flip -tv, internet,telefon

A héten kaptunk tőlük ajánlatot.
Véleményetekre lennék kíváncsi.

Garantált le- és feltöltési sebesség (csak?): 15Mbit/s és 2 Mbit/s
Nincs hűségidő ami nálam egyedüli plussz pont.

Hozzászólások

Kb. egy hónapja kerestem szolgáltatót az új lakásba, valahol láttam a hirdetésüket, aztán kicsit utánaolvastam.

Nem tudom, ez mennyire evidens neked, de a Flip lényegében egy "átcímkézett" Telekom, így ha a T-vel van valami rossz tapasztalatod, akkor valószínűleg nem érdemes őket választani.

Nincs insider infóm, de gondolom egy az egyben ugyanazt az infrastruktúrát használja mint a T, így gyakorlatilag csak más márkanév alatt értékesítik ugyanazt a szolgáltatást.

próbáld ki mit teljesít majd mondd le ha nem tetszik: pont ezért érdekes a hűség nélküli felállás. -szerintem- azért ennyire alacsony a garantált sávszél mert nem akarnak vesződni vele hogy a meglehetősen vegyes hálózatukon egyesével méricskéljék hogy mikor hol pontosan mennyi az annyi..

az új normál telekomos "otthon" csomagban 100/10-ig csak 1/1-et vállalnak már. A régebbi 120/10-es netmánia 120/10-ese még 15/2 volt.

Off: Azt nézem, hogy koaxos területeken is a 120 helyett már csak a 100 Mbit érhető el mióta az új csomagok vannak. Ahol most lakom albérletben a 250 Mbit szürkével van a weboldalukon. Tény, hogy az új címkeresőjük sokkal gyorsabb lett. Nincs már a forgó piros karika.

igen, nálam sem elérhető 250.
Van némi tudathasadásuk, mert a korábban pont azért módosítottak a flip-en, mert a telekomos 120-as volt hatóság által jóváhagyva, a 100 meg még nem. Ezért változott a flip 120-ra 100-ról. Na most erre meg a normál brandet átváltják 100-ra. Idióták.

Kb. ugyanaz minden, mint a Telekomnal, de ezt csak olyan helyen adjak, ahol van eros (jellemzoen Digi es/vagy UPC) konkurencia. Valoszinuleg a Telekom altal vallalt garantalt savszel hasonlo lenne, mint a flipes

a poén, hogy az eredeti flip (100/10, 1/1) bevezetési jogi problémái miatt a flipben is a telekom netmánia csomagja lett flip otthon+ (120/10, 15/2) néven.
Az utóbbi hetekben viszont a telekomos netmániát (120/10, 15/2) kivezették és a helyére a flipes netet hozták be telekom otthoni csomag néven (100/10, 1/1).