Kérdések

Fórumok

Kedves Trey!

Néhány kérdéssel furdulok feléd.

Valaha ez az oldal egy szakmailag elismert, komoly portál volt tele sok szakemberrel, amatőrrel és újoncokkal meg néhány rosszindulatú, irígy, frusztrált, pszichopata, elmeháborodott, megkeseredett emberrel is, amit a szleng szerint gyökérnek nevezünk (én inkább jellemtelen szarházinak, aki könnyen pofázik egy nickname mögé bújva elrejtett vagy hamis adatokkal). Ma is ugyanezek az emberek lakják, csak az arány változott. A jó szakember eltűnt, csak néhány maradt meg a maradékot az Önjelölt szakemberek teszik ki, illetve a fentebb felsoroltak nagyobb arányban.

Sajnos ki kell mondanom a HUP saját paródiája lett. Még az Éden Hotel meg a Való Világ is magasabb színvonalat nyújt ennél a sz*rnál, ami csak annyiban más a facebooknak nevezett másik internet pöcegödrénél, hogy többen ismerik.

Nem szeretem a házigazdákat kioktatni, meg nem a rosszindulat beszél belőlem, de ha már egy ilyen "ember", mint amilyen én vagyok (akiknek most failsafe üzemmódban van az agya segítek - most magmról írok), akinek még pár éve a fröcsögős beirogatásai miatt az egész fórumszálat törölted, tehát ha ez engem zavar, akkor itt k*basz*tt*l nagy a baj.

1. Hogy hagyhattad, hogy eddig süllyedjen az oldal, akit Te gyermekednek tartasz?!
2. Hogy hagyhattad, hogy egy téma átvágjon személyeskedésbe?
3. Hogy hagyhattad, hogy egy téma átvágjon politikai vitába?
4. Hogy hagyhatod, hogy szinte minden topicban elkanyarodhat valaki a témától?
5. Hogy lehet az, hogy eltűrd ezt a megalázást, ami személyed ellen folyik? Itt most nem csak gabuciról vagy gmoore-ról van szó. Tegyük fel, hogy igaza van és Te egy pénzlenyúló f*sz vagy, ami itt most lényegtelen.

Én már nem tudlak tisztelni. Nem vagy elég következetes, kitartó magaddal szemben, vagy nem szereted magadat.

Ezt az oldalt csak egyféle képpen lehet megmenteni. Kidolgozol egy nagyon szigorú házirendet, amit ismertetsz a hup lakókkal és ahhoz tartod magad. Pl: személyeskedés, először figyelmeztetés, másodszor tag törlés, offolás szintén. Ha Neked vagy a moderátoroknak beszólnak, figyelmeztetés nélküli azonnali tag törlés.
Tudom, hogy ezt egyedül nem tudnád napi szinten csinálni, ehhez jópár tagot meg kell bíznod, de biztosan kivitelezhető.

Ja és még valami. Ha most egy bolond elkezd engem fikázni, szüntesd meg az accountomat.

Köszönöm.

Hozzászólások

Kell a népnek a cirkusz, majd alkalomadtán válaszolok. Légy szíves, a színvonal emeléséhez addig is annyiban azért járulj hozzá, hogy a kérdéseidnek legközelebb egy megfelelő topikot találsz és nem random odavágod egy tagtársad álláshirdetése alá.

Köszi!

--
trey @ gépház

„Ne azt kérdezd, a haza mit tehet érted, hanem hogy
Te mit tehetsz a hazáért. Nem az a kérdés, hogy mit ad nekünk
a haza, hanem az a kérdés, hogy Mi mit adunk a hazának?”

J.F.K.

Én még mindig azt mondom, hogy egy oldalon elsősorban a közösség dolga, hogy ne fajuljon egy-egy topic bohózatba. Pl. kerülni kell a provokatív kommenteket, nem szabad belemenni fölösleges vitákba, és soha se etessük a trollokat. A közösség ereje sokszor produktívabb tud lenni, mint bármilyen admin vagy egyéb felügyelet. Ezzel nem Trey seggét akarom nyalni (mielőtt még valaki megvádolna vele), pusztán csak szerettem volna felhívni a user szintű felelősségre a figyelmet.

Én ugyan nem vagyok szakmabeli, sőt, mások számára csak proli vagyok, de fórum témába nem ugrok a provokációkra, politikára, stb. Egy blog bejegyzés már más téma, de ott is kerülöm fölösleges vitákhoz történő csatlakozást.

--------------------------

Csak a viták elkerülése végett. Ha nem használok ékezetet, mobiltelefonról írok.

IQ szint állandó, csak sokan vagyunk rá.