Fogd meg a rókát és bulizz velünk!

Fogd meg a rókát és nyerj különleges éjszakai állatkerti látogatást a Budapesti Állatkertbe!

A Firefox OS megérkezett Magyarországra! Ünnepeljük együtt ezt a különleges alkalmat a Budapesti Állatketben ahol a Mozilla közönség örökbe fogadja az állatkert két kis vöröspandáját.

Ennek örömére egy emlékezetes éjszakai állatkert látogatással, állatbemutatókkal és állófogadással egybekötött bulit rendezünk.

MIT KELL TENNED?
Tölts fel olyan fotókat, ahol sikerült utolérni a Firefox rókáját. A következő megoldásokkal már nyerhetsz, de ennél még lehetsz sokkal kreatívabb is:

Fotózd le magadat egy Firefox OS hirdetéssel, kitűzővel, matricával, vagy kinyomtatott Firefox logóval. Vagy vedd fel a kedvenc rókás jelmezedet és mutasd meg hogy velünk vagy és drukkolsz Firefoxnak a kis rókának!

A DÍJAK
A buli résztvevői között két darab Alcatel One Touch Fire mobiltelefont sorsolunk ki, az Alcatel One Touch Magyarország felajánlásának köszönhetően. A telefonokon a Mozilla vadonatúj Firefox OS operációs rendszere fut.

Az első hat legtöbb szavazatot gyűjtő fotó feltöltője automatikusan egy kétszemélyes belépőt nyer a Vöröspanda Örökbefogadó Bulira. A további páros belépőket pedig a további beküldők között sorsoljuk ki.

Nevezni a következő linken lehet: http://bit.ly/1fMLWk4

A nevezés határideje és a szavazások lezárásának időpontja: 2014. január 10., éjfélkor

Hozzászólások

Amellett, hogy lemaradt az (x) a címből...
Ha neked valaki egy mondatban emleget bulit és rókát, biztosan arra fogsz gondolni, amiről a poszt szól? :D

Kérdésem hozzád:
Van egy barátom, aki kapott egy ilyet. Azt mondja 1.1-es szoftver van rajta, de neki 1.2 vagy 1.3 kellene rá. Az FxOs emulátor ugye csak ezeket tudja. Viszont úgy értesült, hogy ha ráhackeli, akkor elveszik a garancia. Márpedig prütykölni szeretné. Anélkül nem sok dologra tudja használni.
Ez tényleg így van?

Tréonlányos a cucc.
☼☆♫♪♫♪☆☼
AGA@
Fork portal és az egyik logóm :)

Te is joval biztatod, a KEON gyakorlatilag beszerezhetetlen, meg mindig nem gyartanak par darabnal tobbet belole, ami el is fogy, fenysebesseggel.

Ha mar Geeksphone, akkor inkabb a PEAK, dragabb, de legalabb eselye van venni is egy olyat.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. 

Aga, nem neked mondtam, hanem KAMI-nak. A Firefox OS kozosseg hozzaallasa, hogy a KEON a fejlesztoi telefon, tessek azt hasznalni. Erre reagaltam azt, hogy az kb. beszerezhetetlen, elhanyagolhato mennyisegu embernek van olyan telefonja, a tobbseg vagy PEAK-en, vagy valami mas Firefox OS-t futtato cuccon fejleszt (nehany, eredetileg Androidos telefon kepes Firefox OS-t futtatni).
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. 

"Ring-ding-ding-ding-dingeringeding!"

"Aki a legtöbb szavazatot kapja, az nyer" típusú nyereményjátékokat nem szeretem, rosszul van kitalálva. Úgyis az nyer, aki a leghamarabb elkezdi begyűjteni a szavazatokat, és a legtöbb ismerősét tudja mozgósítani.

Úgy kéne rendezni az ilyen nyereményjátékokat, h aki részt akar venni benne, annak szavaznia kellene mondjuk 5 versenytársára, és magára nem szavazhat. Aki nem akar részt venni, csak szavazni, annak is 5 résztvevőre kellene szavaznia. Így a sok ismerőssel rendelkezők a versenytársaiknak is segítenének. Máris érdekesebb, igazságosabb lenne az egész. Szerintem.
________________________________________________
Attól, hogy más hülye, te még lehetnél normális.

Nekem az, hogy hányás közben a fogakat össze kell szorítani, hogy a hasznosanyag tartalom bent maradjon. Valamint egyik haverom, aki a kezével próbálta megfogni a rókát, mielőtt az elszalad, de valahogy nem jött össze, es a füle, ruhája, haja, arca felé lövelte a matériát.

Na mindenki igyon inkább! :)

Ennél még egy sörgyártó is ötletesebb kampányt csinál rókákkal.

Mondjuk már az is vicc, hogy a firefox kabalája, egy olyan róka, ami olyan panda aminek a legközelebbi rokona a mosómedve. Bár ebben semmi meglepő sincs, ha azt vesszük figyelembe, hogy a Linux kabalája egy olyan madár ami nem tud repülni. Biztos van oka ennek...

--
"Maradt még 2 kB-om. Teszek bele egy TCP-IP stacket és egy bootlogót. "

Nyuszika és a róka találkoznak az erdőben.
Nyuszika köszön:
- Szia vörös!
- Te engem ne vörösözz le!
- Miért, jobb lenne, ha lerókáználak?

-------------
"Mérnökkel vitatkozni olyan, mint disznóval birkózni a sárban - kis idő múlva rájössz: Ő ezt élvezi..."