lonely Again...

Ismét egyedül, mint mindíg. Állandó ((örök) éjszakásként...)
Regisztráltam sok "párkereső" oldalra, de az első randi után, általában nem volt második alkalom...
Bulizni meg általánosságban egyedül szoktam menni, és NEM szeretem a beülős, beszélgetős helyeket, inkább a táncolos, bulizós helyek jönnek be még így 29 évesen is. :)

Eddig kb 30+ randi nulla siker... : (
Szerintetek miért lehet, elve egy nyitott arc vagyok, gazd infós végzettséggel, nyitott szemmel, szívvel. Szeretem a cicákat, állatokat, Nőket :)

https://www.youtube.com/watch?v=SYM-RJwSGQ8

Hozzászólások

Lehetetlen, hogy ne legyen olyan nő, aki nem örök éjszakás kb... :)

szimplán nincs itt az ideje.? Btw imho a keresés a "nem keresés".

Inkább a baráti, céges környezetben ismerkedj, kérd meg kollegákat, barátokat hogy mutassanak be valakinek, meghívod egy ebédre, kávéra, meg ilyenek.

--
arch,debian,openelec,android

Biztos a cicákkal van a baj. Imádom az állatokat, de a macska (és macskák családjába tartozók) az egyetlen, amit ki nem állhatok. Hálátlan, alattomos, kétszínű jószágok.

--
trey @ gépház

Természetesen személyes joga mindenkinek szeretni, nem szeretni valamit, valakit.
De azért hozzá fűzném a hálátlan, alattomos, kétszínűhöz, hogy kutya nem egyszer támadta már meg saját gazdáját, annak kisgyerekét ha bekattan valami, néha nem kicsi sérüléseket, esetenként halált is okozva. Macskától ilyet soha nem fogsz megtapasztalni.

Érdekes, mert nekem gyerekkoromban majdnem egy macska baszta ki a szemem a karmaival. Simogattam, dorombolt, majd egyszer csak ok nélkül kiengedte a karmait és az arcom felé kapott.

Azóta vagyok óvatos ezekkel a népségekkel. A kutyákkal össze sem érdemes hasonlítani, nagyságrendekkel értelmesebb állat a kutya. Láttál te már munkamacskát?

--
trey @ gépház

Tehát ebben mondjuk úgy nincs sok különbség. Mindkettő állat, saját akarattal és ösztönökkel.
Talán annyi hogy macskánál ilyet általában félelem okoz. Kutyánál pedig valami más, falkavezérségi próbálkozás, zsákmányszerzési ösztön, vagy valami hasonló.
Én nem utálom a kutyákat se, csak azt nem értem mikor valaki azért nem szeret egy állatot mert az úgy viselkedik ahogy annak az állatnak viselkednie kell, mert az olyan. Én például becsülöm a macskákban a függetlenségüket, azt hogy nem feltétlenül hódolnak be az embernek, több saját akaratuk van, szabadabb és önállóbb lelkek. A kutyákat valószínű az ember fogta be és szelídítette meg. A macskáknál inkább az lehetett hogy ők szegődtek mellénk önszántukból.

Persze, lehet az állatokat érdekből is szeretni, mert például hogy jobban szolgálnak minket. Meg lehet önmagukért is szeretni őket saját érdek nélkül, úgy ahogy vannak természetes állapotukban.

És ehhez a macskához mit szólsz? :) Szó (nyávogás) nélkül indult a megtámadott családtag védelmére, amikor szükség volt rá. A demoralizáló első csapás után meg még ellentámadásba is lendült, hogy a támadót a bús fenébe elkergetve helyet biztosítson a második hullámban érkező erősítésnek ellátni a sérültet. Nekünk is ilyen típusú macskánk volt vagy 15 évig, nem volt hálátlan.

Keress valami komolyabb hobbit magadnak (kirandulas, fozes, kerekpar, tanc), olyat ahol van eselyed egy olyan not talani akinek hasonlo az erdeklodesi kore.
Allatok szempontjabol egy kutyaval, itt nem pitbullra meg rottweilerre gondolok, hanem inkabb egy golden retrieverre, border colliera vagy beaglere, hamarabb lehet not fogni mint macskaval.
--
FeZo

Van forever alone ismerosom, aki vett kiskutyat eme celbol. Hiaba allt meg 10 csajbol 7 hogy de aranyos, ugyanugy evek ota nincs noje, mert keptelen befejezni a konvertalast. Igazabol o sem tudta kezelni a helyzetet, meg nagyon erzodott, hogy minden a kutyanak szol, a szemere se neztek a sracnak kozben. Kell hogy legyen nagy dumad legalabb melle, magatol nem mukodik, nagy duma meg kutya nelkul is megy.

Az éjszakai műszak ugyan nem egy jó pont, de hidd el, ha más lenne a napirended, akkor se lenne sokkal könyebb. A csajok egy része csaki azért van fent, mert UNATKOZIK és így szórakozik. Had ne mondjam az ilyennek milyen portjába milyen bővítőegységet ajánlanék. A többiek nagy részének meg nagyok az elvárásai és nem a diplomát nézik, hanem a kocsit és az izmokat. Aki meg kimaradt, tuti lökött, van egy halom gyereke és/vagy házas.
Nekem is volt már vagy 30 randim, három éve nézelődök ilyen oldalakon, és már párszor moderáltak is :D. Legalább annyi örömöm legyen, hogy megmondjam a véleményem nekik. Igaz, alapból nem így kezdek, de ha már kapásból támadnak, akkor nem kullogok el. Vágták már a fejemhez, hogy nem csapok az asztalra. Ezen ne múljon :)
Na mindegy. Szerencse kell hozzá és kitartás, de főleg szerencse

Igen, ha a napirend más lenne, akkor se lenne könnyebb, ahogy írtad. 29 vagyok, ebben a korosztályban több a férfi mint a nő... SŐT... :(

Jó egy nő elsősorban az egzisztenciát nézi már, de lehet én vagyok ezzel egyedül, hogy ha már itt van a FENE nagy engyejogúság... akkor miért ne ketten hozzunk létre egy olyan egzisztenciát, ami jó.

Igen, ahogy írtad, aki kimaradt halom gyerek/ defekt van xD

Szerencse tényleg sok kell... De az, hogy kb nekem semmi mindenki másnak az ismerősi körömben teli találat van az gáz... :S

egy 40es barátom komoly kutatást folytatott a témában, és rájött, h a 20+ egyetemet végzett korosztály a jó, mert már van 1kis élettapasztalata, de még nem gyereket akar. A 27-30 már igen, a 30+ meg már késésben érzi magát, a ~40 meg már túl van 1-2 gyereken és pánikol az egzisztencia miatt. Persze kivételek nyilván lehetnek.
És az is eszembe jutott még, hogy ez is, mint minden fejben dől el. Valszeg én is azért ülök itt egyedül, mert ezt akarom. Én mondjuk nem (hogy mondjam, hogy ne vedd magadra) cirmogok ezen, hanem élvezem :)

Én szerintem meg a 30+ korosztály, legalább is akik fent vannak a társkeresőkön, sajnos nem eléggé elkeseredettek. Aki még 30 évesen egyedül, az már megszokta a "kényelmet" és ahhoz egy nagyon vonzó hímnek kell lenni, hogy feladja a függetlenségét. Az más kérdés, hogy a képzettlenebbek általában inkább esnek pánikba, de a diplomás csajok sajna nem.

Ha ugyanazzal próbálkozol, akkor ne várj más kimenetelt! Meg kell változnod előnyödre ahhoz, hogy sikeres legyél.

Először is le kell nyelni a keserű piros pirulát: a nők nem a jófiúkat szeretik. Keress rá: "the red pill introduction". Azokat a tulajdonságaidat kell fejlesztened, amikre buknak a nők. Először magadra koncentrálj, utána jöhetnek a csajok: légy önmagad legjobb verziója. Ha még nem tetted meg, kezdd azzal, hogy elkezdesz súlyokkal edzeni (személyes kedvencem a lustáknak kifejlesztett Body By Science, de csinálhatsz más programot is) és rendesen táplálkozni (pl paleo diet). Ezekkel természetes úton növeled a tesztoszteron szintedet, ami ki fog hatni a viselkedésedre is. Közben emésszed a pirulát (olvasd), és tudni fogod mit kell tenned!

A cicákat én is szeretem, ez önmagában még nem baj, attól még lesz nőd :-)!

Szvsz a nők nem arra buknak, ha valaki bunkó, lekezelő velük, lábtörlőnek használja őket, azaz "rossz".

Ami számít, az inkább a "rosszakra" egyébként jellemző magabiztosság, határozottság, irányítási képesség, önsajnálat hiánya, meg a valamilyen szinten vonzó külső. Ugye nem árt, ha az embernek két szemöldöke van, nem zsíros a haja, nem izzadságszagú a ruhája és rendszeresen mos fogat. :D

Nem nyelvtannáciskodni akarok, csak szúrja a szemem, "lonely" és nem "lonley". Ha már idegen nyelven, akkor pontosan.

:D
/Troll on

Lehetosegek:

Randa, esetleg tusko, talan csoro is vagy es nincs autod.

Ebbol leginkabb az utolso ketto szokott problema lenni.

A noi sziveket, vagy inkabb a labakat egy BMW kulcs 90+ % eselyel nyitja :)

/Troll off

http://karikasostor.hu - Az autentikus zajforrás.

> nincs autod

Elég rossz, ha ez szempont. Nincs autóm, és nem is lesz. Nem azért, mert nem engedhetem meg magamnak, hanem mert feleslegesnek tartom. Budapesten élek már öt éve, és nem mondom hogy sose merült fel az igény, de ezen ritka alkalmakkor hívni egy taxit ezerszer kifizetődőbb, mint megvenni és fenntartani egy autót, amivel aztán az életem felét tölthetem dugókban.

Olyan nővel meg eleve nem lennék, akit csak az érdekli, hogy BMW-m legyen :)

Olyan ember pedig szintén nem akarnék lenni, aki megveszi a drága autót, vagy akármilyen státusszimbólumot abból a pénzből, amije nincs, hogy mutassa hogy gazdag, miközben rohadtul nem az...

(és értem én a troll on-t, de félek hogy a valóság sem jobb :D)

Ismered a mondást? "Örülj, ha esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esik". Magyarán inkább élvezd a jelenlegi, standalone státuszod, mert ha nem élvezed, akkor is ez van. Szerintem.

Ave, Saabi.

"Eddig kb 30+ randi"

Mennyi ido alatt? Par honapja miota regeltel X tarskeresore, vagy a 29 eved alatt? :D

Elobbinek legtobb ferfitarsad orulne, annak meg kulon orulnenk, ha nem hivna a 30+ csajbol egyik se masnap, csak par honappal kesobb, mert "meg mindig a te farkad volt a legjobb". ;)

Amugy meg friendzone-ba se tesznek? Mert ha valamelyik talalkozna veled masnap mint barattal, akkor az tud a legjobb szarnyseged lenni. Ahova "egyedul" mennel, oda menj vele, es segitsen. Ha nem hajlando segiteni, akkor az meg "kamufriendzone", igazabol akar valamit, csak elotte latni akar kuzdeni egy kicsit (de inkabb tegyel ugy, mintha ezt nem venned eszre, jobban jarsz ;) ).

Ja es menj be par sorre drogos afterparty-kra muszakod vegen, amik delig is eltartanak idonkent. Needy sracoknak a legjobb gyogyir a jopar oraja amfetamin-szarmazek hatasa alatt levo csaj.

Á, dehogy, az évek alatt volt összesen ennyi... Tudom elkeserítő meg minden. Igazából elmegyünk a randira aztán soha többé semmi kommunikációt nem fogad tőlem .) Érdekes. Igazából valószínűleg nem jöttem be.

Jah, sosem drogoztam még, és egyelőre tervbe sincsen véve... De a tippet köszi.

Nem neked kell, neked meg egy jointot se kell elszivnod, a lenyeg, hogy a lany fogyasztott onszantabol amfetamin-szarmazekot, es tobbek kozt azert akar olyan sokaig bulizni es emiatt erosen erzelmes. ;)

De akinek "nem jottel be", az se mondta hogy baratok lehettek? A kovetkezotol direkt ne akarj semmit, legyen csak baratod mert te csak annyinak gondoltad (hogy bele tudd elni magad, hivj el egy neked nem tetszo csajt). Es akkor o majd elmondja, miert nem jo amit a nokkel csinalsz (pl a jol kinezo baratnoi visszajelzeset tolmacsolhatja feled). Nem fogod a nok gondolkodasat megismerni beepules nelkul. :) Ha meg megismered, megtudod tobbseguk milyen alszent a visszafogott sracokkal es valojaban milyen mocskos.