Send2U - Fájlmegosztás gyorsan, egyszerűen

2006. május 10-én elindult Magyarország legegyszerűbb fájlmegosztó oldala a Send2U.
A rendszer segítségével bárki bármilyen fájlt megoszthat ismerőseivel - képek esetében lehetőség van az internetes fórumokon történő közvetlen linkelésre is.

Minden feltöltött állományt vírusellenőrzésnek vetünk alá, megvédve a felhasználókat rosszindulatú fájloktól. A feltöltéseket a rendszer 15 napig tárolja, majd automatikusan törlésre kerülnek.

Az oldal (alapszintű - a szerk.) használata teljesen ingyenes. Reméljük mindenki számára praktikus lesz, akinek mindig megtelik a postafiókja az elküldött és a beérkezett fájlok miatt, aki nem szeretne saját tárhelyet kialakítani, hiszen csak átmeneti adattárolásra van szüksége, aki rendszeresen használ fórumokat, de a beszúrandó képeket nem tudja hová feltölteni.

A szolgáltatás a send2u.hu címen érhető el.

Hozzászólások

legnagyobb halalom ha a forumon dead img linket latok :(
"itt a desktop kepem" es helyett egy nagy semmi van...

tudom hogy a hosszabb ideju tarolashoz a vilag osszes hdd-je sem lenne eleg, de jo lenne ha megmaradna, amire van igeny 15 nap utan is

A vegtelen ciklus is vegeter egyszer, csak kelloen eros hardver kell hozza!

send2u team:
"Sziasztok!

Köszönjük a sok észrevételt, megpróbálunk mindenkinek válaszolni.

Elbandi:
Nem lesz semmiképp dead link, mert egy 1x1 pixeles átlátszó gifre cseréli a képeket 15 nap után a rendszer.

Sokan jelezték nekünk (más oldalakról is), hogy a 15 nap túl kevés ezért a VIP részben feltöltött dirketlinkeket 180 napig fogjuk tárolni, ennek elégnek kell lennie :)"

Kíváncsi vagyok, mikor kapcsoltatja le valami kalózellenes szervezet. Bár gondolom külföldre kevésbé hasznos a gyengébb sávszélesség miatt...

Nekem tetszik az otlet. A 15 nap nem baj. Nem allando tarhely, hanem egy atmeneti tarolo az oldal.

Szukseg volt mar ilyenre. Bravo!

Hi!

Ez miert jobb, mint a kepfeltoltes?

By(t)e
TBS::Antiemes

vegre egy banda aki nem ocska tablazatos layouttal szenved, hanem fasza css-t hasznal! es bar w3c szerint nem valid az oldal, kb. 2 perces melo lenne azza tenni. en nem fogom hasznalni, mert nincs ra szuksegem, de sok sikert kivanok az alkotoknak!

ps. lehet erdemes lenne megfontolni valami light-osabb httpd beuzemeleset a bloat apache helyett... :-)

Azért, mert az is olyan ugyanakkora dolog, ha olyan C programot készítesz, amit lefordít a gcc (GCC Valid ^^). Az csak a kezdő webfejlesztők szerencséje, hogy a böngészőmotorok nem olyan elven működnek, hogy a nem valid kódra kiírják, hogy parse error, aztán meg sem jelenítik. Illetve egy jó érv, mert ha az IE szétcsúszva jeleníti meg a lapot, akkor lehet azzal védekezni, hogy "csókolom, ez szabványos kód, az, hogy egy böngésző nem tudja megjeleníteni, az nem az én bajom, hanem a böngésző fejlesztőié". Jó, persze az 1r felhasználók szemében ettől még mindig te vagy a hibás, de csak intelligens emberekkel kell vitatkozni, a többieken meg csak röhögni.

"Az csak a kezdő webfejlesztők szerencséje, hogy a böngészőmotorok nem olyan elven működnek, hogy a nem valid kódra kiírják, hogy parse error, aztán meg sem jelenítik."

Pedig én örülnék neki, ha így lenne! Ha először elméleti oldalon kidolgozták volna a szabványt (ahogy most megy a w3c-ben), a koponyák megvitatták volna párszor és ha már az ipar is elfogadta és nincs benne kivetnivaló, akkor fogadják el szabványjavaslatnak. A valóságban a w3c szabványosítás még ennél is szigorúbban megy.
Nos, ha először a szabvány jött volna, aztán az azt megvalósító oldalak és böngészők, akkor lehetne azt csinálni, hogy érvénytelen kód esetén egyszerűen kinyomna egy ronda hibaüzenetet és kénytelenek lennének a fejlesztők betartani a szabványt!

nagyon jó, hogy már magyarországon is van ilyen, remélem legalább 15 napig működni fognak, keep it up!
mondjuk a 20 megát kicsit keveslem. ennek a szolgáltatásnak pont az a lényege, hogy az olyan fájlokat amik túl nagyok ahhoz, hogy emailen küldd el, azokat inkább így fogod elküldeni, ekkor meg főleg több tíz megás cuccokra kell számítani...

Van már több ilyen kishazánkban...
Az egyik amely most kapásból eszembe jutott, az a 2BIG.