ubuntu: apt-get remove ${SPYWARES}

SPYWARES=\

"apport apport-gtk apport-symptoms checkbox checkbox-qt command-not-found command-not-found-data gwibber gwibber-service gwibber-service-facebook gwibber-service-identica gwibber-service-twitter kerneloops-daemon landscape-client-ui-install launchpad-integration media-player-info mobile-broadband-provider-info speech-dispatcher telepathy-gabble telepathy-haze telepathy-idle telepathy-indicator telepathy-logger telepathy-salut telepathy-mission-control-5 ubuntuone-client ubuntuone-client-gnome ubuntuone-control-panel ubuntuone-couchubuntuone-installer unattended-upgrades whoopsie xul-ext-ubufox zeitgeist zeitgeist-core zeitgeist-datahub "

ha valaki tud meg csomagot, akkor az ne tartsa magaban

Hozzászólások

Transmission nemreg meg default installban volt. Viszont elso inditaskor megjelenitett egy korrekt tajekoztatast arrol, hogy tartalmat oszt meg, meghogy ennek esetleg milyen jogi kovetkezmenyei vannak. Valamint a transmission csak azt osztja meg, amit te akarsz.

Az amule es egyeb edonkey kliensek mar trukkosebbek, a letoltesre kijelolt mappa tartalmat automatikusan osztjak, jo vele vigyazni, raadasul egyes tartalmak kulonbozo, felrevezeto neven vannak fenn. A veletlenul "windows.iso" vagy "awesometvshow.s01e03.avi" neven letoltott gyerekpornot nem esszeru visszaosztani, mert esetleg bekopog a TEK.

En nem tartom szarnak az apportot, jo, hogy magatol osszeszedi a hibajelenteshez szukseges dolgokat, es nem nekem kell acsolnom, aztan visszadobjak, hogy nem jo. Nem mondom, az openSUSE hasonlo megoldasa jobban tetszett, de a celnak ez is tokeletesen megfelel.

Es engem tortenetesen nem erdekelnek a core fajlok, en egyszeru user vagyok az Ubuntumon.
--

Ki oda vagyik, hol szall a galamb, elszalasztja a kincset itt alant. 

Ezeket hogy válogattad ki?
(a speech-dispatcher ráadásul még a leállítást is meg tudja állítani, tehát malware is)

Ezzel pl mi a gond? ubuntuone-client-gnome

De akkor miért Ubuntu? A helyedben mást választanék vagy összeraknék egyet.

-----
"Egy jó kapcsolatban a társunkat az ő dolgában kell támogatni, nem a miénkben."
rand() a lelke mindennek! :)

Mivel a keretrendszer kovetelmenyei kozott ez szerepelt, es nem fogom se magamat se masokat szopatni azzal, hogy egy nem tamogatott rendszerre reszelem fel.

Ha windows lett volna a kovetelmeny, akkor az kerult volna ra, ha QNX akkor meg az.

Nem nem csinalok ebbol vallasi hitvitat.