Gopro kamerához quadcopter - milyet nézzek?

Szeretnék kicsit játszadozni és videózni, ezért szeretnék egy quadcoptert, ami tud Gopro-t fogadni. Jó lenne egy olyan funkció, hogy kijelzőn nézhető legyen a kamera képe, de ha jól sejtem ez a gopro-val nem kivitelezhető, mivel ugyanazt a 2,4 GHZ-es sávot használná mint a gép, ezért veszélyeztetné az irányítást.

Tudnátok némi iránymutatást adni, hogy miket nézzek egyáltalán? Olyan max 150K-ban gondolkodom, de jobb lenne alatta. Kamera adott, az nem kell.

Hozzászólások

Ha gondolod eladom neked a Walkera QR X350-em, idén nem repültem vele. Van rajta egy G-2D gimbal is. Aksit, töltőt viszont neked kell beszerezned. Videójelet vissza lehet küldeni, csak nem a GoPro WiFi-jét használva. Vannak videótransmitterek, a földön meg kell egy vevő monitorral - létezik egybe építve - vagy egy FPV szemüveg.

Ave, Saabi.

Nem tudom milyet, csak azert irok, hogy ne kovesd el azt a hibat, amit mi. Rossz helyre lett felszerelve a GoPro (valoszinuleg az ultrahangos magassagmero lett megzavarva altala) es az AR Drone dobott egy hatast kb. 8m magasbol, betonra. Iranyithatatlanul elindult oldalra-felfele, majd lezuhant. Esely nem volt a korrigalasra, szerintem nem tarott tovabb az egesz par masodpercnel.

/sza2