I'm sexy, and (only) I know it!

Késő őszi-téli sportoláshoz elengedhetetlen az ízületek védelme, főleg a térdé: a patella a legnagyobb összefüggő csontunk, és baromi nehéz be és átmelegíteni (főleg télen). Erről az egyik edzőm írt egy nagyon jó összefoglalót még tavaly. Sajnos már csak az internet wayback machineban lelhető fel a blogbejegyzés.
Mivel a kinti hőmérséklet reggelente lassan karcolja a fagypontot, a fentiek miatt (és mert utálok fázni), szükségem volt valami térdmelegítőre, hogy azért majd 50-60 éves koromban is képes legyek leguggolni.
A neten fellelhető webáruházakban a térdmelegítők elég horror összegekért vannak, ráadásul kicsit kicsúsztam az időből, és akutan kellett valamit beszereznem. A Köki terminálban van egy nagyon jó kis zoknis-sapkás stand, ott ajánlott az eladó egy ilyen kötött pamut lábmelegítőt, amit a csajok hordanak :D Nagyon sexy (erre utal a nem kicsit hatásvadász cím is :D ), mintás, kicsit csipkés, minden ami kell - bár a nadrág alatt ez egyáltalán nem látszik. A térdem fölött azért egyszer visszahajtottam, de teljesen jó volt, bőven nyúlt annyit az anyag, hogy még nem szorítson, fedjen, de szabadon mozogjon az ízület. Ja, és egy ezres volt egy pár.
Ma reggel ki is próbáltam, az accuweather szerint 2 fokban tekertem. Teljesen tökéletesen melegen tartotta a térdem. Azt meg ki nem szarja le, hogy néz ki a nadrág alatt, úgyis csak én tudom, hogy ott van.

Hozzászólások

Az elso kep meg bejon a webarhive.org-on, a masodik mar nem. Pedig az elso alapjan az se lehetett rossz:))

---
Saying a programming language is good because it works on all platforms is like saying anal sex is good because it works on all genders....

Nekem kamáslira lenne most szükségem, hogy ne ázzon be a cipőm. Ha tud valaki ilyet jó árban, akkor szóljon kérem.

A „jó áron”-t felejtsd el ha jót is akarsz, egy ötezres kamásli semmit nem ér/szétszakad néhány használat után. 10 pénz körüliek már használhatók, és nem áznak be. Viszont mindegyik csak SPD, vagy hasonló méretű patentpedállal használható. Konkrét márkából kettővel van pozitív tapasztalatom: Mavic és Northwave, ezekből is a téli. Igaz ezek 14E körüliek. (Annyi „gondom” van velük, hogy vettem egy vízálló Five-Ten cipőt, amihez amúgy sem kell és nem is férnek rá, így most fölösleges. :) )
☼☆♫♪♫♪☆☼
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

replace('patella','femur'); de inkább úgy helyes, hogy a térd az egyik legösszetettebb ízületünk.

Való igaz. Amire célozni szerettem volna, hogy a patella alkotja a legnagyobb csonttömeget, amit nem igazán szőnek át nagy erek, így nagyon nehéz bemelegíteni, fokozottan kell ügyelni az ízületre.

----------------------------------------------------------
"One should strive to achieve; not sit in bitter regret."
www.xonotic.org

Ezt a zoknistandot picit pontosíthatnád. fszt? emelet? inkább az Obi vége vagy inkább a vasútállomás felé? Bocs, rühellem az összes ilyen "bevásárlóközpontot", és kicsit furán venné ki magát, ha nekiállnék tündi-bündi csipkés bugy^H^H^H^H harisnyatartó/lábszárvédő után kérdezősködni :-), de ennyit még rááldoznék a dologra. Igaz, még képes vagyok legugolni - meg ezen kívül ki nem szarja le, hogy a nadrágon kívül hogy néz ki.

Ha a metróból jössz fel, akkor a szerelvény hátsójához közelebbi függőfolyosó bejáratánál (első emelet), ahol a kajáldák feljárója is van (Obi vége felé).

----------------------------------------------------------
"One should strive to achieve; not sit in bitter regret."
www.xonotic.org