A Ferrari új csomagja

Még szerencse, hogy a Ferrari Montrealra ígért új csomagja működött! Nem tudom, hogy milyen eredményt értünk volna el, ha az új csomag nem működött volna. A 15. helyért versenyeznénk?

Persze, nem kell aggódni, még van lejjebb...

Hozzászólások

De most komolyan, az értelmezhetetlen, ha szurkolok valakinek, akkor azt mondom, hogy "mi"? Ennyire nem lehet kilátni a világra a számítógépek mögül? Én szoktam járni IRL sporteseményekre, ott ez teljesen megszokott. Nem hittem volna, hogy ez hasfájást okozhat itt.

Egyébként, ez az általam adott burok elég nagy, főleg ha a blogbejegyzéseim színességét nézem.

--
trey @ gépház

Nekem mindig fura volt, hogyan kepes valaki egy ilyen tavoli dologgal/csapattal ennyire azonosulni. Egy helyi vagy magyar csapatnal meg szerintem okes. Regen pl. en is is nagy PVSK szurkolo voltam. Az F1-ben a csapatok sosem erdekeltek, inkabb a versenyzok egyeni teljesitmenye erdekelt. Mindig voltak es vannak is kedvenc versenyzok.
--
zsebHUP-ot használok!

Azt hittem (hát persze, hogy nem), hogy majd a versenyen bejön a "csomag". Hát nem. Fostalicska. Van egy Ferrari pólóm. Lehet, hogy ecetes olló által végzi majd.

--
trey @ gépház

Nem tudom, mi történt Alonso leigazolása után, de ha arra számítottak, hogy úgy felépíti a csapatot, mint anno Schumacher, akkor nem jött be. A szabályváltozások sem tettek jót, az ész nélküli teszt betiltása sem. Schuminak 4 év elég volt, hogy a kaotikus csapatból csináljon egy verhetetlent, de akkor a végtelen mennyiségű pénz még hatott (Fiorano), ma már ez nehezebb. Érdemes megnézni a Sky-on futó F1 Legends Eddie Irvine-os epizódját, elég sok műhelytitkot elárul erről az időszakról.
Most azért elindult valami, Allison már tavaly óta ott tüsténkedik, Stefano leváltásának is lehet eredménye jövőre. Ugyanakkor a Newey leszerződtetésével kapcsolatos pletykák arra utalnak, hogy továbbra is csodavárás van, így nagy összegben nem fogadnék egy közeli jövőbeni világbajnoki címre.
Alonso felett meg lassan eljár az idő, hely meg most nem nagyon van sehol sem, ahová reálisan dobbanthatna az év végén.