Él még?

Fórumok

Pont szükségem lenne rá. A http://susie.opensuse.hu/ címről nem tölthető le, mert a borzsonynet.hu -nak nincs dns rekordja. Találtam egy RC7-et a susestudio-n, most jön lefele.

Érdekelne, hogy csak csend van, vagy elhalálozott a Little Susie?

Hozzászólások

Azt nem tudom, hogy él-e még, de az általad keresett iso (nem rc7) letölthető a novell oldaláról:
link :)

üdv: pomm

A 852-es kídlap telepötúsa sikeresen befejezádétt

Él.
Illetve jelenleg hibernálva van, minden börzsönynet.hu tárhely tartalom mentésre került,
és a Debreceni Egyetem linuxos köre által üzemeltetett szerveren biztosított tárhelyre fog költözni a disztribúció. Elsődleges tükörszerver elméletileg lehetséges lesz Szécsényben, a Susie egyik hajdani "fészkében", ha összejön.

Update-ek vannak, általában mindig a mindennapi használhatóság mentén frissülnek a legszükségesebb dolgok. (több időm nincs a projektre, már egy ideje ez is meghaladja a lehetőségeimet)

-
"Attempting to crack SpeedLock can damage your sanity"

Az a helyzet, hogy egyelőre én tartozom majd köszönettel a debreceni és szécsényi segítőimnek, ha összejön a szerver/tárhely/tükör stb.

A fejlesztéssel pokolian el vagyok maradva, de szétestek a közösségek,
egyedül pedig pokoli nehéz, annyi szabadidő a világon nincs.

Hajtok éjjel-nappal, persze a családért, és nem a szabadidős projektért, mert nehéz időket élünk manapság. Néha még fáj, hogy a munkám és a tudásom szó szerint senkinek nem kell. Ha perfekt lennék mindennapi, szolgai széklábfaragásból, más lenne a helyzet, de a teljesítménynövelés és mániákus optimalizálás terén elért eredményeim azonnal felkeltik a szakmai féltékenységet a székükbe kapaszkodók között. 5-10-30% plusszal lehetnék köztük tehetséges és megbecsült, de a néha 400% feletti eredmények bizony alapjaiban veszélyeztetik az egzisztenciájukat, mert a végén még megkérdeznék, hogy eddig mit is csináltak voltaképpen... :)
Bár, amíg "kenyér van az asztalon", addig nem érdekel. A gyerekeim napi szinten látják, hogy apa már megint valami izgalmas csodán dolgozik, a feleségem pedig szeret és becsül. Pontosan ennyi kell az élethez.
-
"Attempting to crack SpeedLock can damage your sanity"