The Last of Us

Nem vagyok nagy jatekos. Regen, altalanos/gimi alatt az voltam. Mostanaban ritkan jatszok, de akkor is a gimi alatt tolt jatekokat veszem elo ujra. Egyebkent poen, a legtobb jatek nevetsegesen konnyu igy sok ev utan ujrajatszva.

Konzolon meg kevesbe jellemzo, hogy jatszanek. Foleg, mert jelenleg nincs egy se. Eddig ket konzolom volt (az oskori piaci roman csempesz Nintendo klonokat leszamitva), PS One es Xbox. A PS One-on kvazi csak a Crash Team Racing-gel jatszottam, a tobbi felejtos volt. Xbox-ot termeszetesen a Halo miatt vettem, vagy 5 evnyi epekedes utan. Akkor is hasznaltan :D

Most meggyozodesem volt, hogy az emlekek felelevenitese vegett egy Xbox 360 lesz a kovetkezo beruhazas, amint a One lenyomja az arat.

Aztan megneztem par gameplay videot a TLOU-bol, es most elgondolkodtam. Ez a jatek tenyleg jo. Annyira jo(nak tunik), hogy meg akar hajlando lennek egy PS3-at is venni miatta. Csak miatta.

Fun fact, hogy ugyanaz a Naughty Dog fejlesztette, mint a CTR-t PS One-ra. Aminek egyebkent az a szomoru kovetkezmenye, hogy az egvilagon semmi esely ra, hogy ez a cim megjelenjen valaha PC-re vagy Xbox-ra.

Oh well, kenytelen leszek addig meggazdagodni, es akkor meg lehet venni mindkettot. Sounds like a plan :D

Hozzászólások

Ez, meg a Red Dead Redemption nekem is hiányzik, de két játék miatt nem fogok egy konzolra beruházni. Mire olcsó lesz addigra meg már elfelejtem, hogy szívesen kipróbáltam volna :D

Hat igen, en is turelmes voltam anno a Halo-val, aztan hasznaltan vettem 20 vagy 25k-ert hasznatlan egy boxot. Most viszont meg mindig 15-20-at kepesek elkerni erte, a 360-ert meg 30-at, 40-et is. Na most ujonnan, boltbol megkapom 50-ert, szoval akkor mar inkabb megvarom, amig picit olcsobb lesz, es arra lesz gari, meg biztos lehetek benne, hogy nem volt elozo tulaj, aki egyszer veletlen elejtette, es emiatt vmi random buzisaga elojon hetente 2x, stb.

Környezetemben több xbox 360 volt mind új és használt. Mindegyik meghalt 1 v 2 éven belül.
Nekem egy sem volt.
Nekem egy psp-m van régről és pár ismerősnek is van. Az enyém a legfiatalabb 7 éves. Hibátlanul működik úgy h mai napig rendszeresen elő van véve. És a többi ismerősnek is üzemel. Van aki már csak könyvolvasásra használja. :D
Szóval én javaslom a ps3 beszerzését.

"kenytelen leszek addig meggazdagodni"

Egész pontosan 74 ezer forintról beszélünk - bundle - megveszed kijátszod 2-3 nap alatt, utána eladod 68-ért.

Vagyis kevesebbel kijössz mintha lenne egy ilyen géped és csak a játékot vennéd meg.

No rainbow, no sugar

Erre mar en is gondoltam btw. Vajon letezik meg ilyen, i.e. konzol+jatek kolcsonzes? Ismerosom nincs itt tul sok, ugyhogy elsosorban uzlet erdekelne.

szerk: ugy tunik, van: http://www.rentit.hu/hu-HU/eszkoz/jatekkonzol/sony-playstation-3-berles…

Na majd kesobb eloveszem a temat. Bar termeszetesen sajat konzol mindig jobb :)

Esetleg próbálkozott valaki PS3 emulátorokkal?
Bár még egy high-end géppel is kétlem, hogy használható lenne normális felbontáson és grafikával.

En mar jatszottam a jatekkal par napot, es tenyleg jo, de inkabb a story resze meg az atkoto videok. Velemenyem szerint maga a jatek eleg unalmasra sikeredett, de lehet hogy eppen most jon a jo resz ;)

Ami miatt ugy gondolom, hogy megvennem a PS3-at ismet, azok a kovetkezo game-ek:
* Red Dead Redemption
* Infamous 2
* Uncharted 3
* Sport Champions 1/2
* Fight Night Champion
* Last of Us