem (gyk. NEM, nem sikerült, azóta sem, többszöri API reboot után sem!)
--

Nekem bizonyos idő után értelmetlen mennyiségű memóriát evett a FF, kilépni nem tudott a programból, így kellett neki a kill. Egyszer unalomból a ublock alatt nyomtam egy reset to default-ot, majd láss csodát, onnantól minden rendben. Szóval az extensionok tudnak érdekeset csinálni, a mi tudtunkon kívül.

"I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not."

Izé... ennek örömére fagyott ki ma már kb. 10x?

...

Szerk.: már nagyon régen nem művelt ilyet.

Szép kor, kár, hogy müszakilag nem jelent semmit, mivel évek óta egyre szarabb. Az Internet Explorer hány éves lehet? Az is szar.

Bírom, ahogy cégek büszkék a sokéves múltjukra, ami nem feltétlenül jelent bármit is. A túlélésüket igen. Egy hasonlattal élve: az étteremben is az a lényeg, hogy MOST ki a szakács, és mennyire föz jól, és nem az, hogy hány éves az étterem.

--
robyboy

"Beautiful, intelligent design" /o\
--
"Sose a gép a hülye."