megnéztem belülről

Hozzászólások

tegyel ra nagios riasztast, ha elerned az $500-t ;-)

--
"Tudom én hogy nem biztonságos, de le van szarva az egész [...] A WoW jelszavam maradjon titokban csak az a lényeg!" (BlinTux)

- "The java based wersion"
- "money back" -> piramisjáték

loloztam, szerintem szornyen nez ki a kulalakja a szovegnek behanyva.
az, hogy meg kell nezni egy videot, hogy kideruljon mi az a "money back" az meg egyszeruen megszornyubb.

2000 EUR end-license? egy IntellJ nem kerul ennyibe.

Raadasul a nyelvtan se feltetlen bizalomgerjeszto. En ertem, hogy ahhoz, hogy az ember Javaban fejlesszen, meg beszelni se igen kell tudni, de azert ha el akarok adni valamit, azon ne erzodjon, hogy az angol alapfoku is csak kuszkodve van meg. En nem tudok tokeletesen angolul, pont ezert szoktam megkerni par angol nyelvu ismerost, hogy ha valami PR szoveget kell osszeutni, hogy nezzek at, javitsanak bele. Tokely akkor se lesz, de legalabb nem fog ugy hangozni, mintha occo nemciposz cirket adnek el.

"To be able to spend months again to do that, I need money."

Ilyeneket civilizaltabb koldusok szoktak irogatni. "Halmozottan hatranyos helyzetu vagyok, a gyogyszereim kivaltasahoz penzre van szuksegem" - es ez meg a fantaziadusabb volt.

Kicsit tobb fantazia, kicsit kevesebb oszinteseg, kicsit jobb PR - es lehetne belole valami.
--
Blog | @hron84
Üzemeltető macik

hogy az angol alapfoku is csak kuszkodve van meg

meg szerencse, hogy ez rad nem igaz. Nezzunk is par gyongyszemet a "DIY Modded Skyblock" irasodbol (egyetlen bekezdesbol):

"few dirt and few sand block"
"two chest"
"playing under"
"what is mostly works"
"mods that I describe is choosed"

En nem tudok tokeletesen angolul,

that's painfully obvious, my friend

pont ezert szoktam megkerni par angol nyelvu ismerost, hogy ha valami PR szoveget kell osszeutni, hogy nezzek at, javitsanak bele.

csak arra ugyelj, hogy a Grammar-bol legalabb C-t elert paciensekkel dolgoztass.

Tokely akkor se lesz, de legalabb nem fog ugy hangozni, mintha occo nemciposz cirket adnek el.

megprobalom en is fantaziadusan: a sajat angoltudasod nem indokolja az itt levagott nagykepusegedet, sot...

--
"Tudom én hogy nem biztonságos, de le van szarva az egész [...] A WoW jelszavam maradjon titokban csak az a lényeg!" (BlinTux)

Annyira szeretem, hogy ugy valaszolsz a kommentjeimre, hogy el sem olvasod oket. Persze tudom, hogy egy level archivalo megirasahoz nem kotelezo tudas az erto olvasas, csak hasznos, szoval elnezem neked.

Eloszor is, a blogposzt, amit elorangattal, irrelevans a temara, mivel abban nem akarok eladni semmit, es egyebkent is, a sajat - tegyuk hozza, privat - blogomon ugy irok, ahogy kedvem tartja, mert rajtad kivul max 10-en olvassak, ebbol 8 a kozvetlen ismeroseim kozul kerul ki, a maradek ketto pedig a Google es a Bing.

Masodszor, attol, mert nem vagyok anyanyelvi angolos, meg lehetek igenyes azokra a szovegekre, melyeket nem privat hasznalatra szanok. Tul kevesse ismerjuk egymast ahhoz, hogy akarmilyen kovetkeztetest levonhass abbol, ahogy blogot irok.

Harmadszor, az, hogy en kivel dolgoztatok, az hadd legyen mar az en felelossegem. Meg ha irni nem is tudok jol angolul, azert felismerem, ha valaki jol hasznalja a nyelvet, ahogy te is kepes vagy kulonbseget tenni egy irodalmi szoveg es egy random forumkomment kozott, akkor is, ha a te nyelvhasznalatod az utobbinak a szintjetol nem sokkal emelkedik el.

Egyebkent pedig remelem, hogy az, aki a mailpiler oldalat atnezte, rendelkezett legalabb C-vel English Grammar targyban. A+ -szal midnenesetre egeszen biztosan nem.
--
Blog | @hron84
Üzemeltető macik

az total irrelevans, hogy akarsz-e eladni barmit is a blogodban, vagy hogy hanyan olvassak azt. Amire ra akartam vilagitani az az, hogy milyen ordenare dolog az, ha egy magadfajta balfek (akinek a helyesirasa smittpaleval* vetekszik) fikaz barkit is a nyelvtan miatt. De te, ahelyett, hogy feltenned a kezed, hogy igen, b+, kocsog voltam, elkezded magad igazolni. OK, lehet, az tevesztett meg, hogy amikor a mamad kakaojat szurcsolted, akkor neked adott az ugyben igazat, de amikor nem voltal mellette, akkor zokogott, hogy miert egy ilyen jutott neki.

Masodszor, attol, mert nem vagyok anyanyelvi angolos, meg lehetek igenyes

hat, eppenseggel lehetnel, de nem vagy az. Ha az lennel, akkor elsosorban is a sajat produkciodra lennel igenyes es kritikus (searching for the beam), es csak aztan masokeval szemben (finding that splinter).

a sajat - tegyuk hozza, privat - blogomon ugy irok, ahogy kedvem tartja

az igenytelenseged jogat senki nem akarja toled elvitatni. Kontrollcsoportnak azert jo vagy.

hogy akarmilyen kovetkeztetest levonhass abbol, ahogy blogot irok.

sajnos ellenkezoleg, eleg hamar kibukott az, hogy bagoly mondja verebnek. Olyan mertekkel mersz masoknak, amit te magad nem birsz el. Olyanert fikazol mast, amiben te 100x rosszabb vagy. De legalabb nagykepu vagy a semmire (vs. "nem vagyok anyanyelvi angolos"). Ja, es ha valaki a fejedre olvassa a hitvanysagod, azt eleg rosszul viseled. De majd leirod, hogy mit kompenzalsz...

*: hopszika!

--
"what is mostly works", "mods that I describe is choosed" (hrgy84 "nem vagyok anyanyelvi angolos")

Aha, egy két és fél perces videó (aminek kb. a felét áttűnések töltik ki) után elvárod, hogy egy olyan piramisjátékba szálljak be, aminek a kezdőcsomagja 500 USD?

Kösz, de nem; ha vaálsztani kéne, akkor már inkább tolnám az Amway-t, oda alacsonyabb a belépési küszöb, és a beszervezés is megoldott, mert hiszékeny átlagemberből többet találok, mint hiszékeny programozóból.

"It's good because I've made it for myself!"

Respect a bátorság miatt, hogy ezt publikálni merted, komolyan! Viszont:
Miközben olvastam a szöveget és a videót néztem, Poliverzum szelleme lengett körül. Ez nekem az a kategória, amikor már a közönségnek kínos amit lát, hall és olvas.

Mondjuk én mindig azt gondoltam, hogy az indiegogo van akkora kurvatelep, hogy minden szarra gyűlik legalább egy-két dolcsi, de itt azt látom, hogy nem így van. Na de még van vissza egy hónap.

Bocs, de ez mi a kúrvaistenfasza? :^)

----------------------
"ONE OF THESE DAYS I'M GOING TO CUT YOU INTO LITTLE PIECES!!!$E$%#$#%^*^"
--> YouTube csatornám

az a baj, hogy tul eredmenyorientaltak vagytok. Ahelyett, hogy buddhista szellemben fognatok fel a dolgot, hogy megprobaltunk egy kis suskat osszekalapozni, es ugyan egy kabatgomb nem sok, annyi nem jott ossze, de legalabb megprobaltuk, megneztuk belulrol az indit. Hat, go-go az nem volt...

--
"what is mostly works", "mods that I describe is choosed" (hrgy84 "nem vagyok anyanyelvi angolos")

> de legalabb megprobaltuk, megneztuk belulrol az indit
A probléma az, hogy az OP professzionalizmusa és felfogása az őt körülvevő világról egy olyan szinten van, hogy számára semmiféle értelmezhető információval nem fog szolgálni az, hogy hogy milyen belülről az "indi", míg pl. itt hozzászólóknak már maga a kampány komplett képet festett az indítójáról.

szerinted meglesz az osszeg a kovetkezo 21 oraban? ugy latom mar 0%-on all!