ITIL tananyag és vizsga

Az ITIL tananyagát elsajátítani önerőből mennyire "éri meg"? Milyen tananyagot vagy online tanfolyamot ajánlanátok? Esetleg van valakinek jártassága ebben a jelenlévők közül?

Hozzászólások

Én pont most szereztem meg a Foundation certet. Nálunk a cégnél volt belső tanfolyam és annak az anyaga elég volt, ahhoz, hogy meglegyen a papír (persze tanulni kellett). Sajnos digitálisan nincs meg így nem tudom megosztani, viszont van egy kiskönyv gondolom könnyen beszerezhető az teljesen lefedi az anyagot.

A Foundation megtanulható könyvből is, de afölött amúgy is minden vizsga előfeltétele az akkreditált trénernél elvégzett tanfolyam.

Hi

A foundation-nél, nem biztos de az utána következő vizsgáknál alapfeltétel hogy tanfolyamon résztvegyél, ahol meg kapsz anyagot.
Ha valakinek kell segítség, az írjon privátban, Foundation-höz jó segítséget tudok adni.

üdv

Hali!

Nekem ez a kis könyv megvan. Ingyen kaptuk a tanfolyam mellé. Tavaly év végén vizsgáztunk. Ha kell én ingyen oda adom!

Megéri. A Foundation-t meg tudod csinálni, nem kell végigolvasni hozzá az öt könyvet. Tesztelni a tudásod pedig pl itt tudod.
Arra figyelj, hogy ugyanolyan nyelvű vizsgára menj, mint amire tanultál :)

Csinált valaki mostanában magyar nyelvű V3, foundation-t? Minden vizsga tapasztalat érdekel. Anyagom van hozzá, szerintem elég rendben felkészültem, tavaly írtam a szakdogám, ami itil/pmi témákat is feldolgozott, remélem menni fog.